De waarheid over de datinggeschiedenis van Michael Cera

Inhoudsopgave:

De waarheid over de datinggeschiedenis van Michael Cera
De waarheid over de datinggeschiedenis van Michael Cera
Anonim

Fans voelen zich aangetrokken tot de dating- en romantische details van het leven van beroemdheden zolang de roem bestaat. Het is vaak een manier voor de mensen om op een herkenbaar niveau contact te maken met degenen die ze het meest aanbidden. Michael Cera is geen uitzondering op deze regel.

De Canadees is in de publiciteit gekomen sinds zijn carrière begon als kindacteur in de vroege jaren 2000. In de twee decennia die volgden, heeft hij zich gevestigd als 'de ultieme lieverd van indiefilms'. Dit was met geweldige optredens in films als Juno en Scott Pilgrim vs. The World.

Al die tijd is Cera erin geslaagd om de kern van zijn liefdesleven grotendeels op een laag pitje te houden. Hoewel het voor iemand in zijn positie erg moeilijk is om zijn persoonlijke leven volledig privé te houden, is het grootste deel van Cera's relatieverleden goed buiten de schijnwerpers gehouden.

Wat nu zeker bekend is, is dat de 33-jarige getrouwd is met zijn oude partner, Nadine. Maar wat is de waarheid over Cera's hele datinggeschiedenis?

Michael Cera en Nadine hielden het nieuws over hun huwelijk meer dan een jaar geheim

Cera en Nadine zijn in 2017 getrouwd, maar het duurde tot 2018 voordat het nieuws over hun huwelijk uiteindelijk doorsijpelde naar de publieke arena; ze waren erin geslaagd de goede tijding meer dan een jaar geheim te houden.

De eerste hint dat Cera getrouwd was, was een gouden trouwring die hij dat jaar zag dragen. Echter, de in Ontario geboren ster had de band blijkbaar gedragen sinds hij 'ik doe' tegen Nadine zei, alleen dat de pers en fans er aanvankelijk niets van maakten.

Hun eerste optreden in het openbaar als getrouwd stel was in juni 2018, toen hij haar meenam naar de 72e jaarlijkse Tony Awards-ceremonie in Radio City Music Hall in New York City.

Cera maakte kans op de prijs voor Best Featured Actor in a Play na zijn vertolking van een personage genaamd Jeff in Lobby Hero van Kenneth Lonergan. Terwijl de wereld eindelijk hoorde van zijn huwelijkse mijlpaal, verloor hij die avond in de categorie. De prijs ging in plaats daarvan naar Nathan Lane voor Angels in America.

Michael Cera had een geheime relatie met Aubrey Plaza

Om context te bieden voor hoe privé Cera en Nadine zijn over hun leven, is het nog steeds niet bekend wat haar tweede naam is, of zelfs precies wat haar beroep is.

Het is echter niet de eerste keer dat de acteur zijn uiterste best heeft gedaan om ervoor te zorgen dat zijn relatie geen openbare zaak is. Gedurende een periode van meer dan een jaar tussen 2009 en 2010 was hij een relatie met collega-acteur Aubrey Plaza. Gedurende die hele periode bleef hun relatie volledig geheim.

Pas bijna zes jaar later onthulde Aubrey dat zij en Cera al die tijd een item waren geweest."Ik heb een lange tijd met [Michael] gedate… Anderhalf jaar", zei ze terwijl ze sprak in een aflevering van RuPaul's podcast. De onthulling was letterlijk nieuws voor RuPaul, net als voor de rest van de wereld.

Cera en Plaza werkten samen in Scott Pilgrim vs. The World (2010) en twee jaar later in The End of Love. Toch hield de actrice vol dat hun relatie niet voortkwam uit hun tijd samen op de set.

Heeft Michael Cera echt een date gehad met Charlyne Yi?

Zoals het geval was met elk van zijn andere relaties, waren de geruchten dat Cera actrice Charlyne Yi zou zien heel lang niet meer dan dat - onbevestigd geklets. Deze specifieke affaire zou bijna drie jaar hebben geduurd, van 2006 tot 2009.

Het enige verschil is dat deze keer de geruchten uiteindelijk werden ontkend. Zoals altijd heeft Cera de mond gehouden over zijn huidige of vroegere relatiestatus. Het was in feite Yi die een einde maakte aan die geruchten in 2009, toen ze bevestigde dat ze nog nooit samen was geweest met de ster van Arrested Development.

De roddels over het samenzijn van het paar waren waarschijnlijk afkomstig van hun tijd samen op het scherm, als fictieve versies van zichzelf in de romantische komedie uit 2009, Paper Heart. Het verhaal suggereerde verder dat ze tijd hadden gelaten voor hun relatie nadat de film was uitgebracht.

Yi hield echter vol dat het hele verhaal een verzinsel was. "Ik heb gehoord dat we uit elkaar zijn", vertelde ze destijds in een interview aan Moviefone. "Iemand stuurde me een artikel waarin stond dat ik heel verdrietig was. We waren niet aan het daten… op dat moment of ooit."

Aanbevolen: