Kylie Jenner-fans merken haar 'Kylie Baby'-advertentie met dochter Stormi 'Creepy

Kylie Jenner-fans merken haar 'Kylie Baby'-advertentie met dochter Stormi 'Creepy
Kylie Jenner-fans merken haar 'Kylie Baby'-advertentie met dochter Stormi 'Creepy
Anonim

Social media-commentatoren hebben Kylie Jenner het zijoog gegeven nadat de realityster een promoclip voor haar nieuwe Kylie Baby-lijn deelde.

In de nieuwe advertentie zien we de zakenvrouw en haar dochter Stormi, drie, door de wolken dwalen.

Kylie en haar schattige peuter hielden elkaars hand vast in het coördineren van pastelensembles voordat ze zich overgaven aan suikerspin.

De clip begint met het duo dat een grote trap oploopt, voordat ze de top bereiken, waar de realityster speciaal voor hen een heel carnaval aanwees.

Stormi ziet er echt opgewonden uit als ze in de verte een draaimolen, een reuzenrad en heteluchtballonnen ziet.

Nadat ze haar chique babyblauwe outfit had omgekleed met bijpassende plateaulaarzen, zat Jenner naast haar kleine meisje in het reuzenrad in een jurk met lovertjes.

Op een gegeven moment reikt ze naar een wolk, die is gemaakt van suikerspin.

De laatste seconde van de opname liet haar en Stormi, die ze deelt met haar vriend Travis Scott, in een enorm roze hemelbed springen.

"Hoe schattig is deze video die we bijna een jaar geleden voor KYLIE BABY hebben gemaakt!" ze ondertitelde de video op haar Instagram-account. "Nog 4 dagen tot mijn nieuwe schone babyverzorgingslijn wordt gelanceerd op KylieBaby.com 9.28."

Eerder deze week zei Kylie dat haar merk er een is "om door alle moeders te worden gebruikt", omdat het "schoon, veganistisch, door kinderartsen getest, hypoallergeen is en is ontworpen om extra zorg te dragen voor de gevoelige huid en delicaat haar."

Maar sommige fans werden "verschrikt" door de etherische advertentie.

"Zeer rare video, perfect voor buitenaardse baby's. Ik word er gek van", merkte iemand op.

"Is dit een soort grap? Wat een zelfgenoegzame onzin. Ik moet haar schamen dat ze haar kind dit heeft laten doen", luidde een louche opmerking.

"De video geeft me een hemelse sfeer, alsof zij en haar dochter zijn gestorven en de trap naar de hemel op lopen en als ze daar zijn, zien en vinden ze al die dingen", merkte een derde op.

"Ja, Kylie moet volwassen worden. Dat is jouw kind, geen modeaccessoire", merkte een vierde op.

Maar sommige gebruikers van sociale media kwamen Kylie te hulp.

"Het maakt me niet uit, ik vind het een leuke advertentie. Mensen zullen een hekel hebben aan alles wat met KarJenner's te maken heeft," lees ik in een commentaar.

Eerder deze maand bevestigde de CEO van Kylie Cosmetics dat ze in verwachting was van haar tweede kind door een emotionele video van anderhalve minuut op Instagram te uploaden.

Aanbevolen: