Kevin Hart's grootste carrièrespijt slaat deze film af

Inhoudsopgave:

Kevin Hart's grootste carrièrespijt slaat deze film af
Kevin Hart's grootste carrièrespijt slaat deze film af
Anonim

Kevin Hart is momenteel de best betaalde stand-upcomedian ter wereld. In de afgelopen tien jaar is hij er ook in geslaagd om zich te vestigen als een van de grootste filmsterren van onze generatie.

Op dit moment heeft Hart drie grote films in postproductie waar hij bij betrokken was. Deze omvatten The Man from Toronto, DC League of Super Pets (stemrol) en een sci-fi-film met de titel Borderlands, naast Jamie Lee Curtis.

De strip hoopt dat deze films net zo succesvol kunnen worden als sommige van zijn eerdere beste werken, waaronder die van Central Intelligence, Ride Along en de Jumanji-franchise.

Het was een lange reis naar de top van de boom voor de 42-jarige, wiens eerste rol op het grote scherm in 2002 was, toen hij een rookie-dief speelde die bekend staat als Shawn in de film Paper Soldiers.

Ongeveer vijf jaar later kreeg hij naar verluidt een rol aangeboden in de actiekomedie Tropic Thunder van Ben Stiller, die hij afwees. Volgens de acteur is dit de enige rol in zijn carrière waarvan hij spijt heeft dat hij die niet heeft aangenomen.

Welke rol kreeg Kevin Hart aangeboden in de film 'Tropic Thunder'?

De officiële filmsynopsis voor Tropic Thunder luidt: 'Tijdens het opnemen van een oorlogsfilm probeert de regisseur het proces op te vrolijken door de hoofdrolspelers midden in een echte jungle te laten vallen, bewerend dat hij hun uitvoering gaat vastleggen met verborgen camera's.'

'De ongelukkige groep -- waaronder de door drugs verslaafde comedyster Jeff Portnoy en de poëtische methodeman Kirk Lazarus -- zijn zich er totaal niet van bewust wanneer een reeks ongelukkige gebeurtenissen hen naar het midden van een echt oorlogsgebied leidt.'

Naast het bedenken, schrijven en regisseren van de film, speelde Ben Stiller ook de hoofdpersoon, als een worstelende, voormalige Hollywood-ster die bekend staat als Tugg Speedman. Jeff Portnoy en Kirk Lazarus werden gespeeld door respectievelijk Jack Black en Robert Downey Jr.

De laatste kwam vooral onder vuur te liggen vanwege zijn rol in Tropic Thunder, aangezien zijn obsessieve karakter in de film zo ver ging als het dragen van blackface als onderdeel van zijn method-actingproces.

Kevin Hart zou zijn uitgenodigd om een personage te spelen met de grappige naam Alpa Chino, een homoseksuele, Afro-Amerikaanse rapper in de kast die probeert over te stappen naar de wereld van acteren.

Wie speelde de rol die Kevin Hart afwees in 'Tropic Thunder'?

Kevin Hart sprak over zijn weigering om Alpa Chino te spelen in Tropic Thunder toen hij in januari 2015 op de radioshow The Breakfast Club verscheen.

Dit was het resultaat van een zeer succesvol 2014 voor de acteur op het grote scherm, met de blockbusters Ride Along, About Last Night, Think Like A Man Too en Chris Rock's Top Five. Hij had ook een niet-gecrediteerde cameo gemaakt in de musical comedy-drama School Dance van Nick Cannon.

Dit niveau van productie bracht gastheer Charlamagne tha God ertoe om Hart te vragen of er rollen waren die hij ooit in films afwees. De komiek reageerde door Tropic Thunder te noemen als degene waarin hij weigerde te schitteren. Hij merkte ook op dat hij nog steeds spijt had van die beslissing.

In zijn plaats gingen de producenten met nog een andere acteur en stand-up comedian, in Roll Bounce-ster Brandon T. Jackson.

"Ik heb afgewezen… de enige rol waar ik spijt van heb [is] Tropic Thunder", zei Hart. "Brandon T. Jackson, hij heeft de rol."

Waarom heeft Kevin Hart een rol in 'Tropic Thunder' afgewezen?

Op nogal controversiële wijze legde Kevin Hart uit dat de reden dat hij de rol in Tropic Thunder weigerde, simpelweg was omdat het personage Alpa Chino homo was. In het Breakfast Club-interview noemde hij het deel 'echt flagrant' toen hij het script las.

Toen hem werd gevraagd of hij een homorol op het scherm kon spelen, was Hart zeer categorisch dat hij dat niet zou doen. Hij legde verder uit dat dit voortkwam uit zijn eigen onzekerheden, meer dan enige vorm van onverdraagzaamheid jegens de homogemeenschap.

"Nee, [ik zou geen homorol spelen]. Niet omdat ik een kwade wil of gebrek aan respect heb. Het is omdat ik het gevoel heb dat ik het niet kan. Honderd procent vanwege mijn onzekerheden over mezelf proberen die rol te spelen, "zei Hart.

"Wat ik denk dat mensen zullen denken terwijl ik dit probeer te doen, zal me ervan weerhouden die rol te spelen," vervolgde hij.

De artiest was erg voorzichtig bij het kiezen van zijn woorden, nadat hij eerder in het interview had gezegd dat hij altijd probeerde te voorkomen dat hij controverse veroorzaakt met zijn toespraak: "Je hebt geen bewijs dat ik ooit iets heb gezegd waardoor ik in de problemen kwam. Ik mezelf met opzet uit de buurt houden."

Aanbevolen: