Hoe verdient Kylie Jenner's BFF Stassie Karanikolaou haar geld?

Inhoudsopgave:

Hoe verdient Kylie Jenner's BFF Stassie Karanikolaou haar geld?
Hoe verdient Kylie Jenner's BFF Stassie Karanikolaou haar geld?
Anonim

Na het snijden met Jordyn Woods voor "vals spelen" met Tristan Thompson, die ze op de lippen kuste na een wild avondje uit met vrienden in 2019, Kylie Jenner vond zichzelf snel terug een nieuwe BFF - Stassie Karanikolaou. Het paar is de afgelopen twee jaar onafscheidelijk van elkaar geweest, hoewel ze al vrienden zijn sinds hun tienerjaren, en fans weten dat deze twee super close zijn, gezien hoe vaak ze Stassie op de sociale media van Kylie zien.

Van hun reguliere TikTok-video's tot samen poseren in identieke outfits voor zwoele Instagram-foto's, het is geen geheim dat Stassie een van Kylie's beste vrienden is geworden, maar veel mensen hebben zich afgevraagd wat de blonde schoonheid eigenlijk doet om haar luxueuze levensstijl te ondersteunen.

Hoewel ze waarschijnlijk heel veel geschenken ontvangt van haar miljardairvriend, heeft Stassie een eigen merk opgebouwd dat haar schijnbaar heeft geholpen een nettowaarde van $ 4 miljoen te verzamelen. Maar hoe deed ze dat en hoe verdient ze haar geld?

stassie k selfie
stassie k selfie

Stassie Karanikolaou's netto waarde

Volgens Celebrity Net Worth is Stassie maar liefst $ 4 miljoen waard, die verschillende grote modellijnen heeft geleid voor bedrijven, waaronder Pretty Little Thing en Missguided.

In 2019 had de 23-jarige een deal gesloten met laatstgenoemde om het gezicht te worden van hun nieuwste zomerkledingcollectie, en hoewel nooit werd onthuld hoeveel ze verdiende met de samenwerking, is het redelijk om aan te nemen ze verdiende een aanzienlijk bedrag.

Destijds had Stassie immers al vijf miljoen Instagram-volgers en werd ze constant gezien met Kylie in Los Angeles. Haar banden met de Keeping Up With the Kardashians-ster hadden haar zeker kunnen helpen een lucratieve deal te sluiten met Missguided in de zescijferige marge.

Stassie's volgers op Instagram op Instagram zijn sindsdien toegenomen tot 10,1 miljoen volgers, waar ze bedrijven tot $ 50.000 kan vragen om hun producten op haar pagina te sponsoren voor een enkele goedgekeurde post.

Ze was ook het gezicht van PrettyLittleThing en modelleerde kleding voor de Good American-kledinglijn van Khloe Kardashian.

Stassie is ook een YouTube-persoonlijkheid met meer dan 400.000 abonnees. Ze documenteert vaak haar dagelijkse leven en geeft fans tips en trucs over alles wat met make-up, beauty en mode te maken heeft.

Ze heeft in het verleden ook vraag-en-antwoordvideo's opgenomen waarin ze vertelde over het cosmetische werk dat ze in de loop der jaren had ondergaan, waaronder borstvergrotingen, hoewel ze nooit heeft toegegeven dat ze iets aan haar billen heeft laten doen.

Je kunt je alleen maar voorstellen hoeveel gratis dingen Stassie krijgt door alleen maar vrienden te zijn met Kylie, maar zelfs zonder de genereuze geschenken die ze ontvangt van bedrijven in de hoop een shoutout van haar op sociale media te krijgen, doet ze het prima met het geld ze maakt van haar modellencarrière.

Volgens E! Online floreert Stassie's professional net zo veel als haar persoonlijke leven, nadat ze onlangs een relatie had met de Amerikaanse acteur Noah Centineo, met wie ze de afgelopen maanden aan het daten is, onthullen bronnen.

De twee gingen voor het eerst naar buiten met hun romance in oktober 2020, toen ze hand in hand werden gezien terwijl ze op pad waren met Kylie en vrienden tijdens een Halloween-feestje in West Hollywood.

Volgens de publicatie, werden Noah, 24 en Stassie, 23, donderdagavond gespot op een Halloween-feest, schijnbaar bevestigend dat ze officieel samen zijn. De sterren voegden zich bij Stassie's bestie Kylie Jenner tijdens de West Hollywood bash, die plaatsvond slechts een paar weken nadat geruchten de ronde deden dat Noah en Stassie willekeurig in Las Vegas trouwden.”

Een bron vertelde E! Online, "Tyler en Stassie waren allebei met hun eigen aparte vrienden, maar brachten de late uren van de nacht samen door."

"Ze hadden verschillende flessen aan hun tafel, waaronder tequila en champagne, en Tyler en Stassie zaten op een gegeven moment samen te kletsen in het hokje met drankjes in hun handen."

Het is duidelijk dat het niet beter kan met Stassie, die eerlijk gezegd een prominente social media influencer is geworden sinds Jordyn uit beeld was.

Het moet echter worden benadrukt dat Stassie en Kylie al vrienden zijn sinds de middelbare school, dus het is niet alsof ze zomaar uit het niets kwam en BFF's werd met de cosmetica-goeroe, maar het v alt niet te ontkennen dat sinds het schandaal met Jordyn, Stassie is onafscheidelijk geworden met de moeder van één.

Stassie deelt niet alleen nauwe banden met Kylie, maar ze is ook goede vrienden met haar familie, waaronder Kim Kardashian, Khloe, Kourtney Kardashian en momager Kris Jenner.

Misschien zal de laatste haar carrière beheren als de dingen zo blijven stijgen als voor Kylie's vriend.

Aanbevolen: