Met wie heeft Skai Jackson een date gehad, behalve de neef van Beyoncé?

Inhoudsopgave:

Met wie heeft Skai Jackson een date gehad, behalve de neef van Beyoncé?
Met wie heeft Skai Jackson een date gehad, behalve de neef van Beyoncé?
Anonim

De relatie tussen Disney-actrice Skai Jackson en Beyonce's neef Julez Smith haalde de krantenkoppen om de verkeerde redenen.

Nadat in januari 2021 een foto van Skai en Julez op sociale media begon te circuleren, ging het gerucht dat het stel een item was.

Het liep echter uit de hand met de toen 16-jarige zoon van Solange Knowles nadat hij geheimen had verklapt over ex Skai Jackson.

Naast onzedelijke opmerkingen over hun relatie, plaatste hij ook een intieme video, blijkbaar nadat hij ontdekte dat de Disney-actrice hem had bedrogen.

Het was niet de eerste relatie van Skai die slecht afliep.

Skai Jackson is opgegroeid in de schijnwerpers

Met een massale aanhang op sociale media, is het onvermijdelijk dat Skai's leven de aandacht trekt.

Op driejarige leeftijd begon ze in commercials te verschijnen. Twee jaar later scoorde ze haar eerste filmrol, in de film Liberty Kid.

Na een aantal shows en films maakte Skai een groot succes toen ze werd gecast in de rol van Zuri Ross in Jessie van Disney Channel, met een aantal beroemde gasten, waaronder Michelle Obama. De populaire komische televisieserie liep van 2011 tot 2015. Ze speelde dezelfde rol in de Jessie-spin-off, Bunk'd.

De ster heeft zeker haar sporen verdiend in de industrie, met credits waaronder optredens in Dora the Explorer, The Smurfs, G. I. Joe, de Marvel Rising-serie en Ultimate Spider-Man, naast vele andere.

Skai ging niet uit met Cameron Boyce

Hoewel er geruchten waren dat zij en Jessie co-ster Cameron Boyce aan het daten waren, verwierpen beide acteurs de verhalen en zeiden dat ze gewoon goede vrienden waren.

In 2019 stierf Boyce op 20-jarige leeftijd als gevolg van een epileptische aanval. Het jaar daarop wijdde Skai haar optredens op Dancing With The Stars aan haar overleden vriendin, vaak in paars, de kleur voor epilepsiebewustzijn, tijdens haar repetities voor de show.

Haar eerste relatie eindigde niet goed

Afgezien van haar noodlottige relatie met Julez, waren alle andere relaties van de Disney-ster met rappers.

Skai en de Vietnamees-Amerikaanse rapper Kid Trunks begonnen te daten in 2018. Aanvankelijk genoten fans die de relatie van het paar volgden via Instagram-berichten van hun zoete interacties.

Diezelfde fans waren geschokt toen de 18-jarige rapper uit Florida Skai dumpte op Instagram Live. Het stel was al bijna anderhalf jaar aan het daten toen Kid de verwoeste Skai vertelde: … stop met me lastig te vallen. Laat me met rust”.

Blijkbaar had de rapper een nieuwe vriendin gevonden.

Skai's volgende relatie was veel korter

Nadat haar eerste relatie eindigde, nam Skai contact op met een andere rapper, Famous Jay.

Deze keer was de liefdesaffaire van veel kortere duur, en het paar noemde het een dag na 5 maanden.

Na haar eerste twee vriendjes had Skai's volgende romance een rijzende ster. Bronx muso Smooky Margielaa maakte al sinds haar 15e furore in de muziekscene.

Toen Skai hem ontmoette, stond de rapper al op het podium met Kendrick Lamar en was hij naar feestjes van Khloe Kardashian en Kanye West geweest.

Helaas duurde de relatie niet lang: Skai en Smooky hadden maar een maand een relatie.

De oudste man die Skai heeft gedateerd was de volgende op de lijst

De Jessie-ster was 17, Lil Keed was toen 21. De relatie verliep voornamelijk online, wat tot problemen leidde toen de baby-mama van de rapper de berichten van Skai ontdekte.

Dat leidde tot een confrontatie tussen de twee vrouwen. Onnodig te zeggen dat de relatie niet lang duurde.

Is Skai Dating NLE Choppa?

Het meest recente relatienieuws over de Bunk'd-ster bevat geruchten over een connectie met rapper NLE Choppa.

De verhalen doken op in januari 2021, nadat een fan aan Skai op Twitter had gevraagd: "@skaijackson als je dit ooit ziet, wil ik je vragen of je vrijgezel bent omdat ik verliefd op je werd, dit was moeilijk te zeggen." Ze antwoordde: “LMAOO, Ja, ik ben single voor rn.” NLE Choppa reageerde vervolgens cryptisch op Skai's tweet: "Umhm."

De twee hebben zich sindsdien overgegeven aan flirterige chats op sociale media.

Skai heeft een enorme aanhang

Ze heeft tot nu toe misschien pech gehad in de romantische inzet, maar haar volgers blijven haar liefde tonen. De YouTuber, met een geschat vermogen van $ 500.000, wordt gevolgd door 7,6 miljoen op Instagram.

Opgenomen in Time's 2016-lijst van meest invloedrijke tieners, heeft Skai haar eigen modellijn, en een stripboekpersonage Riri Williams is gebaseerd op haar

Ze heeft ook een boek geschreven. Reach for the Skai: How to Inspire, Empower and Clapback bespreekt de negatieve ervaringen die kunnen voortvloeien uit het leven in de schijnwerpers.

Ze is geen familie van Michael Jackson

Hoewel velen denken dat Skai de dochter is van Janet Jackson, is dat niet waar. Skai heeft geen connectie met de familie van de Thriller-ster.

Kiya Cole is de moeder van Skai en ze is ook de parttime manager van de ster. Kiya stond ook bij haar dochter tijdens het Julez Smith-debacle.

Met zo veel te doen voor Skai, hopen fans dat ze meer geluk zal hebben in haar volgende relaties.

Aanbevolen: