Millie Bobby Brown heeft onbedoeld fans overtuigd dat ze in het geheim een enorme diva is

Inhoudsopgave:

Millie Bobby Brown heeft onbedoeld fans overtuigd dat ze in het geheim een enorme diva is
Millie Bobby Brown heeft onbedoeld fans overtuigd dat ze in het geheim een enorme diva is
Anonim

Millie Bobby Brown acteert professioneel sinds ze negen jaar oud was en maakte haar grote doorbraak in Stranger Things toen ze nog maar 12 was. Sindsdien heeft ze SAG Awards gewonnen, is ze genomineerd voor Emmy's, speelde ze in nieuwe shows en films, en creëerde haar eigen make-uplijn. Ze is een van de grootste sterren ter wereld geworden. Maar ondanks al haar succes en roem heeft Millie niet alles. Veel mensen denken dat ze stiekem een enorme diva is. Als bewijs hiervan zijn er veel video's die het onbeschofte gedrag van Brown laten zien.

De makers van Stranger Things verdedigden zichzelf nadat Millie ze 'gevoelige Sallies' noemde omdat ze zoveel personages in leven hadden gehouden. Het ging allemaal mis nadat Millie en haar co-ster, Noah Schnapp, bij The Wrap hadden geklaagd dat rode lopers steeds moeilijker worden met zoveel levende mensen in hun show. Millie zei: "Gisteravond konden we niet eens één groepsfoto maken omdat we met zo'n 50 waren. Ik had zoiets van, je moet mensen gaan vermoorden." Haar opmerkingen veroorzaakten gemengde reacties bij fans. Hier zijn alle redenen waarom Millie Bobby Brown fans onbedoeld ervan heeft overtuigd dat ze stiekem een enorme diva is.

6 Millie Bobby Brown was respectloos jegens David Harbor tijdens een 'Stranger Things'-interview

Millie Bobby Brown heeft een beetje een gemene streak. Ze is behoorlijk respectloos geweest tegenover haar Stranger Things-co-sterren. Een voorbeeld van zo'n incident was met de 47-jarige acteur David Harbour, die een interview aan het doen was met Millie. David was bezig met het aanvullen van de jonge actrice voor haar acteer- en algemene persona. Millie besloot dat ze liever alle aandacht op haar had en begon gezichten te trekken en David midden in zijn toespraak te onderbreken. De jonge ster sprong zelfs uit haar stoel en weerhield de acteur er fysiek van om af te maken wat hij zei. David veegde het van zich af, maar toen hij probeerde verder te praten en Millie haar capriolen voortzette, besloot David dat hij er genoeg van had en glimlachte erdoorheen. Fans weten nog steeds niet zeker of David geïrriteerd was door de onderbreking van Millie.

5 Millie Bobby Brown onderbreekt gewoonlijk haar co-sterren tijdens talkshows

Zelfs de jongere acteurs in de show hebben te maken gehad met het onbeschofte gedrag van Millie Bobby Brown. Meerdere online video's laten zien hoe de tieneractrice de andere castleden van Stranger Things aanspreekt of onderbreekt wanneer ze samen perstours of interviews deden. De andere acteurs keken begrijpelijk gefrustreerd naar Millie. Hoewel de acteurs professioneel blijven en goed met elkaar kunnen opschieten, is het moeilijk voor te stellen dat ze het allemaal goed vinden om voortdurend midden in zinnen onderbroken te worden.

4 Millie Bobby Brown is gemeen geweest tegen Sadie Sink

De vraag blijft waarom Millie het oké vindt om de andere jonge acteurs met zo weinig respect te behandelen. Ze onderbreekt vaak mede-actrice Sadie Sink in interviews. Ondanks hun bewering goede vrienden te zijn, bereikte dit het punt waarop tijdens een interview een andere ster van de show, Caleb McLaughlin, moest vragen: "Hey Sadie, wil je praten?"

3 Millie Bobby Brown schoof Caleb McLaughlin aan de kant tijdens het in ontvangst nemen van een prijs

Caleb was zelf ook de ontvanger van Millie's neiging om mensen te onderbreken. Dit gebeurde toen Caleb, Sadie en Millie het podium op gingen tijdens een Nickelodeon-prijsuitreiking om de Stranger Things-prijs in ontvangst te nemen. Millie schoof Caleb opzij toen het haar kans was om het publiek toe te spreken. Toen Millie aan de beurt was, wachtte ze niet eens tot Caleb een stap opzij zette. In plaats daarvan nam ze de microfoon over alsof er niemand om haar heen was, waardoor Caleb bijna struikelde en viel voor duizenden mensen.

2 Millie Bobby Brown was onbeleefd tegen een fan en medecastlid

Millie Bobby Brown is in het echte leven ook nogal afwijzend. Een incident dat dit aantoonde, was toen ze extreem onbeleefd was tegen een fan en een medecastlid. Een jonge actrice, Audrey Hope, uploadde een video waarin ze een vreselijk verhaal over Millie deelde. Audrey werkte als figurant in seizoen twee van Stranger Things en werd uitgenodigd voor een eersteklas evenement met de hele cast en crew van de serie. Hope was enorm opgewonden om Millie te ontmoeten, iemand die ze als een idool beschouwde. Toen de fan Millie zag tijdens het evenement, ging Aubrey naar haar toe om om een foto te vragen. De actrice zei dat Millie haar één keer aankeek en wegliep, met de mededeling dat ze terug zou komen voor de foto. Aubrey heeft lang gewacht tot ze terug zou komen. Millie kwam echter nooit opdagen.

1 Millie Bobby Brown heeft haar fans een huidverzorgingszwendel gegeven

Millie besloot een kleine video te maken om haar huidverzorgingsroutine met haar fans te delen om haar huidverzorgings- en make-upmerk Florence by Mills te promoten. Haar volgers merkten echter dat Millie alleen de acties nabootste van het aanbrengen van producten op haar gezicht. Als gevolg hiervan eindigde ze de video met dezelfde hoeveelheid make-up die ze in het begin had, wat nergens op sloeg. De jonge actrice kreeg enorme kritiek van haar publiek. Millie kwam later naar buiten en zei dat ze geloofde dat ze gewoon moest laten zien hoe haar routine eruit zou zien zonder het echt voor de camera te hoeven doen. Fans waren erg teleurgesteld.

Aanbevolen: