Weet je nog toen Meghan Markle de koningin een zingende hamster gaf voor Kerstmis?

Weet je nog toen Meghan Markle de koningin een zingende hamster gaf voor Kerstmis?
Weet je nog toen Meghan Markle de koningin een zingende hamster gaf voor Kerstmis?
Anonim

Als je dacht dat het moeilijk was om voor je schoonfamilie te winkelen, denk dan nog eens goed na!

In december 2017 maakte de toenmalige verloofde van prins Harry, Meghan Markle behoorlijke indruk op de koninklijke familie!

Ter ere van haar eerste kerst in Sandrigham met de koninklijke familie, koos Markle ervoor om het geschenk dat nog steeds wordt gegeven aan het hoofd van de familie (en het Gemenebest!) Koningin Elizabeth te geven door haar een zingende speelgoedhamster te schenken.

Je leest het goed. Een speelgoedhamster die zingt als er aan het touwtje wordt getrokken, net als de hamsters waar we als kinderen mee speelden!

Markle had naar verluidt de koningin hysterisch aan het lachen toen ze haar geschenk opende, vooral toen haar vele Corgi's als huisdier probeerden het speeltje aan te vallen.

De hele koninklijke familie geeft elkaar elke kerst 'gag gifts' om de druk weg te nemen van het moeten kopen van iets te duurs. Wat kun je tenslotte krijgen van de familie die … een land bezit? Daarom is het uiterst geruststellend dat deze familie, die alles al heeft, een beleid heeft van "alleen voor grapjes".

Andere hilarische kerstcadeaus die door de koninklijke familie zijn uitgewisseld, zijn een douchemuts met een zeer grappige (en profane) boodschap van prins Harry aan koningin Elizabeth. Op de douchemuts staat: "Is het leven geen Bch?".

Het klinkt alsof Markle's eerste cadeau best goed is gevallen!

Aanbevolen: