Heeft Courteney Cox geesten gezien in haar appartement in Londen?

Inhoudsopgave:

Heeft Courteney Cox geesten gezien in haar appartement in Londen?
Heeft Courteney Cox geesten gezien in haar appartement in Londen?
Anonim

Courteney Cox is geen onbekende in het opwinden van haar fans. Of het nu is met haar make-upgeheimen van vijf minuten of met hommages aan Friends op sociale media, de in Alabama geboren actrice weet hoe ze een publiek moet vermaken. Terwijl haar specialiteit de neiging heeft om te lachen in plaats van angst, heeft Cox de laatste tijd fans de stuipen op het lijf gejaagd.

Tijdens een perstour voor haar nieuwe show, Shining Vale, bekende Cox dat ze onlangs een enge ontmoeting met het bovennatuurlijke had gehad. Ze vond het filmen van de fonteinsequentie voor Friends misschien een nachtmerrie, maar haar ervaring in haar appartement in Londen bleek veel angstaanjagender te zijn.

Cox heeft niet altijd in geesten geloofd, maar ze heeft nu genoeg bovennatuurlijke ervaringen gehad om dat te veranderen. Waren het geesten die ze in Londen zag, of iets anders? En welke andere interacties met het hiernamaals heeft ze gehad? Blijf lezen om erachter te komen!

Courteney Cox's nieuwe show, 'Shining Vale'

Bekend om haar vaardigheden als komische actrice, speelt Courteney Cox de hoofdrol in een nieuwe horror-komedieserie genaamd Shining Vale. Cox speelt de rol van Patricia "Pat" Phelps, een schrijfster met een writer's block die met haar familie naar een klein stadje verhuist nadat ze betrapt is op het bedriegen van haar man.

Pat ontdekt al snel dat er vreemde dingen gebeuren in haar nieuwe huis, maar niemand gelooft haar. Dit dwingt haar om zich af te vragen of ze gewoon worstelt met psychische problemen, of dat ze echt getuige is van de demonische bezetenheid van het huis van haar familie.

Terwijl ze druk deed om Shining Vale te promoten, onthulde Cox dat ze haar eigen ontmoetingen met het bovennatuurlijke heeft gehad.

Gelooft Courteney Cox in geesten?

In een interview met Seth Meyers gaf Courteney Cox toe dat ze nooit in geesten geloofde totdat ze zelf een paar bovennatuurlijke ontmoetingen had meegemaakt.

"Nou, dat deed ik niet eerder", antwoordde Cox toen Meyers haar vroeg of ze ooit iets van het bovennatuurlijke heeft gekocht. “Ik woonde vroeger in een huis waarvan ik hoorde dat het er spookte, en onlangs zag ik iets. Er is geen twijfel mogelijk, ik heb iets gezien.”

Meyers vroeg de actrice vervolgens of de hoofdrol in een show over bezetenheid het idee van geesten in haar onderbewustzijn had geplant.

“Ik denk echt dat ik iets heb gezien,” vertelde Cox hem.

Courteney Cox's bovennatuurlijke ontmoeting in Londen

Cox vertelde toen over een ervaring die ze op een avond in Londen had terwijl ze in bed lag:

“Ik was met mijn partner Johnny. We waren in het appartement in Londen. Ik was wakker en toen zag ik ineens deze gezichten. Sommige zagen er niet zo gastvrij uit. Sommigen van hen leken een beetje op hoe ik me de duivel zou voorstellen, 'herinnerde Cox zich, terwijl ze met haar handen duivelshoorns op haar hoofd vormde.

Cox voegde er toen aan toe dat ze probeerde om haar vader en moeder te roepen en niet wilde gaan "daar, waar ze het ook over hebben."

Nadat Cox de gezichten zag, zei ze dat de plant naast het bed vanzelf bewoog en dat ze lichtgolven zag. Ze maakte haar partner wakker, maar hij verwierp wat ze zag als een droom.

Het Amerikaanse huis van Courteney Cox werd ook achtervolgd

Interessant is dat Cox' ervaring in Londen niet de eerste keer was dat ze iets bovennatuurlijks tegenkwam. Ze onthulde aan Howard Stern dat ze ooit in een huis in de VS woonde waar zogenaamd spookte.

Zangeres en songwriter Carole King verkocht Cox het huis, en de actrice hoorde dat er iets vreemds aan de hand was toen een koerier die iets bij haar voordeur afzette, erop wees dat er een geest achter haar stond. Verschillende mensen beweerden ook geesten in het huis te zien voordat Cox eindelijk geloofde dat het er spookte.

"Maar andere mensen die daar bij mij waren gebleven, zoals vrienden van mij, zeiden dat ze een vrouw hadden ontmoet die op de rand van het bed zat", onthulde ze (via Vanity Fair).

Terwijl Ellen DeGeneres allerlei hilarische dingen vond toen ze door het huis van Cox keek, had ze misschien geesten gevonden als ze haar L. A.-landhuis had doorzocht.

Courteney Cox had een seance met Carole King

Voorafgaand aan het incident toen de bezorger Cox vertelde dat hij een geest achter haar in de deuropening kon zien, keerde Carole King terug naar het huis en zij en Cox hielden samen een seance.

Cox onthulde dat ze destijds niet in geesten geloofde en 'er niet echt mee verbonden was'. Integendeel, ze ging ermee door omdat ze ontzag had voor Carole King.

Uiteindelijk verkocht Courteney Cox haar spookhuis

In gesprek met Howard Stern zei Cox dat het huis een geschiedenis van negatieve energie had en dat daar een slechte scheiding plaatsvond. Uiteindelijk besloot ze het huis voor de zekerheid te verkopen.

De interactie met de koerier bij de voordeur was de laatste druppel: En ik had zoiets van: 'Laten we verkopen.' Ik zou daar nooit meer alleen kunnen slapen.”

Aanbevolen: