Vechten Ben Affleck en Jennifer Garner constant over J-Lo of zijn de geruchten onjuist?

Inhoudsopgave:

Vechten Ben Affleck en Jennifer Garner constant over J-Lo of zijn de geruchten onjuist?
Vechten Ben Affleck en Jennifer Garner constant over J-Lo of zijn de geruchten onjuist?
Anonim

Hollywood-sterren Ben Affleck en Jennifer Garner zijn al meer dan 10 jaar samen voordat ze in 2015 besloten uit elkaar te gaan. Samen hebben de twee drie kinderen en het lijkt zeker alsof ze zonder veel moeite co-ouder kunnen worden. De twee zijn de laatste tijd echter gespot in een aantal verhitte discussies, waardoor iedereen zich afvraagt of de twee voormalige echtgenoten misschien ruzie maken over Jennifer Lopez

Net wanneer werden Ben Affleck en Jennifer Garner zien vechten - en is er enige waarheid dat J-Lo de oorzaak is? Blijf scrollen om erachter te komen!

Ben Affleck en Jennifer Garner delen voogdij over hun kinderen

Hollywood-sterren Ben Affleck en Jennifer Garner begonnen te daten in augustus 2004 en in juni 2005 stapten de twee in het huwelijksbootje. Samen hebben ze drie kinderen - dochters Violet Anne Affleck geboren in 2005 en Seraphina Rose Elizabeth Affleck geboren in 2009 en zoon Samuel Garner Affleck geboren in 2012. In juni 2015 kondigden de twee acteurs hun scheiding aan en hun scheiding werd in oktober 2018 afgerond. Ben Affleck en Jennifer Garner zochten gezamenlijke fysieke en juridische voogdij over hun kinderen.

In 2021 opende Affleck op Jimmy Kimmel Live! over waar zijn relatie met Jennifer Garner staat, nadat een interview dat hij deed met Howard Stern uit de context werd gehaald. "Ze zeiden dat ik mijn ex-vrouw [Jennifer Garner] de schuld had gegeven van mijn alcoholisme en dat ik 'gevangen' zat in dit huwelijk, ze maakten me gewoon de slechtste, meest ongevoelige, stomme vreselijke kerel", zei Affleck. "En ik-kijk, ik weet dat mensen dit doen. Ik snap het, ik, ik ben blij dat ik verdrietig ben Batman, ik ben blij om Dunkin' Donuts en de memes te zijn… Echt, als het over mijn kinderen gaat, Ik moet gewoon een lijn trekken. Ik wil duidelijk zijn: dat is niet waar. Ik geloof dat niet, het is precies het tegenovergestelde van wie ik ben, wat ik geloof, en ik zou nooit willen dat mijn kinderen denken dat ik ooit een slecht woord over hun moeder zou zeggen. Het doet pijn aan mijn gevoelens, man."

Als het gaat om hun beslissing om uit elkaar te gaan, onthulde Affleck aan Vanity Fair dat de twee exen de tijd namen om over alles na te denken. "Alles wat je leest [over de scheiding] was onzin. De waarheid was dat we onze tijd hebben genomen, we hebben onze beslissing genomen. We groeiden uit elkaar. We hadden een huwelijk dat niet werkte. Dit gebeurt. Ze is iemand van wie ik hou en respecteer, maar met wie ik niet langer zou moeten trouwen', zei Affleck. "Uiteindelijk hebben we het geprobeerd, we hebben het geprobeerd, we hebben het geprobeerd omdat we kinderen hadden, maar we hadden allebei het gevoel dat we niet wilden dat dit het model zou zijn dat onze kinderen van het huwelijk zien. We hebben het in der minne gedaan. We hebben ons best gedaan. we hebben momenten van spanning? Hadden we onenigheid over de voogdij? Was het moeilijk voor ons? Zijn we boos geworden? Ja, maar in de grond was het altijd met respect onderbouwd. Ik wist dat ze een goede moeder was. Ik heb altijd gehoopt dat ze wist dat ik een goede vader was. Ik wist dat ik het was."

Geen Affleck en niet Garner hebben ooit iets slechts over elkaar gezegd in het openbaar, en het lijkt alsof de twee echt prioriteit geven aan hun kinderen als het gaat om het onderhouden van een goede relatie met elkaar.

Waar vechten Ben Affleck en Jennifer Garner over?

In december 2021 werden Ben Affleck en Jennifer Garner gespot met een verhit gesprek waardoor fans zich afvroegen of de twee co-ouders nog een goede relatie hebben. Volgens een bron "waren ze daar een tijdje goed in het samenvoegen van hun families, en Jen zegt zelfs dat ze bevriend raakt met J-Lo. Maar de laatste tijd is Ben behoorlijk verwaarloosd geweest ten aanzien van Jens gevoelens."

In maart 2022 brak het nieuws uit dat Ben Affleck en Jennifer Lopez samen een herenhuis van $ 50 miljoen kochten, en slechts enkele uren later werd Affleck opnieuw gespot in een verhitte discussie met zijn ex-vrouw, Jennifer Garner. Deze keer geloven velen dat de aankoop van het huis de oorzaak was van hun ruzie. Beide sterren probeerden kalm te blijven, maar het was duidelijk dat ze erg van streek waren.

Echter, zelfs als het landhuis de oorzaak van het argument is - hoewel het moeilijk is te speculeren over waarom dat Garner van streek zou maken - lijkt de actrice de hernieuwde romance van haar ex-man met Jennifer Lopez goed te keuren. Een bron dicht bij Jennifer Garner onthulde dat "Jen blij is voor Ben en weet dat J. Lo op bepaalde manieren een positieve invloed heeft gehad." Garner zelf is verhuisd van Affleck en is sinds medio 2018 aan het daten met zakenman John C. Miller.

Aanbevolen: