Twitter sleept vakkundig de 'SNL'-promo-outfit van Elon Musk

Inhoudsopgave:

Twitter sleept vakkundig de 'SNL'-promo-outfit van Elon Musk
Twitter sleept vakkundig de 'SNL'-promo-outfit van Elon Musk
Anonim

Elon Musk's 'SNL'-moment doemt op in het popcultuurlandschap, en mensen hebben NOG STEEDS gemengde meningen.

Miley Cyrus (de muzikale gast van de show) werd overspoeld met haat omdat ze "Elon steunde" toen het nieuws bekend werd dat ze in dezelfde aflevering zouden zijn. Andere fans gaven Elon liefde, aanmoediging en schetsten zelfs ideeën om hem te helpen slagen naast Miley.

Nu is het eigenlijk het moment van de waarheid en 'SNL' heeft kijkers een voorproefje gegeven van wat ze van Mr. Musk kunnen verwachten. De belangrijkste afhaalma altijd van internet? De outfitkeuze van Elon was EEN KEUZE.

Elon serveerde een 'Bad Boy'-stemming

Hier is de officiële promovideo van het YouTube-kanaal 'Saturday Night Live'.

Daarin zegt Elon: "Ik ben een wildcard, dus het is niet te zeggen wat ik zou kunnen doen", terwijl Miley het ermee eens is: "Hier hetzelfde. Regels? Nee, bedankt."

Bekijk die volledig zwarte look met een leren jack en een bandana-gezichtsmasker. Op de een of andere manier vonden YouTube-commentatoren het meer afleidend dan Miley's rode pluizige moment.

"Elon geeft die 'ik ben niet zoals een gewone vader. Ik ben een coole vader.' vibes, " luidt een populaire opmerking, terwijl anderen over zijn "Elon Mask" gaan.

Elon heeft eerder die bandana gedragen in plaats van een echt masker, maar NBC lijkt erop te hebben aangedrongen dat hij er een echt masker onder draagt, wat je kunt zien aan een paar extra zwarte banden die zich om zijn oren strekken. Waarom een masker bedekken met een bandana? Waarom überhaupt de bandana dragen? Zijn acties in het verleden schilderen hem niet af als een voorstander van pandemische veiligheid …

Elons modekeuze is misschien bedoeld om in lijn te zijn met die rebelse (of "wildcard") afbeelding. Helaas pikt de modepolitie het niet.

Ze houden niet van het uiterlijk

Van de bandana tot de booties, mensen op internet zijn behoorlijk kritisch over Elon's styling.

"Wie is die kerel die zich aankleedt als Thurston Moore?" leest een Tweet, wat impliceert dat Elon veel lijkt op een punkrockicoon van de band Sonic Youth.

"Elon Musk probeert zich echt te kleden als een coole vader in het midden van een midlifecrisis", leest een ander.

"Geef die bandana rust", betoogt een populaire Tweet, met meer eens "Er is hier zoveel aan de hand" en "De klant moest met de bandana aan het trollen… Hij ziet eruit als een extra in een 17:30 uur show uit de jaren 70 over motorrijders."

Miley's fans denken dat hij grunge aan het cosplayen is

Elon Musk en robot
Elon Musk en robot

Zelfs Miley's IG wordt overspoeld met opmerkingen die Elon's uiterlijk trollen.

"Kurt Cobain belde hij zei stop ermee", leest er een met bijna 300 likes op een promofoto van hen. "Hij zei dat hij zijn outfit terug nodig had", beaamt een van de vele reacties.

"Vertel me dat je een performatieve liberaal bent zonder me te vertellen dat je een performatieve liberaal bent", leest een ander.

Met een vermogen van miljarden, lijkt het onverwacht dat Elon zich kleedde als een punk uit de arbeidersklasse. Maar wanneer heeft hij ooit het verwachte gedaan?

Aanbevolen: