Beyoncé spreekt over het Britney Spears-drama in opnieuw opgedoken interviewbeelden

Inhoudsopgave:

Beyoncé spreekt over het Britney Spears-drama in opnieuw opgedoken interviewbeelden
Beyoncé spreekt over het Britney Spears-drama in opnieuw opgedoken interviewbeelden
Anonim

Nog meer reden nodig om te staan Beyoncé? De 39-jarige muziekmagnaat en moeder van drie kinderen praat nu niet alleen maar - ze versterkt vrouwen al sinds de jaren '00, en de Beyhive heeft het bewijs.

De specifieke empowered vrouw in kwestie (vrijwel altijd tegenwoordig) is Britney Spears. Lees verder om erachter te komen wat een jonge mevrouw Knowles te zeggen had over FreeBritney voordat er zoiets als FreeBritney bestond.

Fans hebben zojuist beelden ontdekt van Beyoncé die Britney verdedigt

Een clip die dit weekend op Twitter circuleert, laat fans Bey prijzen voor haar medelevende reactie op een Australisch lid van de pers die Britney een 'complete ramp' noemde.

De interviewer vergelijkt de twee artiesten en herinnert Bey eraan dat ze slechts drie maanden oud zijn, maar (op dat moment) heel verschillende niveaus van succes behalen. Toen Beyoncé 25 was, verliet ze Destiny's Child om solo te gaan en groots uit te pakken met haar 'B-Day'-album. Britney op 25-jarige leeftijd bracht geen muziek uit en werd het hele jaar opgejaagd door paparazzi toen ze scheidde van Kevin Federline en worstelde om haar pasgeboren zoon uit de schijnwerpers te houden.

"Mensen pakken verschillende dingen anders aan", vertelde Beyoncé aan de interviewer. Ze bevestigde ook dat Britney er "absoluut" voor kon kiezen om "iets heel anders te doen", omdat beide vrouwen hun "hele leven" nog voor zich hadden.

Fans houden van dit vriendelijke antwoord en geven het meer dan 25 duizend 'favorieten' en honderden positieve reacties.

"Godzijdank is Beyoncé een koningin en heeft het prachtig aangepakt", schreef een Twitter-gebruiker.

Een andere superfan bood meer achtergrondinformatie over de Bey/B-vriendschap en zei: "Beyoncé houdt van Britney! Ze groeiden samen op in de industrie. DC opende voor Brit & bey ging naar Piece of Me."

Ze wist dat Britney's handlers niet betrouwbaar waren

Het heeft bijna twee decennia geduurd voordat de wereld besefte dat het management van Britney niet altijd haar beste belang voor ogen had. Op de een of andere manier vermoedde Beyoncé dat bijna vijftien jaar geleden toen de bovenstaande clip werd opgenomen. Het eindigt met Bey die naar de mensen rond Britney wijst terwijl de krachten haar naar beneden halen.

"Godzijdank ben ik omringd door eerlijkheid, en godzijdank heb ik ervoor gekozen om in de buurt te zijn van mensen die ik vertrouw", legt de zangeres uit aan die interviewer, "en het is echt moeilijk als je een beroemdheid bent om het verschil te weten."

De tijd heeft haar zeker gelijk gegeven. Dank je wel, mama Tina!

Aanbevolen: