Amy Schumer's Oscar-hostingprestaties leidden tot meerdere controverses

Inhoudsopgave:

Amy Schumer's Oscar-hostingprestaties leidden tot meerdere controverses
Amy Schumer's Oscar-hostingprestaties leidden tot meerdere controverses
Anonim

De Oscars van 2022 is waarschijnlijk een van de meest schandalige Academy Awards-ceremonies in de geschiedenis. Er is Will Smith die Chris Rock slaat om een grap over het kale hoofd van Jada Pinkett Smith (ICYMI, ze lijdt aan alopecia). Dan zijn er de onhandige stukjes gemaakt door gastheren, Amy Schumer, Regina Hall en Wanda Sykes.

Schumer werd zelfs bekritiseerd vanwege haar "aanstootgevende" grap met Kirsten Dunst en haar verloofde Jesse Plemons en voor het naar verluidt plagiaat van een grap. Hier is alles wat u moet weten over de controversiële hostingprestaties van de komiek.

Amy Schumer noemde Kirsten Dunst een 'zadelvuller'

Fans zijn niet blij dat Schumer Dunst een "seat filler" noemt bij de Oscars. Volgens hen had de Life & Beth-ster geen respect voor de onderschatte actrice die die avond werd genomineerd voor beste vrouwelijke bijrol. "Hier is een stoelvuller", zei de komiek over Dunst nadat hij had gesproken over hoe sommige mensen tijdens het evenement invallen voor afwezige beroemdheden. Schumer zat ook op de stoel van de actrice terwijl ze daar stond te kijken hoe de gastheer flirt met haar verloofde. 'Weet je dat dat mijn vrouw was?' zei Plemons.

"Je bent getrouwd met die stoelvuller. Oh, dat is raar", reageerde Schumer. Fans reageerden snel op het cringe-waardige deel. Iemand twitterde: "Als Amy Schumer een miljoen haters heeft, ben ik er een van. Als ze 1000 haters heeft, ben ik nog steeds een van hen. Als ze 1 hater heeft, ben ik het. Als ze 0 haters heeft, betekent dat Ik heb deze wereld verlaten." Een andere fan verdedigde Dunst ook door haar jeugdprestatie in Hollywood aan te halen. "Kirsten Dunst heeft Tom Cruise op 11-jarige leeftijd NIET in brand gestoken zodat Amy Schumer haar een stoelvuller zou noemen!" Zij schreven.

Amy Schumer zou een grap hebben gestolen die ze gebruikte bij de Oscars

Helaas werden twee van Schumer's redelijk goede grappen eigenlijk "gestolen" van Twitter. Hier is er een: "Leonardo DiCaprio, wat kan ik zelfs over hem zeggen", zei ze. "Hij heeft zoveel gedaan om klimaatverandering tegen te gaan en een schonere, groenere planeet achter te laten voor zijn vriendinnen. Omdat hij ouder is en zij jonger. Oké, je begrijpt het." Veel beroemdheden snakten naar de grap. Maar blijkbaar kunnen we Schumer niet echt crediteren voor de hit.

Fans hebben een tweet gevonden die veel lijkt op de grap van Schumer. "Leonardo DiCaprio is zo gepassioneerd over klimaatverandering omdat hij een beter woord wil achterlaten voor zijn vriendinnen", schreef @NicoleConlan. Fans reageerden snel en zeiden dat de netizen betaald moesten worden voor de grap. "Stel je voor dat je op een dag wakker wordt en Amy Schumer heeft je Twitter-grap gestolen om tijdens de oscars in de lucht te zeggen", twitterde iemand. Fans beschuldigen Schumer ook van het kopiëren van een grap over de Netflix hitfilm, Don't Look Up met in de hoofdrol DiCaprio zelf.

Ze zei: "Ik denk dat de Academy Awards Don't Look Up-recensies." De genoemde originele tweet zegt: "Het heet Don't Look Up omdat ze niet willen dat je de recensies googelt." Veel mensen vallen Schumer aan vanwege haar gebrek aan originaliteit, maar ook anderen denken dat het tegenwoordig onvermijdelijk is. "Ik bedoel, er zijn miljoenen mensen die grappig zijn online en dat is allemaal gemakkelijk toegankelijk", legt een fan uit. "Het is tegenwoordig erg moeilijk om iets origineels te zeggen. Zelfs als ze die niet had gezien, moet je toch iets zeggen dat iemand al eerder heeft gezegd…"

Regina Hall werd ook in elkaar geslagen voor haar dorstige Oscars-grappen

Hall trok ook luchtafweergeschut voor haar dorstige sketch met mannelijke acteurs. "Het is simpel", vertelde ze acteurs als Simu Liu en Timothee Chalamet tijdens haar covid-testact. 'Ik ga met mijn tong langs de achterkant van je mond strijken.' Fans waren er snel bij om haar uit te roepen. Hall deed ook enkele "borderline-intimidatie"-pat-downs op Jason Momoa en Josh Brolin."Ok, maar als een mannelijke Oscar-presentator een paar vrouwelijke presentatoren had gefouilleerd en had aangeboden hun keel met zijn tong af te vegen, zoals Regina Hall deed, zou iedereen in de war zijn", tweette een netizen. "Als het niet ok is voor mannen, is het ook niet ok voor vrouwen."

Een andere netizen zei dat het het "tweede slechtste Oscar-ding" was, naast de klap van Smith. Maar voor één fan is het net zo erg om getuige te zijn op tv. "'Will Smith slapping Chris Rock is een slecht voorbeeld voor mijn kinderen'", twitterden ze. "Maar Regina Hall zei dat ze met haar tong de achterkant van de keel van mannen zou afnemen, was prima?"

Een andere commentator was het ermee eens en zei dat meer mensen erover zouden moeten praten. "Ik voelde me de hele tijd zo ongemakkelijk en het was niet eens grappig en als ze er niet bij waren", antwoordden ze. "Ik heb het gevoel dat meer mensen hierover zouden moeten praten. Vooral nadat ze ook Josh Brolin en Jason Mamoa bleef aanraken."

Aanbevolen: