Amber Rose geeft Kanye West de schuld van opnieuw opgedoken tweet die de Kardashians weggooit

Inhoudsopgave:

Amber Rose geeft Kanye West de schuld van opnieuw opgedoken tweet die de Kardashians weggooit
Amber Rose geeft Kanye West de schuld van opnieuw opgedoken tweet die de Kardashians weggooit
Anonim

Amber Rose verontschuldigt zich voor een bijna 7 jaar oude tweet waarin ze verklaarde dat de Kardashian-familie de rapper zou vernederen nadat zijn romance met Kim Kardashian eindigde. Het model neemt een standpunt in en wordt een groter persoon, en zegt dat ze de Kardashian-clan niet had moeten betrekken bij de puinhoop die Kanye West begon.

Amber Rose heeft de Kardashians in de schaduw gesteld nadat Kanye haar had afgewezen op de radioshow 'The Breakfast Club'

In februari 2015 tweette het model naar Kanye dat ze het aan de "KarTRASHians" zou overlaten om de rapper te vernederen als ze klaar met hem waren. De tweet dook weer op nadat de twee eindelijk uit elkaar gingen, en nu is Amber de grotere persoon en geeft ze toe dat ze ongelijk had.

De harde tweet was een reactie op een heen-en-weer dat het model had met Ye nadat de twee uit elkaar gingen. "Het is heel moeilijk voor een vrouw om bij iemand te willen zijn die bij Amber Rose is", grapte hij. "Ik moest 30 douches nemen voordat ik bij Kim kon."

"Man F-k die oude a-- tweet ik heb nooit een verontschuldiging gekregen voor zijn opmerking van 30 douches, maar f it," schreef ze, verwijzend naar het feit dat Ye zei dat hij 30 douches moest nemen nadat ze met haar uitging.

Maar achteraf besefte Amber dat ze misschien haar woede op Kanye had moeten richten, niet op de Kardashians die niets verkeerd hadden gedaan.

"Kim noch haar zussen verdienden die tweet en jullie zouden dat ook niet mede moeten ondertekenen", vervolgde Amber. "S–t was oud en onvolwassen van mij om de KarDASHians te betrekken bij de puinhoop die HIJ maakte."

Ze sloot het briefje af met een positieve boodschap en zei dat ze "vooruit ging" en van haar fouten zou leren. “Het leven is op dit moment al moeilijk genoeg voor veel mensen. Ik wil gewoon liefde en positiviteit verspreiden.”

Amber Rose geeft toe dat ze ongelijk had, en Kanye werd uiteindelijk degene die het vernederende deed

Amber had een relatie met Kanye van 2008 tot 2010 voordat de rapper in 2014 met Kim Kardashian trouwde.

In tegenstelling tot Amber's 2015 lijkt het erop dat Ye degene is die vernedert. Nadat het stel vorig jaar stopte, smeekte de rapper zijn vrouw publiekelijk om hem terug te nemen. In plaats daarvan begon Kim te daten met komiek Pete Davidson, tot grote woede van Ye.

In het weekend bracht de Yeezy-mogul een nieuwe track uit waarin hij de uitdagingen van co-ouderschap aan de orde stelde en dreigde met Pete te vechten. Al die tijd wil Kim Kardashian gewoon verder gaan en klaar zijn met Kanye, omdat hij niet zal stoppen haar in verlegenheid te brengen.

Aanbevolen: