Heeft Brad Pitt echt geprobeerd $ 120.000 te betalen voor een date met Emilia Clarke?

Inhoudsopgave:

Heeft Brad Pitt echt geprobeerd $ 120.000 te betalen voor een date met Emilia Clarke?
Heeft Brad Pitt echt geprobeerd $ 120.000 te betalen voor een date met Emilia Clarke?
Anonim

Emilia Clarke heeft een aantal oprechte momenten gehad tijdens interviews, zoals de keer dat ze haar verliefdheid op Matt LeBlanc onthulde. Nu is ze uiteindelijk niet uitgegaan met Brad Pitt, maar het blijkt dat de acteur een geldige poging heeft gedaan om dit te doen.

We zullen kijken hoeveel Brad Pitt samen met Clarke op tijd heeft geboden en hoe de Game of Thrones-ster daarop reageerde.

Het moment vond plaats tijdens de inzamelingsactie van Sean Penn

Met een geschat vermogen van meer dan $ 20 miljoen, is het duidelijk dat Emilia Clarke tot de elite in Hollywood behoort, grotendeels dankzij haar werk aan Game of Thrones. In het begin was dit echter niet de realiteit. Clarke onthulde dat ze moeite had om bepaalde optredens te krijgen vanwege haar uiterlijk. De actrice raakte gefrustreerd over de constante afwijzingen, maar dit leidde op zijn beurt tot een vuur voor haar om nog harder te werken.

"Ik werd er boos over", zei ze. 'Nou nee, niet boos. 'Boos' is het verkeerde woord. Maar het duwde me in een ander castingtype; dwong me om acteur te worden. In plaats van Juliet te spelen en de lichte, luchtige dingen te doen, zou ik de oma zijn die wijs is, of een keiharde hoer die betere dagen heeft gekend.'

We horen niet vaak over de worstelingen, hoewel Clarke er duidelijk een paar heeft meegemaakt voordat ze beroemd werd. Tegenwoordig kan ze met trots terugkijken op die momenten, gezien haar stijgende populariteit. Niet alleen dat, maar ze noemde een bepaald moment het beste van haar leven toen een grote ster een date met haar probeerde te winnen. Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Brad Pitt heeft een enorm bod gedaan op een date met Emilia Clarke

Emilia Clarke had een enorme glimlach op haar gezicht en vertelde het verhaal terug. Voor een goed doel bij Sean Penn's inzamelingsactie voor hulp in Haïti, nam de actrice deel aan een ervaring waarbij de hoogste bieder een date met haar zou krijgen. Clarke dacht dat het een soort beproeving op een privéveiling zou worden, maar wat niet het geval was.

Ik was op een gala-evenement waar ik was gevraagd om iets te veilen, 'legde ze uit in een interview met The Hollywood Reporter. 'Dus ik had zoiets van: 'Ik weet het niet, kom kijken naar je favoriete Game of Thrones-aflevering met mij en we eten een paardenhart of zoiets, 'herinnerde ze zich.

"Ik denk niet na over wat het is totdat ik daar aankom en dan zit ik in een kamer met, zoals, elke beroemdheid op de planeet. En ik dacht dat het een privé-ding zou zijn waar ze zouden zeg [het item] niet hardop, maar dan moet ik opstaan en het verandert in een ding."

Clarke was geschokt door de binnenstromende biedingen, waaronder een van de man zelf, Brad Pitt. "De kamer wordt helemaal stil en ik ga dood en dan steekt een van mijn vrienden zijn peddel op. Plots beginnen een paar andere mensen hun peddels op te steken en een van die mensen was Brad Pitt."

Helaas voor Clarke mislukte Brads bod om Game of Thrones met haar te kijken, aangezien de leidende bieder binnenkwam op $ 160.000. Desalniettemin bleek het een moment te zijn dat de actrice nooit zal vergeten.

Miljoenen kijkers keken toe toen Emilia Clarke het verhaal over de Graham Norton Show vertelde

Clarke vertelde het verhaal opnieuw in The Graham Norton Show. De video was een enorme hit en genereerde meer dan 20 miljoen views op YouTube, waardoor het een van de meest bekeken Graham Norton Show-video's ooit is. Dat is een hele prestatie gezien alle geweldige momenten die in de show hebben plaatsgevonden.

Fans in de reacties hadden veel plezier met het moment en prezen Clarke voor haar reactie.

"Ze is zo'n bruisend persoon. Er gaat niets boven de personages die ze speelt. Je moet van haar houden. Ik heb nog nooit in mijn leven één persoon met zoveel wenkbrauwuitdrukkingen gezien."

"Kunnen we erkennen hoe nuchter en nederig Emilia is, die oprecht verrast is dat Brad Pitt enige interesse in haar kan tonen. Ze heeft absoluut geen idee hoe prachtig en mooi, en ze is."

Heel het moment en één fans kijken nog steeds terug.

Aanbevolen: