De echte reden waarom de jurken van Amelia Hamlin zoveel controverse hebben veroorzaakt

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom de jurken van Amelia Hamlin zoveel controverse hebben veroorzaakt
De echte reden waarom de jurken van Amelia Hamlin zoveel controverse hebben veroorzaakt
Anonim

Amelia Hamlin is een model en de dochter van Real Housewives of Beverly Hills-ster Lisa Rinna. Ze ging uit met Scott Disick toen ze 19 jaar oud was en leidde tot controverse na een reis die ze met Disick naar Milaan maakte. Terug van haar reis deelde Amelia drie foto's op haar Instagram. De foto's leidden al snel tot controverse toen commentatoren haar beschuldigden van zwartvissen. Velen wezen er snel op dat haar huidskleur op deze foto's aanzienlijk donkerder leek dan in andere berichten op haar pagina.

In die tijd zette Amelia reacties uit vanwege de terugslag. De betreffende foto's staan echter nog wel op haar Instagram-account. Amelia besloot dat de terugslag te veel was en een reactie moest geven. In haar verhaal schreef ze: "Ik krijg veel reacties met betrekking tot mijn laatste foto. Er wordt mij verteld dat ik aan het 'zwartvissen' ben - bedankt allemaal voor het onderwijzen van mij over dit onderwerp. Ik ben onlangs op vakantie geweest in de zon, en met mijn Italiaanse afkomst word ik heel gemakkelijk bruin." Desalniettemin zijn de controverses met betrekking tot haar naam daar niet gestopt. Haar onthullende en gedurfde outfits zorgen ook voor gemengde reacties bij fans. Dit is de echte reden waarom de jurken van Amelia Hamlin zoveel controverse hebben veroorzaakt.

Amelia Hamlin's polemische doorzichtige look na splitsing met Scott Disick

Amelia Hamlin liet weinig aan de verbeelding over in een mesh-ensemble dat ze droeg tijdens de London Fashion Week in 2021 voor Perfect Magazine in NoMad London. Met een doorschijnende h altertop en een rok met hoge split, wiegde Amelia de bijna nude-look perfect. Ze grapte op Instagram-verhalen: "Bevrijd de npple, denk ik." Maar het model verduidelijkte wat haar ouders van haar gewaagde jurk vonden op een hilarische Instagram-screenshot van een familietekst tussen Amelia en haar ouders, Lisa Rinna en Harry Hamlin.

De beroemdheid verontschuldigde zich voor haar nauwelijks gedurfde jurk. Amelia sms'te haar ouders door te schrijven: "Sorry voor mijn tepels, pap. Het is mode." Ondertussen zorgde Lisa ervoor dat ze haar steun betuigde door te antwoorden: "Ik zag net lol. Het is mode." Het model ondertitelde de screenshot voor de mensen die zich zorgen maakten over Harry Hamlin. De adembenemende blik kwam slechts een week nadat Amelia het uitmaakte met Scott Disick na hun relatie van 11 maanden.

Amelia's moeder, Lisa, hield zich niet in om te onthullen dat ze wist dat het niet goed zou komen met het stel. Tijdens Watch What Happens Live With Andy Cohen vertelde Lisa de host dat ze heel hard haar best deed om de relatie te ondersteunen. Ze zei: "Weet je, ik ben eigenlijk best aardig geweest over Scott Disick. Ik was erg geduldig en ik heb heel hard mijn best gedaan. We laten het hierbij."

Wat betreft de onthullende jurk van Amelia, hadden fans gemengde reacties. Een gebruiker merkte op: "Ik draag graag outfits die het lichaam dragen, maar dit is veel te veel voor een openbaar evenement. Vooral als foto's aan je familie worden getoond." Een ander was het ermee eens en schreef: "Ze is zo wanhopig op zoek naar aandacht dat mensen alleen maar denken dat ze goedkoop is."

Amelia Hamlin maakte sommige fans ongemakkelijk met haar roze latex Versace-jurk

Het model schitterde in een roze latex Versace-outfit tijdens de Milan Fashion Week in 2022. Amelia zag er helemaal opgedoft uit, poserend in een geheel roze latex outfit. De 21-jarige dochter van Lisa Rinna en Harry Hamlin zag er chic uit in Versace's latex Medusa-topje en bijpassende minirok. Ze maakte de look af met Versace Medusa Aevitas platformpumps en de Medusa kleine hobo-tas. Hamlin maakte de look af met Versace's la medusa linker haarspeld en oorbellen met logo.

De beroemdheid gebruikte ook de ketting van Grecamania en de armband van la Medusa. Amelia plaatste drie foto's die poseerden op de achterbank van een auto terwijl ze op weg was naar de Versace-show in Italië. Haar sexy uiterlijk leidde meteen tot reacties, waaronder haar zus Delilah Belle, die schreef: "Ik word gek." Verschillende anderen plaatsten vuur-emoji's en emoji's met hartenogen in het commentaargedeelte. Andere fans voelden zich echter ongemakkelijk bij haar outfit. Een persoon schreef: "Deze zien er zo raar en ongemakkelijk uit." Een andere gebruiker merkte op: "Je ziet er niet comfortabel uit."

Heeft Amelia Hamlin Scott Disick gedumpt?

In september 2021, E! News meldde dat Scott Disick en Amelia Hamlin uit elkaar gingen na een relatie van bijna een jaar. Hoewel een maand voor hun breuk, het paar sterker leek dan ooit, kwamen ze op een rotsachtige plek toen Scott naar verluidt Kourtney Kardashian's ex, Younes, een DM zou sturen over haar stomende romance met Travis Barker.

Terwijl Scott leek te zijn geïnvesteerd in Kourtney's wervelende relatie, vertelde een bron dicht bij het paar aan E! Nieuws dat ze precies de tegenovergestelde benadering kiest. De insider onthulde: "Kourtney vond Amelia niet erg, maar ze had nooit verwacht dat het zo zou blijven." De bron voegde toe: "Kourtney is gefocust op haar eigen leven en haar kinderen. Wie Scott date is niet haar probleem, haar enige zorg is dat Scott een actieve en gefocuste vader is. Ze wil dat hij de beste is die hij kan zijn."

Aanbevolen: