Khloé Kardashian getrolld op sociale media na opnieuw opgedoken relatieadvies

Inhoudsopgave:

Khloé Kardashian getrolld op sociale media na opnieuw opgedoken relatieadvies
Khloé Kardashian getrolld op sociale media na opnieuw opgedoken relatieadvies
Anonim

Khloé Kardashian is trending op Twitter nadat een oude clip van Keeping Up With The Kardashians viraal ging. In de video is te zien hoe Khloé's grote zus Kim uitlegt hoe ze ruzie kreeg met haar vervreemde echtgenoot Kanye West. Kim legt uit dat Kanye een driftbui kreeg omdat ze hem geen pleister wilde geven die bij zijn huidskleur paste. Kim deelde met Khloé dat een uitdagende Kanye zelfs zo ver ging om te beweren dat ze de pleister zou krijgen als hun zoon Saint erom zou vragen. De oprichter van SKIMS grapte tegen haar zusje: "Ik had zoiets van nu, "heb je nu ruzie met Saint?'"

Khloé Kardashian nam de kant van Kanye West

Na lachen met Kim, antwoordde Good American CEO Khloé empathisch: "Maar als dat hem meer geliefd zal laten voelen. Denk je niet dat je hem gewoon de pleister had moeten geven?" Haar reactie zorgde ervoor dat velen op sociale media de spot dreven met Khloé's vergevingsgezinde hart. De jongste Kardashiaanse zus heeft haar bedriegende babyvader, Tristan Thompson, vele malen teruggenomen. Uit een vaderschapstest bleek onlangs dat Thompson de vader was van een zoon met fitnessmodel Maralee Nichols. De aanvaller van Sacramento Kings had op dat moment naar verluidt nog steeds een relatie met Khloé.

Kim Kardashian en Kanye West hadden een openbare spat online

Vrijdag kregen Kim Kardashian en Kanye West ruzie op sociale media over haar gezamenlijke TikTok met hun oudste dochter, North. Ye deelde een foto van North, acht, op Instagram met de vraag in het bijschrift: "Aangezien dit mijn eerste scheiding is, moet ik weten wat ik moet doen als mijn dochter tegen mijn wil op TikTok wordt gezet?"

Tracy Romulus is de Chief Financial Officer van Kim Kardashian West Brands en een goede vriend van de Hulu-realityster.

Kanye West beschuldigde Kim Kardashian van 'ontvoering'

Uren later sloeg Kim terug op haar Instagram, waarbij ze Kanye's "constante aanvallen" op haar afsloeg en hem beschuldigde van het veroorzaken van "pijn" bij hun familie in een lange verklaring, waarin ze zichzelf de "hoofdverzorger" noemde.

Kanye reageerde vervolgens opnieuw en gebruikte Kim's verklaring in een nieuwe Instagram-post. Hij onderschreef het bericht: "Wat bedoel je met hoofdaanbieder? Amerika zag je proberen mijn dochter te ontvoeren op haar verjaardag door het adres niet op te geven."

Hij vervolgde: "Je zette me in huis om met mijn zoon te spelen en beschuldigde me van diefstal. Ik moest een drugstest doen na het feest van Chicago omdat je me ervan beschuldigde drugs te gebruiken. Tracy Romulus stop Kim manipuleren om zo te zijn."

Kim Kardashian noemde de post van Kanye 'kwetsend'

In Kim's lange reactie op Kanye's eerste bericht, schreef ze: "Kanye's constante aanvallen op mij in interviews en sociale media is eigenlijk pijnlijker dan welke TikTok North ook zou kunnen veroorzaken. Als de ouder die de belangrijkste leverancier en verzorger is voor onze kinderen, ik doe mijn best om onze dochter te beschermen en haar tegelijkertijd haar creativiteit te laten uiten in het medium dat ze wenst met toezicht van een volwassene - omdat het haar geluk brengt."

Kardashian is momenteel aan het daten met komiek Pete Davidson, terwijl West met actrice Julia Fox aan het daten is.

Aanbevolen: