Kylie Jenner bekritiseerde opnieuw terwijl ze in Dior matcht met dochter Stormi

Kylie Jenner bekritiseerde opnieuw terwijl ze in Dior matcht met dochter Stormi
Kylie Jenner bekritiseerde opnieuw terwijl ze in Dior matcht met dochter Stormi
Anonim

Kylie Jenner is door fans uitgescholden omdat ze "pronkte" met haar rijkdom terwijl ze een duur Christian Dior-jack en bijpassende emmerhoed wiegde.

De 23-jarige realityster genoot van een leuk uitje in Lake Tahoe met haar tweejarige meisje Stormi.

Moeder en dochter poseerden zaterdag samen in bijpassende zwarte gevechtslaarzen op een besneeuwde richel.

Terwijl hij voor een rotsachtige achtergrond zat, droeg Jenner ook een stijlvol paar zwarte designerhandschoenen, een bijpassende panty en een klein wit jurkje.

Jenner genoot de afgelopen weken van de kerstgeest en pronkte deze week met haar enorme boom in haar foyer.

De Keeping Up With The Kardashians-ster gaf haar 202 miljoen Instagram-volgers ook een close-up van haar prachtige ornamentcollectie.

"Favoriete tijd van het jaar", de moeder van een ondertitelde afbeeldingen van haar indrukwekkende kerstversieringen.

Kylie is eerder bekritiseerd omdat ze geen rekening hield met de benarde situatie van duizenden Amerikanen die werkloos zijn als gevolg van de wereldwijde COVID-pandemie.

Ze ging onlangs aan boord van haar privéjet "Kylie Air" van $ 73 miljoen, met 10 zitplaatsen, terwijl ze vertrok voor een geheime reis met dochter Stormi.

Zoals altijd deelde de jongste Kardashian/Jenner beelden van de luxevlucht op sociale media.

"Ugh… Ze is zo ontzettend plakkerig. Ze weet niet hoe ze zich moet kleden, dus drapeert ze zichzelf in logo's, " las een louche opmerking.

"Deze familie heeft zo geen voeling meer met de realiteit van de tijd waarin we leven. Terwijl mensen lijden, blijven ze de minder bedeelden beledigen. Het draait allemaal om relevant blijven omdat hun show is afgelopen. Voortdurend pronken met hun rijkdom op de meest narcistische manier. Ze zijn beroemdheden geworden. Het is beschamend, " voegde een ander eraan toe.

Ze hebben zo weinig contact EN het kan ze niets schelen waar de 'gewone' mensen mee te maken hebben. Ik kan niet geloven dat mensen hen nog steeds als 'sterren' beschouwen. Ze zijn meer dan belachelijk en moeten weg…. Mars misschien? Ik wou,” viel een derde in.

"Wauw. Mensen zijn werkloos, ziek, stervende, gestrest over hoe ze op dit moment voor hun gezin moeten zorgen en voeden. En wat doet dit gezin? Ze pronken met hun glamoureuze leven in de gezichten van mensen. Deze familie is walgelijk, " een opmerking gelezen.

Aanbevolen: