Is de ex-vriendin van Paul Walker, Jasmine Pilchard-Gosnell, verder gegaan?

Inhoudsopgave:

Is de ex-vriendin van Paul Walker, Jasmine Pilchard-Gosnell, verder gegaan?
Is de ex-vriendin van Paul Walker, Jasmine Pilchard-Gosnell, verder gegaan?
Anonim

Paul Walker begon zijn filmcarrière in 1986 toen hij verscheen in de film Monster In The Closet. Het duurde niet lang voordat zijn carrière omhoogschoot naar de A-lijst met rollen in Into The Blue, She's All That en natuurlijk de Fast & Furious-franchise.

Walker's personage werd officieel uit de serie geschreven nadat de acteurs in 2013 teruggingen, en Furious 7 eindigde met een opmerkelijk eerbetoon aan Paul Walker. Terwijl F9 aan de gang is, onthulde Vin Diesel dat hij erg ontroerd was door het eerbetoon aan Paul Walker, waarbij al dan niet zijn dochter, Meadow Walker, betrokken was.

Tijdens het overlijden van de acteur liet hij niet alleen zijn toen 15-jarige dochter achter, maar ook zijn vriendin, Jasmine Pilchard-Gosnell, die al 7 jaar een relatie had met Paul voorafgaand aan het ongeluk. Nu de jaren voorbij zijn, zijn fans benieuwd wat Jasmine heeft uitgespookt en of ze verder is gegaan.

Gerelateerd: Vin Diesel wil wijlen Paul Walker's dochter in 'Fast &Furious', maar fans zeggen 'nee'

Bijgewerkt op 29 juni 2021, door Michael Chaar: Paul Walker begon te daten met Jasmine Pilchard-Gosnell in 2006 toen ze 16 jaar oud was en Walker was 33. Terwijl hun leeftijdsverschil heeft geleid tot convo's rond de meerderjarigheid, het duo had in feite een speciale relatie. Na zijn dood in 2013 was Jasmine diepbedroefd. De nu 31-jarige blijft een mysterie voor het publiek nadat ze in 2018 naar MIA ging, toen ze haar onofficiële Facebook-account voor het laatst had bijgewerkt. Er werd gemeld dat Jasmine verloofd was, maar geen enkele bron heeft bevestigd of ze is getrouwd. Wat de dochter van Paul betreft, Meadow blijft dicht bij de hele Fast & Furious-cast, vooral Vin Diesel. Ter ere van haar overleden vader gebruikte Meadow haar erfenis om The Paul Walker Foundation op te richten.

Paul Walker's Legacy

In de jaren sinds Paul Walker stierf, is hij op verschillende opmerkelijke manieren de geschiedenis ingegaan. Allereerst lijdt het geen twijfel dat Walker altijd herinnerd zal worden voor alles wat hij heeft bereikt in zijn acteercarrière, waaronder zijn vele optredens in de Fast & Furious-filmfranchise.

Naast Walkers professionele prestaties, is het overduidelijk dat veel van zijn medesterren veel om hem gaven. Veel van Walkers Fast and Furious-collega's hebben immers verschillende keren een eerbetoon gebracht aan Walker sinds hij zijn leven verloor.

Toen het nieuws brak dat Paul was overleden, waren fans van de franchise en natuurlijk van Walker's eerdere werk er kapot van, maar de cast en natuurlijk miljoenen fans van de films zijn erin geslaagd om de erfenis van Paul Walker te behouden levend en wel.

Paul's Romance met Jasmine Pilchard-Gosnell

Toen Paul Walker overleed, had hij ongeveer zeven jaar een relatie met Jasmine Pilchard-Gosnell.

Na al die tijd samen was Pilchard-Gosnell plotseling vrijgezel op 23-jarige leeftijd en was ze er helemaal kapot van toen Walker zijn leven verloor, zo erg dat Pilchard-Gosnell naar verluidt van verdriet instortte toen ze de nieuws.

Volgens berichten had ze medio 2014 meerdere keren over haar verdriet op Facebook gepost. Op een gegeven moment schreef ze bijvoorbeeld: "Ik loop door de straten van één".

Rond dezelfde tijd sprak de vader van Jasmine Pilchard-Gosnell met de pers en onthulde hij zijn inspanningen om zijn dochter te helpen.

"Ik heb haar in rouwverwerking", vertelde hij. "Je moet begrijpen dat ze nog steeds vreselijk gewond is door de dood van Paul en dat voor een lange tijd zal zijn."

In de jaren sinds het vroegtijdig overlijden van Paul Walker is Jasmine Pilchard-Gosnell buiten de schijnwerpers gebleven, maar één ding is duidelijk: ze is erin geslaagd om van haar verlies af te komen, in ieder geval tot op zekere hoogte.

Ze kreeg tenslotte een muzikant-vriendje genaamd Travis Turpin en hoewel het onduidelijk is of ze ooit door het gangpad zijn gelopen, zijn ze op een gegeven moment verloofd, maar of de twee zijn getrouwd, blijft een mysterie gezien Jasmine is nergens meer te vinden op social media.

Waar is Pauls dochter, Meadow Walker?

Paul en Rebecca Soteros verwelkomden Meadow Walker in 1998 toen de twee respectievelijk slechts 25 en 24 jaar oud waren.

Meadow was pas 15 jaar oud toen haar vader overleed. Hoewel niets ooit het verlies van een geliefde in een plotselinge tragedie kan genezen, lijkt Meadow een behoorlijk bewonderenswaardige jonge vrouw te zijn geworden.

Naast haar pogingen om een carrière als professioneel model op te bouwen, heeft Meadow Walker veel tijd besteed aan het helpen van mensen in nood. Na het ontvangen van Walkers fortuin, dat geschat werd op ongeveer $ 25 miljoen, lijkt het alsof ze een groot deel ervan heeft gebruikt om het juiste te doen.

De nu 22-jarige richtte de Paul Walker Foundation op, ter ere van hem, met een grote focus op het helpen van de oceanen, iets waar zowel Paul als Meadow een passie voor hadden.

Als het gaat om haar relatie met de Fast & Furious-cast, v alt niet te ontkennen dat ze haar als de hunne behandelen. Meadow plaatste onlangs een foto van zichzelf terwijl ze Paul's goede vriend en voormalige co-ster, Vin Diesel, knuffelt, samen met zijn dochter, Hania.

Aanbevolen: