Waarom de zoon van Ozzy Osbourne zijn eigen ontdekkings- en realityshow heeft, Night Of Terror

Inhoudsopgave:

Waarom de zoon van Ozzy Osbourne zijn eigen ontdekkings- en realityshow heeft, Night Of Terror
Waarom de zoon van Ozzy Osbourne zijn eigen ontdekkings- en realityshow heeft, Night Of Terror
Anonim

Heavy metal superster Ozzy Osbourne's zoon, Jack Osbourne, groeide praktisch op voor de camera. De 36-jarige Brit maakte zijn reality-tv-debuut in 2002 toen hij samen met zijn vader Ozzy Osbourne, zijn zus Kelly Osbourne en zijn moeder Sharon Osbourne op MTV's realityshow The Osbournes verscheen. Sindsdien heeft Jack zijn eigen weg gebaand door de entertainmentindustrie, met kleine optredens in films als Austin Powers: Goldmember en New York Minute.

De meest opvallende prestaties van de jongste Osbourne liggen echter in reality-tv, waar hij speelde in meerdere veelgeprezen shows, waaronder een reisverslag van History Channel met de titel Ozzy &Jack's world Detour, waarin een wereldtournee wordt gedocumenteerd die hij met zijn vader. De 36-jarige reality-tv-ster werkte onlangs samen met Discovery+ om een spookachtige realityshow te creëren, genaamd Jack Osbourne's Night Of Terror: Bigfoot. Hier is alles wat we weten over de nieuwe show en waarom Jack Osbourne erin speelt.

8 Waar gaat de nieuwe realityshow van Jack Osbourne over?

Jack Osbourne's Night Of Terror: Bigfoot zal de gedurfde zoektocht van Jack documenteren om de legende van Bigfoot te ontrafelen. Jack is van plan vast te stellen of het onontdekte wezen echt in de onbekende wildernis van Amerika leeft of slechts een mythe is die wordt bestendigd door tientallen jaren van ongegronde folklore.

Jack becommentarieerde de spookachtige zoektocht in een Discovery+-persbericht: Je weet niet of iets echt is of niet totdat je een poging hebt gedaan om het te vinden. Dat is de kern van onze missie.”

7 Wie speelt er nog meer in Jack Osbourne's Night Of Terror: Bigfoot?

Jack Osbourne zal niet beginnen aan zijn griezelige Bigfoot-zoektocht op zijn eenzame. De reality-tv-ster heeft acteur en komiek Jason Mewes aangeworven om mee op avontuur te gaan.

Jason uitte zijn opwinding over het ondernemen van de ongewone zoektocht in het Discovery+-persbericht en zei: "Ik heb nog nooit zoiets gedaan. Het is best gek. Het zal spannend zijn om te zien of we bewijs kunnen vinden en dan nog geweldiger als we het kunnen noemen. Ik zou het de 'Mewesbourne' noemen."

6 Wat zal er gebeuren op Jack Osbourne's Night Of Terror: Bigfoot?

Osbourne en Mewes zullen ooggetuigen en experts interviewen terwijl ze een van Amerika's meest meedogenloze wildernissen doorkruisen.

Het paar zal proberen de waarheid achter de Bigfoot-legende te ontcijferen door de mening van experts en getuigenissen af te wegen van ooggetuigen die beweren de mythische Sasquatch te hebben gezien of te horen huilen in het holst van de nacht. Tegen het einde van de show zal het duo het debat rond het bestaan van Bigfoot voor eens en voor altijd beslechten.

5 Waar zullen de opnames voor Jack Osbourne's Night Of Terror: Big Foot plaatsvinden?

Het nogal gewaagde avontuur van Jack en Mewes vindt plaats in de afgelegen regio Priest Lake in het noorden van Idaho. Het donkere, raadselachtige achterland in deze regio is een bekend broeinest van Bigfoot-activiteit, met meerdere ooggetuigen die beweren een glimp te hebben opgevangen van het mythische wezen in dit gebied.

Het duo zal door deze uitgestrekte, ongetemde wildernis navigeren en harde feiten en bewijzen proberen te verzamelen om de Bigfoot-legende te weerleggen of te onderbouwen.

4 Jack Osbourne is geen onbekende voor het bovennatuurlijke

Het uitgangspunt achter Night of Terror: Bigfoot is zeker spookachtig. Desalniettemin zullen fans van Jack Osbourne misschien niet verbaasd zijn dat de reality-tv-ster de hoofdrol speelt in een show die draait om bovennatuurlijke entiteiten.

Jack Osbourne heeft gedurende zijn hele carrière een grote interesse gehad in paranormale activiteiten. De 36-jarige speelde in verschillende griezelige realityshows, waaronder Haunted Highway, Fright Club en Portal to Hell.

3 Jack Osbourne heeft de Bigfoot-legende nog nooit aangepakt

Jack Osbourne staat bekend om zijn ongebreidelde nieuwsgierigheid naar het bovennatuurlijke. De reality-tv-ster heeft tijdens zijn leven meerdere paranormale entiteiten aangepakt, waaronder demonen en geesten. Hoewel de ster al lang interesse heeft in de Bigfoot-overlevering, heeft hij de legende nooit geconfronteerd; in ieder geval niet op reality-tv.

Jack uitte zijn bezorgdheid over het starten van de missie in het Discovery+-persbericht en zei: Ik ga niet liegen, ik ben een beetje nerveus. Het gebied dat we moeten bestrijken is immens met zeer gevaarlijke dieren… Het is niet te voorspellen wat er uit het bos zal komen strompelen.”

2 Zal Jack Osbourne paranormale activiteit ontdekken tijdens Night of Terror: Bigfoot?

Jack Osbourne en Jason Mewes' avonturen in Night of Terror: Bigfoot kan concrete antwoorden opleveren over de Bigfoot-legende.

Discovery+ zinspeelde op de mogelijkheid van bovennatuurlijke activiteit op de show in de laatste verklaring van hun persbericht waarin stond: Wanneer Osbourne en Mewes hun eigen ongebruikelijke activiteit ervaren, kan hun inaugurele Bigfoot-expeditie hen veranderen in volwaardige gelovigen tenslotte.”

1 Wanneer zal Jack Osbourne's Night Of Terror: Bigfoot Premiere zijn?

De Amerikaanse obsessie met Bigfoot heeft geleid tot verschillende realityshows, waaronder Travel Channel's Expedition Bigfoot en Hulu's Sasquatch.

De mogelijkheid dat Jack Osbourne en Jason Mewes bewijs van Bigfoot's bestaan ontdekken in hun nieuwe realityshow is onmiskenbaar opwindend. Fans kunnen alle spookachtige actie meemaken wanneer de twee uur durende speciale première op Discovery+ op 26 juni.

Aanbevolen: