Zou Britney Spears zichzelf kunnen vergelijken met het 'eenzame kind' in deze filosofische post?

Inhoudsopgave:

Zou Britney Spears zichzelf kunnen vergelijken met het 'eenzame kind' in deze filosofische post?
Zou Britney Spears zichzelf kunnen vergelijken met het 'eenzame kind' in deze filosofische post?
Anonim

Fans kijken al een tijdje naar Britney Spears' sociale media-accounts, maar de nieuw uitgebrachte documentaire over haar moeilijke leven heeft het licht nog meer op haar laten schijnen, wat bijdraagt aan de groeiende bezorgdheid over haar welzijn. wezen.

Degenen die de documentaire hebben gezien, hebben een voorproefje kunnen krijgen van de complexiteit van haar leven buiten de camera en hebben veel meer mededogen gehad met het tragische leven van Britney Spears.

Britney's filosofische boodschap

De laatste post van Britney Spears (of haar begeleiders) zorgt ervoor dat fans goed op de berichten letten. Haar gebruikelijke oogbeelden en vreemde dansvideo's even buiten beschouwing latend, plaatste Britney een bericht waarin ze sprak over de focus verleggen van het opvoeden van academisch begaafde kinderen en in plaats daarvan naar het opvoeden van ethische, vriendelijke, goedhartige kleine mensen.

Dit soort berichten kan gemakkelijk worden gekoppeld aan het huidige klimaat waarin we leven. Met zoveel vooroordelen, racisme en politieke strijd die zich om ons heen afspeelt, kan de wereld zeker een hernieuwde generatie goede zielen gebruiken.

De bewoording was echter meer dan alleen dat. Fans richten hun aandacht en aandacht op het laatste deel dat gaat over het opvoeden van kinderen die naast het 'eenzame kind in de kantine' zullen zitten.

Zou ze zichzelf kunnen noemen in deze notitie? Fans lijken dat zeker te denken.

Het eenzame kind

Veel sterren en beroemdheden zijn naar buiten gekomen om te vertellen hoe eenzaam en geïsoleerd ze zich voelden tijdens hun roem, en velen gingen door met het aanpakken van problemen zoals verslaving, geestelijke gezondheidsproblemen, eetstoornissen en anderszins riskant gedrag. Dit werd het meest recent benadrukt in de tekst van Justin Bieber's lied, Lonely, waarin hij het gevoel heeft dat er niemand voor hem in de buurt was, en niemand die hem begreep.

Fans zijn getuige geweest van het ongeluk in het leven van Britney en gaan er nu vanuit dat Britney precies hetzelfde heeft meegemaakt. Misschien putte ze uit haar eigen ervaringen en vertelde ze over haar roerige leven, toen ze in deze Instagram-post schreef over het eenzame kind in de kantine. Fans geloven dat ze zo verontrust was dat het uiteindelijk leidde tot haar zenuwinzinking… en haar ondergang.

Britney's bijschrift gelezen; "VRIENDELIJKHEID, AMERIKA …. PASS IT ON ?✨?⭐️❤️ !!!!", en fans stemden in met opmerkingen zoals; "WE HEBBEN SORRY BRITNEY", terwijl een ander schreef; "Ja!!! Liefde en vriendelijkheid winnen altijd. Je kunt de slimste, meest succesvolle persoon zijn, maar als je anderen slecht behandelt, ben je niets."

Er was een veelvoud aan berichten die simpelweg zeiden: "we houden van je, Britney", en anders dan ooit tevoren was het pure niveau van verontschuldiging dat ook hier bestond. Eindeloze berichten weerspiegelen de woorden, "het spijt ons Britney", wat suggereert dat fans nu zien hoe zij met negatieve opmerkingen of onnodige sociale mediadruk ook een kleine rol hebben gespeeld bij het ontrafelen van Britney Spears.

Aanbevolen: