Deze 10 beroemdheden winkelen nog steeds bij Walmart

Inhoudsopgave:

Deze 10 beroemdheden winkelen nog steeds bij Walmart
Deze 10 beroemdheden winkelen nog steeds bij Walmart
Anonim

Stel je een beroemdheid voor die een paar sokken koopt bij Walmart voordat hij aan boord gaat van die privéjet om naar een modeshow in Milaan te vliegen. Veel beroemdheden en publieke figuren waarderen nog steeds veel, ondanks hoge salarissen en een groot vermogen. Nicolas Cage, Justine Bieber en Jessica Alba zijn slechts een paar beroemdheden die zijn gespot bij budgetwinkels. Big-box-winkels bieden een uitgebreide selectie goederen, betaalbare prijzen en handige locaties. Het is dus misschien niet verwonderlijk dat shoppers uit alle lagen van de bevolking de winkels bezoeken, ongeacht hoeveel geld ze verdienen of op hun bankrekeningen hebben staan. Alle tien deze beroemdheden hebben bij Walmart gewinkeld.

10 Beyoncé

Net toen we dachten dat Beyoncé haar fans alles had gegeven als een vroeg kerstcadeau in 2020, bracht de zangeres een verrassingsbezoek aan een Walmart in Massachusetts en dreef ze opnieuw tot waanzin. De XO-zangeres stopte rond 7 uur in de Tewksbury, Massachusetts Walmart om haar nieuwe album op te halen, een cadeau voor haar dochter Blue Ivy te kopen en elke fan in de winkel iets lekkers te geven. Nadat ze zich door de gangpaden had bewogen en haar eigen karretje had gereden, verwelkomde Beyoncé een gelukkige verkoper bij de kassa die onbedaarlijk aan het giechelen was.

9 Justin Bieber

In 2014 werd Justin Bieber geobserveerd in een Walmart in Canada, waar hij niet bepaald zelf acteerde. De Daily Mail verklaarde dat een medeklant een Facebook-tirade plaatste waarin stond dat Bieber voedselproducten had geopend zonder ervoor te betalen en voorwerpen door de gangpaden had gesmeten. Bovendien veroorzaakt de zanger van What Do You Mean vanwege zijn gedrag problemen en wordt hij viraal voor het evenement. De overgrote meerderheid van zijn fans is opgetogen over zijn optredens in winkelcentra zoals Walmart.

8 Miley Cyrus

Miley Cyrus en haar ex-man Liam Hemsworth zijn naar verluidt gezien bij een Walmart in Cullman, Alabama, volgens The Cullman Times. Ze is echter ook op andere manieren met het establishment verbonden. Ze redde zelfs een puppy die was achtergelaten op een Walmart-parkeerplaats. Ze had zelfs een kledinglijn met het bedrijf. Miley legde uit hoe ze op de Walmart-aankoop van $ 2000 kwam tijdens een van haar interviews voor Jeremy Scott's New York Fashion Week-show. Ze merkte op dat het eigenlijk heel eenvoudig is omdat ze veel geweldige kortingen online vindt.

7 Arnold Schwarzenegger

De acteur tweette over zijn Walmart-aankopen in 2015. Hij beweerde naar Walmart in Arkansas te zijn gegaan om de Terminator-tentoonstellingen te bekijken en camouflagejassen en pyjama's aan te vullen. Het jaar daarop besteedde Arnold Schwarzenegger voor een juichende menigte shoppers $ 300 bij een Walmart in New Mexico, volgens een winkelmedewerker. Schwarzenegger ging winkelen voor jassen en shirts met lange mouwen voor de acteurs en crew van zijn aanstaande film, die in de buurt werd opgenomen. TMZ beweert dat het beveiligingspersoneel van Schwarzenegger heeft geholpen door te voorkomen dat potentiële handtekeningenzoekers te dichtbij komen.

6 Dakota Fanning

Actrice Dakota Fanning is een andere bekende persoon die zich in de loop der jaren heeft overgegeven aan een Walmart-retailtherapie. De ex-vriendin van Henry Fry werd gezien op een locatie in Baton Rouge terwijl ze Breaking Dawn aan het filmen was en was zo vriendelijk om even de tijd te nemen om met opgewonden fans op de foto te gaan. Dakota Fanning is vaak gezien bij Walmart winkelen voor haar favoriete etenswaren en outfits terwijl ze plezier heeft.

5 Rihanna

In de Canadese stad Kamloops was Walmart naar verluidt de plek waar Rihanna in 2013 werd gespot, volgens The Mirror. Met een zonnebril, een baseballpet en een koptelefoon op, werd de zanger gezien terwijl hij drankjes laadde en probeerde te mengen terwijl hij dat deed. Als succesvolle zakenvrouw biedt Rihanna een productlijn aan op de website van Walmart, waaronder geuren.

4 Chris Brown

In 2009 schrok Chris Brown, die aangeklaagd werd voor mishandeling, toen hij hoorde dat de Walmart in Wallingford, Connecticut, geen exemplaren van zijn meest recente album, Graffiti, bij zich had. De muzikant haalde uit op Twitter en Walmart nam wraak met een verklaring waarin werd beweerd dat de beschuldigingen van Brown onjuist waren. De cd is verkrijgbaar bij elke Walmart-locatie in het hele land, inclusief die in Wallingford die in het artikel wordt genoemd, beweert de winkel.

3 Amy Roloff

Amy Roloff, de ster van Little People, Big World, werd ooit ontdekt door een fan in een nabijgelegen Walmart en was zo vriendelijk om met hem op de foto te gaan. De lokale krant publiceerde het beeld vervolgens. Dit toont aan dat het spotten van een beroemdheid bij Walmart niet zo gebruikelijk is. Roloff's scheiding van haar eerste echtgenoot, Matt Roloff, werd in mei 2016 afgerond. Roloff de scheiding aanvroeg. Op de vraag of ze zou overwegen om kort na de breuk weer te daten, zei ze dat ze dacht dat iemand echt geïnteresseerd zou zijn en ernaar uitkeek om typische dingen te doen, zoals winkelen.

2 Britney Spears

Moeder van twee Britney Spears staat bekend om haar affiniteit met winkelen bij Walmart. Veel van haar volgers zijn dol op hoe authentiek ze dagelijks blijft. In Walmart heeft ze het fantastisch. De zangeres die uithaalde naar de documentaires over haar, ziet schaamteloos begeren een geruite top in zwart-wit. Ze ziet er fantastisch uit in alles wat ze draagt, en het is leuk om een bekende moeder te zien winkelen met een beperkt budget in plaats van $ 1.000 te betalen voor een blouse die misschien bedekt is met modder, eten, spuug of al het bovenstaande.

1 Holly Madison

Holly Madison, een andere beroemde moeder, houdt van winkelen bij Walmart. Ze is de moeder van twee schattige kinderen, een zoon genaamd Forest en een dochter genaamd Rainbow. Ze staat bekend om haar tijd als de belangrijkste vriendin van Hugh Hefner en voor het verschijnen in de reality-tv-serie The Girls Next Door, die volgde op haar tijd in het Playboy-herenhuis. Ze heeft een motivatie om vast te houden aan haar beroemdheid, ondanks dat ze een normaal leven wil leiden. Ook al is Madison bekend, ze winkelt vaak bij Walmart, en mensen zijn er dol op.

Aanbevolen: