Jennifer Lopez reflecteert op nieuw leven ingeblazen romantiek met Ben Affleck

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez reflecteert op nieuw leven ingeblazen romantiek met Ben Affleck
Jennifer Lopez reflecteert op nieuw leven ingeblazen romantiek met Ben Affleck
Anonim

Jennifer Lopez weer bij elkaar komen met Ben Affleck was een van de grootste beroemdhedenschokbrekers van 2021. De "Get Right"-zangeres deelde haar beste momenten uit 2021 in een hoogtepunt dat werd gedeeld met Instagram met verschillende geliefde kiekjes met haar Oscar-winnende beau.

"2021Recap loading … HappyNewYear, " de 52-jarige moeder van twee ondertitelde de post voor haar 189 miljoen Instagram-volgers. De superster deelde vier kiekjes met Affleck, 49, met wie ze in mei 2021 haar romance nieuw leven inblies na 17 jaar uit elkaar.

Ben Affleck en Jennifer Lopez woonden veel evenementen bij in 2021

In één oogopslag wordt Bennifer in formele kleding gezien tijdens het bijwonen van een evenement. Lopez heeft een grote glimlach op haar gezicht terwijl ze haar hoofd achterover leunt met haar ogen dicht, terwijl ze naast haar onstuimige minnaar staat. De Selena-actrice plaatste ook nog twee zwart-witfoto's van haar en Ben. Een daarvan leek Affleck te zijn die haar naar het Met Gala leidde, waar ze een op het Westen geïnspireerde outfit droeg, samen met een hoed met een brede rand.

In een andere knipoog leunt de moeder van twee achterover met haar ogen dicht terwijl Ben een tedere kus op haar wang drukt. Op een andere foto trekt Affleck zijn mooie vriendin van achteren in een hechte en liefdevolle omhelzing.

Een verjaardagsfoto genomen van de verjaardag van Lopez, zie Bennifer vieren op een jacht.

Jennifer Lopez was het gesprek van de blogosfeer in 2021

2021 was een zeer bewogen jaar Jennifer Lopez.

Ze lanceerde in januari haar nieuwe huidverzorgingslijn, JLo Beauty, en trad op tijdens de American Music Awards 2021 en tijdens de inauguratie van president Joe Biden.

Lopez maakte het ook uit met honkbalster Alex Rodriguez, 46, na twee jaar verloofd te zijn en in totaal vier jaar samen.

Lopez en de kinderen van Rodriguez vormden een sterke band

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez familie
Jennifer Lopez en Alex Rodriguez familie

Rodriguez zakte op één knie en vroeg in 2019 de Lopez op de Bahama's ten huwelijk. Maar in april kregen Jennifer en Alex te maken met geruchten over het uiteenvallen. In mei ging het stel voorgoed uit elkaar. De kinderen van het paar vormden een sterke band, waarbij Lopez een screenshot deelde van Emme die huilde tijdens een videogesprek tijdens hun breuk.

Aanbevolen: