Zal Pete Davidson verschijnen op Hulu's 'The Kardashians'?

Inhoudsopgave:

Zal Pete Davidson verschijnen op Hulu's 'The Kardashians'?
Zal Pete Davidson verschijnen op Hulu's 'The Kardashians'?
Anonim

In januari veroorzaakte de trailer van Hulu's nieuwe serie, The Kardashians, gemengde reacties bij fans. Sindsdien is er veel gebeurd, vooral tussen Kim Kardashian, Pete Davidson en Kanye West. De rapper heeft een reeks bedreigingen geuit tegen de SNL grappige man die escaleerde tot een muziekvideo waarin Davidson levend begraven werd gezien.

Nu Kardashian legaal vrijgezel is, heeft West naar verluidt hun splitsing geaccepteerd en richt zich nu op hun kinderen (hopelijk vanaf nu geen Instagram-meltdowns meer). Hij is ook druk bezig geweest met zijn nieuwe Kardashian lookalike vriendin. Fans verwachten dan Davidson met Kardashian te zien in hun nieuwe show. Dit is wat je kunt verwachten van de realityserie.

Wat te verwachten van Hulu's 'The Kardashians'

Over hun nieuwe show gesproken, Kris Jenner herinnerde zich het eureka-moment dat hen naar hun eerste realityshow leidde. "Ik realiseerde me heel snel dat we iets hadden, en het was heel bijzonder", vertelde ze aan Variety over hun opkomst na Keeping Up with the Kardashian. "Toen we eenmaal wisten dat het een hit was, zet je een creatievere hoed op en begin je te denken:" Oh, ik begrijp waar dit heen zou kunnen gaan. Misschien moeten we iets meer buiten de kaders doen en deze show gebruiken als een geweldig platform.' En dat is wat we deden."

De momager - die een deel krijgt van de inkomsten van haar dochters - merkte op dat geld een groot deel uitmaakt van hun reality-tv-bedrijfsmodel. "Nou, geld is altijd belangrijk", zei Jenner over het verplaatsen van de show naar Hulu. "Ik denk dat iemand dwaas zou zijn om te zeggen dat geld er niet meer toe doet." Kardashian voegde eraan toe dat de show zich nu zal concentreren op hun imperium, en minder op hun familiedrama. "Ik denk dat het een andere kant zal zijn", vertelde ze. "Maar ik zou niet zeggen dat onze gekke kanten niet zullen komen uit."

Toen Kardashian werd gevraagd naar de kritiek op hun familie, die gewoon beroemd is omdat ze beroemd is, zei ze dat het haar helemaal niets uitmaakt. "Wie geeft er een f---," zei ze. "We richten ons op het positieve. We werken ons kapot. Als dat is wat je denkt, sorry. Daar hebben we gewoon de energie niet voor. We hoeven niet te zingen of dansen of acteren; we mogen onze levens - en hey, we hebben het gehaald. Ik weet niet wat ik je moet vertellen."

Is Pete Davidson op 'The Kardashians'?

De Kardashians hebben alles gedeeld in hun realityshow. Dus de oprichter van Skims is zich ervan bewust dat Davidson naar verwachting in de nieuwe show zal verschijnen. Ze zei echter dat hij niet in het pilotseizoen zou zijn. "Ik heb niet met hem gefilmd", zei ze."En ik ben er niet tegen. Het is gewoon niet wat hij doet. Maar als er een gebeurtenis zou plaatsvinden en hij was daar, zou hij de camera's niet vertellen om weg te komen. Ik denk dat ik misschien iets heel spannends film dat eraan komt, maar het zou niet voor dit seizoen zijn."

Hoewel Davidson niet in de show zal verschijnen, zei Kardashian dat seizoen 1 nog steeds zal laten zien "hoe we elkaar hebben ontmoet en wie contact heeft opgenomen met wie en hoe het is gebeurd en alle details die iedereen wil weten." Ze vervolgde: "Ik sta zeker open om te praten, en ik leg het zeker uit." Toch zei de miljardair dat ze nu voorzichtig zijn met het delen van dergelijke privégegevens over hun leven.

"Vroeger deelden we zoveel in re altime, en toen we ons eenmaal realiseerden dat re altime een beetje eng en lastig kan worden, hebben we zoveel meer bewaard", zei ze en merkte op dat ze haar veranderde manieren nadat ze onder schot werden gehouden in Parijs. "Ik denk dat we nog steeds heel goed zijn in delen. Ik denk dat we gewoon heel voorzichtig en voorzichtig zijn, en ik denk dat dat oké is."

Komt de scheiding van Kim Kardashian en Ye uit in de nieuwe Hulu-show?

Te midden van de ineenstorting van de sociale media van Ye ging Kardashian naar Instagram om fans te vragen hun privacy op dit moment te respecteren. Als gevolg hiervan zou de realityster niet over Ye praten in hun nieuwe show. "In de publieke belangstelling staan en in het openbaar meningsverschillen hebben, is nooit gemakkelijk", zei ze. "Maar ik geloof er wel in om het allemaal privé af te handelen. Ik geloof in publiekelijk pleiten en privé bekritiseren. Ik denk niet dat ik ooit de vader van mijn kinderen zou bekritiseren in mijn tv-programma. Dat is gewoon niet echt waar het mij om gaat, en Ik denk alleen niet dat ik me daar ooit goed bij zou voelen."

Ze voegde eraan toe dat het allemaal in het belang van hun kinderen is. "Ik heb altijd echt respect voor wat de kinderen zullen zien", vervolgde ze. "De realiteit is dat we altijd een familie zijn. We zullen altijd liefde en respect voor elkaar hebben. En zelfs als er momenten zijn waarop het misschien niet zo lijkt, zijn er zoveel momenten die superpositief zijn. Ik denk dat het belangrijk is dat mensen zien dat dingen niet altijd perfect zijn, maar dat ze beter kunnen worden."

Aanbevolen: