Alles wat we weten over Adele's relatie met Rich Paul

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Adele's relatie met Rich Paul
Alles wat we weten over Adele's relatie met Rich Paul
Anonim

Superster-zangeres Adele is een notoir privé-beroemdheid. Hoewel ze door de jaren heen megahits heeft geproduceerd, zoals 'Rolling In The Deep', 'Easy On Me' en 'Chasing Pavements', treedt ze niet vaak op en houdt ze haar persoonlijke leven buiten de nieuwsgierige blikken van het publiek.. Toen Adele voor het eerst een wereldwijd fenomeen werd, wist niemand iets over haar liefdesleven. Ze stapte zelden zonder vermomming in het openbaar en ze verborg de naam en identiteit van haar jonge zoon jarenlang na zijn geboorte.

In 2019 onderging Adele een veelbesproken scheiding van Simon Konecki, een CEO van een liefdadigheidsinstelling, met wie ze samenwerkte sinds 2012. De twee hebben een 9-jarige zoon, Angelo. Terwijl Adele's album 30 uit 2021 liedjes bevat over liefdesverdriet en haar moeilijke gesprekken met haar zoon, is Adele's fortuin omgedraaid. Ze begon onlangs te daten met Rich Paul, een relatie die aanzienlijk meer openbaar is dan haar eerdere relaties. Hier is een blik op hun relatie tot nu toe.

8 Wie is rijk Paul?

Rich Paul is een sportmakelaar die opgroeide in Cleveland, Ohio. Hij richtte zijn eigen sportbureau Klutch Sports op en werkt nu ook voor UTA. Hij staat vooral bekend als de zaakwaarnemer van LeBron James, waardoor hij een van de meest invloedrijke mensen in de sport is. Volgens Forbes is Rich Paul naar verluidt meer dan $ 46 miljoen waard.

7 Hoe hebben Adele en Rich Paul elkaar ontmoet?

In haar 2021-interview met Vogue onthulde Adele dat zij en Rich Paul vrienden waren lang voordat ze begonnen met daten. Ze ontmoetten elkaar op een feestje een paar jaar voor 2021. Adele was een beetje dronken en ze begon grappen te maken met Rich terwijl hij de hele nacht aan het dansen was. Ze begonnen te daten terwijl Adele een emotionele tijd doormaakte in mei 2021.

6 NBA-speldatum gaat viraal

In juli 2021 woonden Adele en Rich Paul samen een NBA-playoff-wedstrijd bij, wat de geruchten deed uitgaan dat de twee aan het daten waren. Het was de eerste keer dat ze samen werden gezien, maar ze begonnen waarschijnlijk een paar maanden eerder met daten. Rich had in mei 2021 in een interview met The New Yorker vermeld dat hij een beroemde supersterzanger zag, wat een duidelijke verwijzing naar Adele lijkt te zijn geweest.

5 Wat Adele heeft gezegd over de relatie

Adele heeft meer over haar relatie met Rich Paul gesproken dan over haar eerdere relaties, en ze schrijft de openheid voor haar geluk toe. Ze zei meer tegen Vogue over het bijwonen van basketbalwedstrijden met Rich Paul en besprak hoe ze niet met opzet aan de wereld aankondigde dat ze samen waren. Hij woonde ook samen met haar het Oprah-interview van Adele bij.

4 Wil Adele meer kinderen?

Begin juli 2022 opende Adele in een interview met BBC Radio 4 of ze haar gezin wil uitbreiden. Ze heeft haar rol als Angelo's moeder altijd zeer serieus genomen en werkt actief om hem te beschermen tegen het publiek. Toen ze de vraag in het interview stelde, zei ze dat ze open zou staan voor het idee van meer kinderen, maar ze is heel gelukkig met het opvoeden van Angelo.

3 Geruchten over uiteenvallen

Veel geruchten deden de ronde op internet nadat Adele haar residentie in Las Vegas op het laatste moment moest annuleren. Er is nooit iets bevestigd, maar mensen dachten dat ze het moeilijk vond om weg te zijn van Rich Paul en haar zoon en dat haar relatie in de problemen zat. Kort na de annulering van de residentie in Las Vegas, maakte ze de zaken op Instagram glad en noemde Rich Paul in een Instagram-onderschrift over de BRIT-awards.

2 Kunnen Adele en Rich Paul verloofd zijn?

In februari 2022 droeg Adele een enorme diamanten ring tijdens de BRIT Awards. Uiteraard ontstonden er speculaties over de ring, wat leidde tot geruchten over de mogelijke verloving van de zanger. Er is niets bevestigd of aangekondigd door Adele of Rich Paul, maar vanaf mei 2022 gaan de twee nog steeds sterk.

1 Samenwonen en Instagram officieel

Adele staat bekend om het hebben van een hilarisch herkenbaar Instagram-account. Op 11 mei 2022 plaatste ze voor het eerst een bericht met Rich Paul, met een verzameling foto's van hun relatie. Uit de post lijkt het alsof de twee zijn gaan samenwonen. Ze zien er verrukt uit als ze voor een enorm huis staan terwijl ze een set sleutels vasthouden.

Aanbevolen: