Op 25-jarige leeftijd zegt Lana Condor dat ze eindelijk klaar is met het spelen van middelbare schoolrollen

Inhoudsopgave:

Op 25-jarige leeftijd zegt Lana Condor dat ze eindelijk klaar is met het spelen van middelbare schoolrollen
Op 25-jarige leeftijd zegt Lana Condor dat ze eindelijk klaar is met het spelen van middelbare schoolrollen
Anonim

Lana Condor werd bijna onmiddellijk beroemd nadat ze werd gecast als middelbare scholiere Lara Jean in de Netflix-tiener-rom-com To All the Boys I've Loved Before. De Vietnamees-Amerikaanse actrice had toen misschien al wat acteercredits op haar naam staan (ze speelde Jubilee in X-Men: Apocalypse), maar de film gaf Condor de kans om te schitteren, zozeer zelfs dat de streamer ervan overtuigd was dat ze een headliner kon zijn. trilogie.

Sindsdien waagt Condor zich ook meer buiten Netflix door zich aan te sluiten bij de Syfy-serie Deadly Class en tegenover Cole Sprouse in de sci-fi rom-com Moonshot te spelen. Onlangs maakte de actrice echter ook haar weg terug naar de streamer om te schitteren in de tienerminiserie Boo Bitch. Het blijkt echter dat dit de laatste keer zou kunnen zijn dat Condor ooit nog een tienerrol zou accepteren.

Lana Condor produceerde ook uitvoerend haar nieuwste Netflix-project

Als het op Boo Bitch aankwam, lijkt het erop dat het project bij toeval is ontstaan. "Mijn agenten en ik vonden het script omdat deze twee studenten het eigenlijk voor mij hadden geschreven, en op de een of andere manier kwam het op het bureau van mijn agenten", onthulde Condor. “Dus omdat ik de show had ingepakt en er vanaf het begin bij was geweest, wilde ik meer leren over produceren. Ik vind het heerlijk om me nog comfortabeler te voelen in mijn stem. Het viel allemaal op zijn plaats.”

En hoewel de actrice gewend is om in de tienerkomedie/rom-comruimte te werken, bood deze net iets anders, en Condor kon het niet weerstaan. "Die aanvankelijke ordinaire, chaotische sfeer was iets dat ik nog niet eerder had gedaan en waar ik ook in geïnteresseerd was", legde de actrice uit. “En ik hou ervan om shows te doen die behoorlijk energiek zijn en je een goed gevoel geven.”

Om nog maar te zwijgen, je zou kunnen zeggen dat de serie perfect was voor Condor, aangezien ze enige ervaring heeft met het omgaan met het bovennatuurlijke na het filmen in een verlaten landhuis in Vancouver waar ooit een moord heeft plaatsgevonden. "Deuren gingen dicht als er niemand was", herinnert de actrice zich. "De lichten zouden uitgaan en onze elektriciens zouden zeggen: 'Wacht wat er gebeurt?'"

Ondertussen was Boo Bitch ook extra speciaal voor Condor aangezien ze ook aan de slag ging met haar verloofde Anthony De La Torre. "Dus het was een van de beste momenten waarop ik gewoon bij hem op de set kon zijn en met hem kon werken, omdat we dat nog nooit hadden gedaan", zei ze. "Ik ben in een aantal van zijn muziekvideo's geweest, maar we hebben nooit professioneel samengewerkt in film en televisie."

Lana Condor is op zoek naar volwassen rollen

Jaren na haar eerste To All the Boys-film wil Condor afstand doen van tienerfilms en -shows. Ze weet gewoon dat het tijd is."Boe, Bitch is absoluut een eerbetoon, zoals een afscheidskus voor de middelbare school, vooral omdat ik zoveel ouder ben (Condor is nu 25), " legde ze uit.

Tegelijkertijd wil Condor ook haar portfolio diversifiëren, omdat ze streeft naar "een lang leven, iets waar ik veel over nadenk en dat moeilijk te bereiken is." Dat kan betekenen dat je je in het onbekende waagt, waar de actrice voor openstaat. "Ik kies projecten uit die me nieuwe tools zullen geven voor mijn acteergereedschapsriem - het plezier in mijn werk is om nieuwe dingen te leren en uit te proberen, en te zien wat werkt en wat niet", legt Condor uit. "Op dit moment zijn we vrij specifiek over het willen hechten aan projecten die mensen zullen helpen me in een nieuw licht te zien."

Een van die projecten die ze onlangs koos, is de aankomende komedie Wile E. Coyote, met ook John Cena en Will Forte in de hoofdrol. "Ik heb onlangs een advocaat van mijn leeftijd mogen spelen in deze film die ik deed met Will Forte en John Cena, en het was echt de moeite waard om iemand van mijn leeftijd te kunnen spelen", zei Condor over de film."Het voelde goed, het voelde natuurlijk, het voelde alsof het zo hoorde te zijn."

Naast Wile E. Coyote lijkt het erop dat Condor's schema nog steeds vrij open is (hoewel ze misschien projecten heeft die ze nog niet aankondigt). En voor het geval iemand zich afvraagt of Lara Jean van Condor zal verschijnen in de spin-off To All the Boys van voormalig co-ster Anna Cathcart, het lijkt erop dat het antwoord nee is. “Ik heb zeker veel met haar gesproken tijdens de preproductie. Toen ze eenmaal begon te filmen, wilde ik haar niet lastig vallen', legde Condor uit. "Ik bedoel, ze moet dit nu dragen."

Dat gezegd hebbende, de actrice weet al waar ze aan wil werken. "Ik zou graag thrillers opnemen", onthulde ze. “Ik hou van thrillers, psychologische thrillers of moordmysteries, dat alles. Dat zijn de enige romans die ik lees. Ik heb nog nooit de kans gekregen om deel uit te maken van een film en ik denk dat het geweldig zou zijn omdat ik van ze hou."

Aanbevolen: