Fans vergeten vaak dat Britney Spears Sam Asghari ontmoette op de set van haar muziekvideo

Inhoudsopgave:

Fans vergeten vaak dat Britney Spears Sam Asghari ontmoette op de set van haar muziekvideo
Fans vergeten vaak dat Britney Spears Sam Asghari ontmoette op de set van haar muziekvideo
Anonim

Terwijl Britney Spears de afgelopen maanden veel persoonlijke problemen heeft gehad, zijn fans blij te weten dat de popster haar vriend, Sam Asghari, heeft om op te leunen als het moeilijk wordt.

Het is moeilijk te geloven dat het paar al vier jaar samen is, nadat ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet op de set van de videoclip van de zangeres voor haar single Slumber Party uit 2016.

In de loop van de tijd werden Britney en Sam onafscheidelijk van elkaar terwijl hun relatie nieuwe hoogten bleef bereiken toen het model en de fitnesstrainer naar het miljoenenhuis van zijn vriendin in Los Angeles verhuisden.

Sam is niet alleen Britney's vriendje, hij is een van haar beste vrienden, die haar door moeilijke tijden heeft geholpen na Brits vete met haar vader, Jamie Spears, die heeft gevochten om zijn dochter onder de 12 jaar te houden. jaar conservatorium. Maar wat weten we nog meer over hun romance?

Hoe Britney Spears Sam Asghari ontmoette

De hoofdrol in Britney's muziekvideo was niet de enige visual waarvoor hij in 2016 werd gecast.

De personal trainer had een paar maanden eerder een klein optreden binnengehaald om te verschijnen in de Work From Home-muziekvideo van Fifth Harmony, en op basis van wat Sam in september 2019 aan Entertainment Tonight vertelde, nam Britney de beslissing om hem haar minnaar te laten spelen voor Slaapfeestje.

"Mijn eerste was 'Work From Home' van Fifth Harmony, en nu belt Britney Spears, de popprinses, me om te vragen dat ik de love interest van [haar muziekvideo] speel', onthulde hij. "Ik zei: 'Waarom niet? Laat me het proberen.'"

Het aanbod kwam natuurlijk niet zomaar uit het niets. Sam zegt dat hij een wederzijdse vriend had die met Britney werkte voor haar volgende videoclip, en hoewel aanvankelijk werd verwacht dat hij auditie zou doen voor de rol, was er zo'n grote vraag naar werk voor de camera dat Britney's team niet aarzelde om hem de klus ter plaatse.

"Het was een direct boek", zei hij.”Een goede vriend van mij werkte op dat moment aan de videoclip. Ze vertelden de casting director om deze man te casten en toen stuurden ze mijn foto's naar [Britney] en zij koos het uit. 'Ik wil deze man' -- en zo was het."

Nadat de productie op de visual was ingepakt, vertelde Sam hoe hij telefoonnummers had uitgewisseld met de Lucky-zangeres, die geïnteresseerd was om hem mee te nemen op een date in een sushi-restaurant.

Het komt niet elke dag voor dat een superster die zo succesvol is als Britney je telefoon belt en vraagt of hij met je uit eten wil, maar in het geval van Sam - die al goede chemie heeft gedeeld met de moeder van twee tijdens de opname van de videoclip - hij zag geen reden om haar aanbod niet aan te nemen.

"We spraken bij de muziekvideo [en] we spraken over wat je graag eet, sushi", herinnert hij zich. "…Dan sms'jes en voor je het weet, net als een normaal stel."

En de rest is geschiedenis.

Een simpele blik op Britney's Instagram zal altijd een recent bericht van haar en Sam op haar feed zien. Er wordt aangenomen dat de laatste al een paar jaar bij Brit woont en sinds ze hun relatie officieel hebben gemaakt, zijn ze onafscheidelijk van elkaar.

Brit en Sam sporten samen, ze reizen zo vaak en genieten van rustige fietstochten en ontspannende avonden op het strand van Malibu, met duidelijke tekenen dat ze veel gemeen hebben.

Britney's vriend was zo ondersteunend, hij laat haar zelfs liefdevolle berichten achter onder haar Instagram-opmerkingengedeelte wanneer ze een nieuwe foto plaatst, en vertelt haar hoe mooi ze eruitziet met tonnen hart en lachende emoji's.

Het stel maakte hun debuut op de rode loper toen ze opdaagden bij de première van Once Upon a Time in Hollywood uit 2019. Wanneer een beroemdheid zijn of haar partner meeneemt naar een spraakmakend evenement zoals een filmpremière, geeft dit meestal aan dat ze de relatie serieus nemen.

Het was niet alsof Britney Sam verstopte voordat ze met hem over de rode loper liep, maar dit heeft hun relatie verstevigd - en nu ze vier gierende jaren samen zijn, lijkt het alsof de Grammy-winnaar vond zichzelf een blijvertje.

Voordat ze genoegen nam met haar oude vriend, had Britney een relatie met Charlie Ebersol, de zoon van NBC Sports-chef Dick Ebersol, die eind 2014 vaak werd gezien als supporter van Brit tijdens haar residency-shows in Las Vegas.

De twee waren niet verlegen over hun romance, terwijl ze over de rode loper liepen bij de Billboard Music Awards 2015, en hoewel "iedereen dacht dat hij haar uiteindelijk ten huwelijk zou vragen", aldus People, het paar ging vrij snel uit elkaar en besloot tegen juni 2015 uit elkaar te gaan.

Aanbevolen: