Dit is wat Meghan Markle ooit Oprah Winfrey schonk voor Kerstmis

Inhoudsopgave:

Dit is wat Meghan Markle ooit Oprah Winfrey schonk voor Kerstmis
Dit is wat Meghan Markle ooit Oprah Winfrey schonk voor Kerstmis
Anonim

Nu de feestdagen snel naderen, is de tijd voor het geven van geschenken aangebroken! Terwijl we winkelen voor onze vrienden en familie, lijkt het alsof Meghan Markle hetzelfde doet. De voormalige 'Suits'-ster stuurde niemand minder dan Oprah Winfrey een prachtig kerstcadeau dat Oprah zelf onthulde op haar sociale mediaplatforms. Hoewel Oprah een vrij weelderige levensstijl heeft, lijkt het alsof Markle precies wist wat ze zou willen.

Meghan Markel,en manlief prins Harry zijn eerder dit jaar ingetrokken en Oprah was toevallig hun buurman. Na de onthulling van het mooie geschenk, liet Oprah fans en volgers weten dat ze het van haar buurvrouw 'M' had gekregen. Dus, wat heeft Meghan Markel Oprah echt geschonken; een vrouw die alles al heeft? Laten we het uitzoeken!

Wat heeft Meghan Markle Oprah cadeau gedaan?

Meghan Markle ha alt de krantenkoppen nadat ze Oprah Winfrey een verrassingsmand voor Kerstmis heeft gegeven! De voormalige 'Suits'-actrice en haar man, prins Harry, hebben dit jaar allerlei opschudding veroorzaakt na het officiële besluit om afstand te doen van de koninklijke familie en hun koninklijke plichten. Dit kwam als een behoorlijke verrassing voor het publiek, maar het lijkt erop dat Meghan en Harry denken dat dit de beste beslissing is voor de veiligheid en het welzijn van het eigen gezin, vooral nu de twee samen een kind hebben.

Ondanks de chaos die volgde voor hun vertrek en de problemen die het veroorzaakte tussen Harry en grote broer, prins William, staan de twee vast bij hun beslissing, zo erg dat ze een huis kochten in Santa Barbara, Californië voor maar liefst $ 14,7 miljoen! Hoewel ze royals zijn, moesten de twee een hypotheek op hun huis nemen, waaruit blijkt dat ze normaler zijn dan we denken. Nou, toen ze naar een behoorlijk welvarend deel van Californië verhuisden, is het geen verrassing dat ze Oprah als buurman hebben gekregen.

Oprah Winfrey en Meghan gaan ver terug, zo veel dat Oprah zelfs werd uitgenodigd voor de bruiloft van het duo in 2018. Nu de twee buren zijn, was het alleen maar passend voor Meghan om een cadeaumand naar Oprah te sturen, met niemand minder dan haar eigen Clevr-producten. Markle is een investeerder in het nieuwe merk superthee en latte, dat Oprah nu als een van haar jaarlijkse favorieten beschouwt! Winfrey ontving een chai super latte, en matcha super latte, in wat een prachtig versierde mand leek te zijn.

De voormalige presentator van de talkshow onderschreef de foto en beweerde dat ze de geschenkmand had gekregen van haar buurvrouw 'M'. Fans vermoedden meteen dat Oprah naar Markle verwees, wat Winfrey er alleen toe bracht een kroon-emoji naast de brief toe te voegen, wat duidelijk maakte dat ze precies naar wie ze verwees!

Aanbevolen: