Waarom fans denken dat Sabrina Carpenter een date heeft gehad met deze 'Riverdale'-ster

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Sabrina Carpenter een date heeft gehad met deze 'Riverdale'-ster
Waarom fans denken dat Sabrina Carpenter een date heeft gehad met deze 'Riverdale'-ster
Anonim

Sabrina Carpenter's liefdesleven is onder de loep genomen sinds ze in de schijnwerpers werd gezet. Door de jaren heen is de Girl Meets World-actrice in verband gebracht met verschillende mannen, en het is moeilijk om bij te houden welke echt waren en welke slechts geruchten waren.

Ze ging in 2014 iets meer dan een jaar uit met Bradley Steven Perry, een alumnus van Disney Channel, voordat ze ermee ophield, zoals de meeste fans weten. Ze zou ook een relatie hebben gehad met Riverdale-ster Casey Cott, om redenen die fans geloven. Maar wie is Casey Cott eigenlijk en waarom denken fans dat hij met de actrice uitging?

Wie is Casey Cott?

Casey Cott, geboren op 8 augustus 1992, groeide op in Chagrin Falls, Ohio, en studeerde twee jaar aan de Boston University. Vervolgens ging hij naar de Carnegie Mellon School of Drama om zijn droom na te jagen om acteur te worden.

In het CW-programma Riverdale speelt hij Kevin Keller, een personage dat legendarisch is geworden. Nadat hij zijn rol in het tv-programma had gewonnen, ging hij van relatieve onbekendheid naar superster. Casey's weergave van zijn rol leverde hem meteen een favoriet bij de fans op, wat zijn reputatie als toekomstige ster verstevigde.

Nadat hij faalde in atletiek, concentreerde hij zich op het ontwikkelen van zijn acteervaardigheden. Hij zei in een interview: "Ik wilde altijd goed zijn in sport, maar dat was ik gewoon niet, mijn vader zegt altijd dat ik een laatbloeier ben." Tijdens zijn middelbare schooljaren had hij deelgenomen aan zijn eerste schooltoneelstuk en begon toen op te treden in lokale theaters in Ohio. Hij kreeg zelfs een rol in theaterproducties zoals Bloody Bloody Andrew Jackson en Romeo & Juliet.

De knappe nam ook deel aan school- en gemeenschapstheatervoorstellingen nadat ze naar Pittsburg was verhuisd. Tijdens zijn laatste jaar bij Carnegie Mellon kreeg hij eindelijk de rol van Kevin Keller in Riverdale. Hij had al auditie gedaan voor de rol van Archie voordat hij terugkeerde om auditie te doen voor Jughead.

Hij deed vervolgens auditie voor de rol van Kevin, en hij werd gecast in de show. Een dag nadat het onderdeel was geland, ging hij naar Vancouver om te filmen. Hij onthulde: Ik herinner me dat ik daar zat, wetende dat ik daar zes maanden zal zijn en denken, zoals, Holy smokes, ik heb een baan en het komt op tv en ik werk met deze acteurs die echt goed. Alleen al dat ik een baan heb in acteren is super cool, en om een baan te hebben waar miljoenen en miljoenen en miljoenen mensen naar kijken – ik ben er gek op.”

Het lijdt geen twijfel dat Casey een begaafd acteur is, maar er is zoveel meer voor hem dan dat: zijn geschiedenis als acteur, zijn unieke positie in Riverdale en de aantijgingen rond zijn liefdesleven. Maar waarom dachten fans dat hij met Sabrina Carpenters uitging?

Waarom denken fans dat hij met Sabrina Carpenters is uitgegaan?

Ondanks zijn inspanningen om zijn persoonlijke leven privé te houden, zijn er geruchten over Casey's relaties met een aantal Hollywood-persoonlijkheden opgedoken in de roddelbladen. Het gerucht ging dat hij in 2017 een relatie had met actrice Stephanie Styles. Hij was ook gelinkt aan zijn Riverdale co-ster en beste vriend, Lili Reinhart.

Afgezien van hen, ging het gerucht dat Casey met Sabrina Carpenter was uitgegaan nadat ze als haar liefdesbelang had geacteerd in haar 2017-muziekvideo 'Waarom'. Het stel kuste in de video, maar ze hebben nooit gereageerd op de beweringen, dus het is mogelijk dat dat de omvang van hun connectie was.

In een interview vertelde Sabrina Zach Sang over haar liefdesbelang Casey Cott in de muziekvideo. Ze zei: Hij is zo'n geweldige acteur, en ik denk dat vooral wanneer we op zoek waren naar de persoon - natuurlijk met muziekvideo's, het is ook een beetje last minute. Niet de hele tijd, maar het was een van die dingen waar het was als, 'Oké. We filmen dit in drie dagen, en we hebben niemand.' En ik was zo'n fan van hem omdat ik weet dat hij zo'n goede acteur is.'

Sabrina, die naar verluidt een nettowaarde van $ 4 miljoen vergaarde, en Casey's chemie liet echt het scherm zien, maar hun relatie breidde zich niet uit buiten het scherm. De actrice onthulde dat Casey een vriendin had en zei: Hij heeft een geweldige vriendin. Het klikte, de eerste dag. Hij maakte alles zo gemakkelijk en comfortabel.”

Wie is nu de vriendin van Casey Cott?

De Riverdale-acteur verraste de wereld toen hij op zondag 20 december 2020 zijn verloving met een mysterieuze vrouw aankondigde. Hij onthulde het nieuws op Instagram en ondertitelde een foto van zichzelf en zijn nieuwe verloofde met een reeks ringemoji's. Terwijl de tortelduifjes samen poseerden, flitste zijn toekomstige aanstaande bruid met een diamanten band om haar ringvinger.

Casey bevestigde in een interview over zijn huwelijksplannen. Hij onthulde: Gelukkig hadden we in het begin nogal wat gepland, en nu zijn we bezig met de details, wat leuk en opwindend en stressvol is. Maar we hebben het fantastisch. We zitten volop in de planningsmodus. Misschien doen we deze week wel of niet onze voedselproeverij.”

De acteur merkte op dat de huwelijksceremonie "vrij klein" zal zijn vanwege de pandemie. Hij zei: "Mijn familie woont natuurlijk in de Verenigde Staten, en haar familie is Canadees. Dus we hopen dat de grens werkt en dat iedereen hier kan opduiken.' Hij zei ook dat zijn broer Corey Scott de bruiloft zal leiden.

In een Instagram-post van de acteur reisden hij en zijn verloofde Basara onlangs van de Verenigde Staten naar Canada tijdens zijn zomervakantie vanuit Riverdale.

Aanbevolen: