Heeft Neil Patrick Harris echt een date gehad met de zus van Blake Lively?

Inhoudsopgave:

Heeft Neil Patrick Harris echt een date gehad met de zus van Blake Lively?
Heeft Neil Patrick Harris echt een date gehad met de zus van Blake Lively?
Anonim

Neil Patrick Harris heeft nogal wat uitgespookt sinds How I Met Your Mother. Met rollen in onder andere het nieuwste Matrix-vervolg, bleef Harris zijn stempel drukken in Hollywood en liet hij de rol van Barney Stinson achter zich. Een van de belangrijkste dingen die Harris na HIMYM heeft gedaan, is natuurlijk trouwen.

De weg naar zijn huwelijk met David Burtka (die de door Lily geobsedeerde Scooter speelde op HIMYM) was geen traditionele. Voordat hij in 2006 uit de kast kwam, had Neil contact gehad met leden van het andere geslacht. Een vrouw in het bijzonder met wie Harris in verband wordt gebracht, is Robyn Lively, de halfzus van supersteracteur Blake Lively. Maar ging Harris echt uit met de zus van Lively? Laten we het uitzoeken, zullen we?

6 Laten we Neil Patrick Harris leren kennen voordat we ons verdiepen in zijn datingverleden

Neil Patrick Harris kwam voor het eerst in het publieke bewustzijn als kinderacteur Het was de rol van Doogie Howser die de carrière van Harris lanceerde. Terwijl Harris vervolgens kleine rollen zou spelen in films zoals Starship Troopers, en in de jaren 90 in verschillende tv-shows zou verschijnen, was het zijn casting als Barney Stinson op How I Met Your Moeder die van Neil Patrick Harris een begrip maakte (en ook behoorlijk wat bijdroeg aan zijn indrukwekkende vermogen). De Gone Girl-acteur heeft ook een onuitwisbare indruk gemaakt in de theaterwereld, met optredens in de rockmusical Rent, Romeo and Juliet en Sweeney Todd. Harris is er natuurlijk in geslaagd om bezig te blijven na How I Met Your Mother. "Bro" twijfel erover … (sorry.)

5 Wie is Robyn Lively?

Voor iedereen die is opgegroeid in de jaren 80 of 90, is Robyns gezicht waarschijnlijk redelijk bekend. Starend in een overvloed aan hits uit de jaren 80 en 90, was Lively de liefdesbelang van Daniel LaRusso zelf, Ralph Macchio in de derde Karate Kid-film en was te zien in een hele reeks populaire films uit de jaren 80. Op het kleine scherm staarde Robyn in shows als Punky Brewster, Knight Rider, Parker Lewis Can't Lose, Twin Peaks en verscheen toevallig in een kleine serie genaamd Doogie Howser, M. D. (zeg je niet?) Robyn is een vaste waarde geweest op zowel de grote als de kleine schermen gedurende de goede oude nostalgische jaren met een portfolio vol popcultuurshows en films.

4 Neil Patrick Harris heeft zijn ervaringen met vrouwen in het verleden besproken

Neil Patrick Harris is “uit en trots.” In feite is de Smurfen 2-acteur al sinds 2006 uit; er was echter een tijd dat Harris uitging met leden van het andere geslacht. Dit was ongetwijfeld moeilijk, maar de wereld kan een meedogenloze plek zijn voor leden van de LBGTQ+-gemeenschap en als zodanig Neil werd gedwongen zich aan te passen.” In zijn autobiografie, getiteld Kies je eigen autobiografie, vermeldt hij zijn dagen doorgebracht met daten en hoe hij zichzelf niet als een “gouden ster homo” beschouwt.

In zijn eigen woorden: "Op de middelbare school sliepen al mijn vrienden met meisjes, en het leek alsof dat was wat iemand deed. Dus daarom deed ik dat, maar ik voelde me onrustig alsof ik het op de een of andere manier verkeerd had gedaan. onderdeel van de totaliteit die jij bent."

3 en Neil Patrick Harris heeft een paar Hollywood-sterretjes gedateerd

Tijdens de periode dat Neil niet uit de kast was gekomen als homo, was hij niet alleen aan het daten met vrouwen, maar met een paar van die vrouwen waren Hollywoodsterren. De naam van Harris is inderdaad verbonden aan sterren als Carla Bianco, Christine Taylor, over de laatste sprak hij tijdens een interview in The Howard Stern Show, “She’s like the coolest, mooiste chick ooit. Ze is een absolute vangst, en ik dacht dat als ik de supervonken bij haar niet ga voelen, het waarschijnlijk betekent dat ik homo ben.'

Er zijn genoeg foto's van Harris en zijn vriendinnen; en zeker telt de HIMYM-ster enkele van zijn vroegere relaties als vrienden.

2 Neil Patrick Harris en Robyn Lively ontmoetten elkaar op de set van 'Doogie Howser, M. D.'

Harris en Lively ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van de hit uit de jaren 90, Doogie Howser, M. D. Robyn speelde de rol van verpleegster Michele Farber en was te zien in 6 afleveringen van de hitserie. Michele Faber was een student verpleegkunde die Howsers vriendin werd kort voordat hij besloot Eastman te verlaten en naar Europa te gaan. Omdat we de romantiek in de show niet wilden behouden, besloot het lot in te grijpen, wat ons leidt naar …

1 Neil Patrick Harris en Robyn Lively daten een jaar lang

NPH en Lively hadden zelfs een date Tijdens de Doogie Howser, M. D. jaar. Iets meer dan een jaar dateerde het jonge stel op en buiten het kleine scherm totdat het er in 93 uiteindelijk mee ophield. Neil ging natuurlijk door met het beseffen wie hij werkelijk was en zou 13 jaar later zijn seksualiteit omarmen, terwijl Robyn is al 22 jaar getrouwd met High School Musical-acteur Bart Johnson. Nog lang en gelukkig… alleen met andere mensen. Leuk.

Aanbevolen: