Prins Andrew vereffent schuld van $ 8,9 miljoen, kan hoe dan ook worden ontdaan van koninklijke titels

Inhoudsopgave:

Prins Andrew vereffent schuld van $ 8,9 miljoen, kan hoe dan ook worden ontdaan van koninklijke titels
Prins Andrew vereffent schuld van $ 8,9 miljoen, kan hoe dan ook worden ontdaan van koninklijke titels
Anonim

Hoewel prins Andrew op dit moment zeker niet voorspoedig is, is hij erin geslaagd om eindelijk zijn schuld van $ 8,9 miljoen aan de Franse socialite Isabelle de Rouvre te vereffenen. Hij heeft echter weinig tijd om feest te vieren, aangezien hij momenteel met ingehouden adem wacht op de beslissing van de Amerikaanse rechter Kaplan over het al dan niet vervolgen van zijn aanrandingszaak - een vooruitzicht dat desastreus zal zijn, niet alleen voor Andrew, maar ook voor de monarchie. de schuldenlast van de hertog eindelijk schoongeveegd (in ieder geval met Rouvre in ieder geval), kan hij beginnen aan zijn zoektocht om zijn Zwitserse chalet van $ 23 miljoen te verkopen, een verkoop die een integraal onderdeel is van zijn levensonderhoud nu de koningin naar verluidt een einde heeft gemaakt aan het in het geheim doorsluizen van miljoenen in zijn rechtsbijstandsfonds.

Geruchten suggereren dat de prins gedwongen kan worden zijn koninklijke titels te verliezen

Maar koninklijk geld is niet het enige waar Andrew mogelijk van wordt geblokkeerd, aangezien er geruchten de ronde doen dat hij zou kunnen worden gedwongen om ook zijn koninklijke titels te verliezen. Virginia Giuffre's beschuldigingen van seksueel misbruik tegen de prins zijn schadelijk geweest voor de reputatie van de monarchie, met 'abolishthemornachy' trending op Twitter kort nadat het nieuws over de zaak naar buiten kwam.

Nigel Cawthorne, auteur van het stuk 'Prince Andrew: Epstein, Maxwell and the Palace', heeft verklaard: "Een grondige en kritische blik door Buckingham Palace op de titels van prins Andrew, inclusief de HRH, is veel te laat."

"Het is een betwistbare vraag of dit rapport te lang heeft gewacht om voldoende afstand te scheppen tussen de slechte keuze van vrienden van de prins en de passiviteit van het paleis zelf over verontrustende krantenkoppen van vijftien jaar en geteld."

Een koninklijke insider heeft bekendgemaakt dat Andrew 'nu als giftig wordt beschouwd'

Dergelijke overtuigingen werden ook gedeeld door een koninklijke insider, die verklaarde: Zelfs als Andrew volledig is vrijgesproken van enig wangedrag, wordt hij nu als giftig beschouwd. Er wordt verwacht dat hij het fatsoenlijke zal doen en ontslag zal nemen.”

Momenteel vechten de advocaten van Andrew hard om zijn zaak te laten verwerpen, waarbij ze beweren dat Giuffre haar aanvallers niet langer legaal mag vervolgen na haar aanvaarding van een schikking van $ 500.000 van wijlen Jeffrey Epstein. In de overeenkomst die in 2009 door beide partijen werd ondertekend, stond dat het…

“Bevrijding … en voor altijd ontslag … tweede partijen en elke andere persoon of entiteit die zou kunnen worden opgenomen als een potentiële gedaagde … van alle en alle soorten acties en acties van Virginia Roberts, inclusief staats- of federale, oorzaak en oorzaken van actie”.

Hoewel, zelfs als de prins erin slaagt om een rechtbankontslag te krijgen, zal het niet helpen de woede van het publiek over de beschuldigingen te blussen - zijn naam zal niet worden gezuiverd, het enige dat zal worden bereikt is dat hij zal worden legaal losgelaten.

Aanbevolen: