Dit zijn alle huidige bijzaken van Paris Hilton

Inhoudsopgave:

Dit zijn alle huidige bijzaken van Paris Hilton
Dit zijn alle huidige bijzaken van Paris Hilton
Anonim

In 2003 was Paris Hilton een reality-tv-ster met een slogan en een persona als een domme blondine. Nu is de erfgename zoveel meer dan het symbool van decadentie en voorrecht dat ze al die jaren geleden was.

Parijs werd routinematig gehekeld vanwege haar beroemde regel "That's hot!" en voor veel andere dingen, zoals haar sekstape en haar rare Carl's Jr-reclames. Tegenwoordig heeft Hilton verschillende ondernemingen die filantropie, activisme en tal van nevenactiviteiten en projecten omvatten. Dit is waar de erfgename van $ 300 miljoen aan heeft gewerkt.

8 Paris Hilton verzilvert NFT's

Paris Hilton stapte vóór de Bitcoin-crash in 2022 in op het crypto-spel door te verzilveren op de NFT-markt (non-fungible token). Terwijl sommigen beweren dat NFT's gecompliceerd en verwarrend zijn en betrokken zijn bij een volatiele markt met een hoog risico, heeft Hilton het kapitaal dat tot haar beschikking staat gebruikt om een gezonde winst te maken bij het kopen, verkopen en distribueren van NFT's. En ze deelde de liefde met fans. Toen ze een interview deed met Jimmy Fallon in The Tonight Show, gaf ze elk lid van het publiek zijn eigen NFT.

7 Paris Hilton is nu een activist

Velen die Paris Hilton bekritiseren, beweren dat ze het gemakkelijk had om op te groeien dankzij haar geld en privileges. Hoewel het waar is dat ze financieel beter opgroeide dan de meeste mensen, was het niet allemaal gemakkelijk voor haar. Paris is een overlevende van misbruik en ze heeft dit misbruik doorstaan door ondergereguleerde hervormingsscholen. Toen de wetgevende macht van Utah een wet overwoog om de manier waarop deze scholen werken te veranderen, lobbyde Hilton voor de goedkeuring van de wet en getuigde voor de wetgevende macht. Ze deed ook een persconferentie waar ze het verhaal van haar pijn aan de wereld onthulde. Niemand wist toen ze al die jaren geleden naar The Simple Life keken dat Paris zoveel trauma had doorstaan. Ze heeft ook veel werk verzet om donaties te verzamelen voor kinderziekenhuizen en de stichting Make-A-Wish.

6 Paris Hilton begon met dj'en in 2016

Hoewel ze na 2019 een korte pauze nam, vooral nadat de COVID-pandemie een domper zette op grote bijeenkomsten, maakt Hilton sinds 2016 verder de rondes in clubs en festivals als DJ. Foto's en clips van haar draaiende nummers op een uitbundige menigte feestvierders is overal op internet te vinden. Haar DJ-ervaring zou goed van pas komen tijdens de COVID-pandemie, want in 2020 organiseerde ze een virtueel muziekfestival genaamd Trillerfest, om geld in te zamelen voor hongerige kinderen. Een deel van de winst ging ook naar eerstelijnswerkers die het ergste van de pandemie hebben doorstaan.

5 Paris Hilton doet het erg goed op sociale media

Net als haar vriend Kim Kardashian en vele andere socialites, is Paris Hilton zeer actief op sociale media. Ze heeft 20 miljoen volgers op Instagram, 17 miljoen op Twitter en 6.5 miljoen op TikTok. Ze is ook nogal handig met de apps, vooral TikTok. Het hebben van een sterke TikTok-aanwezigheid is belangrijk voor beroemdheden om een band met een jonger publiek te behouden, vooral omdat de app in populariteit groeit. Hilton gebruikt de app niet alleen voor selfies of verhalen, zoals de meesten de app gebruiken, maar ook om haar huidige projecten zoals haar NFT-onderneming uit te lichten.

4 Paris Hilton keerde terug naar televisie, met wisselende resultaten

Parijs keerde de afgelopen jaren terug naar reality-televisie na een aantal jaren onderbreking. Ze kwam weer in de schijnwerpers met Paris In Love, die volgde op haar verloving en huwelijk met haar man Carter Reum. Ze speelde ook in een ongebruikelijke kookshow, Koken met Parijs, op Netflix. De kookshow ging in première in 2021, maar werd in 2022 geannuleerd vanwege een laag aantal kijkers. Sommige critici beweren dat ze helemaal niet terug hoefde naar reality-tv.

3 Paris Hilton produceerde meerdere documentaires

Paris trad op als producent of uitvoerend producent voor alle bovengenoemde projecten. Ze maakt nu ook documentaires. In 2018 produceerde ze The American Meme, een documentaire die het drama beschrijft dat haar en anderen volgde toen ze online beroemd werden. Ze produceerde ook This Is Paris, een documentaire uit 2020 die het verhaal van haar leven vertelde, en de wereld de kant van Parijs onthulde die ze nog nooit eerder hadden gezien. Ze sprak openhartig over haar trauma toen ze opgroeide, hoe ze de list van haar 'domme blonde' personage gebruikte voor haar vroege realityshows, en openhartig over hoe het constant gehekeld worden haar beïnvloedde.

2 Paris Hilton is nog steeds aan het modelleren

Voor degenen die zich afvragen, nee, Paris Hilton heeft het modelleren niet opgegeven. Ze loopt nog steeds af en toe op de catwalk, en dat deed ze in 2020 voor de Savage X Fenty-lingerieshow van haar vriendin Rihanna in Parijs. Ze modelleert ook regelmatig voor haar eigen merk en haar producten.

1 Paris Hilton is sterk betrokken bij de mode-industrie

Paris Hilton heeft een heel merk onder haar naam gecreëerd en is haar eigen woordvoerder geworden voor verschillende mode- en boetiekgerelateerde producten. Alles, van kleding tot parfums, draagt het merk Paris Hilton, ze is zelfs vertakt in colognes en geuren voor mannen. Zoals je kunt zien, heeft de erfgename van het hotel zichzelf de afgelopen jaren erg druk gehad.

Aanbevolen: