Britney Spears' opgedoken video laat zien hoe graag ze in 'The Notebook' wilde zijn

Inhoudsopgave:

Britney Spears' opgedoken video laat zien hoe graag ze in 'The Notebook' wilde zijn
Britney Spears' opgedoken video laat zien hoe graag ze in 'The Notebook' wilde zijn
Anonim

Een interview waarin Britney Spears haar auditie voor The Notebook bespreekt, is weer opgedoken nadat haar band naar verluidt voor $ 1 miljoen is verkocht.

De clip waarin de zangeres vertelt over haar betrokkenheid bij The Notebook heeft de nostalgie van de vroege jaren 2000 weer aangewakkerd. Spears werd gevraagd om voor te lezen voor de rol van Allie Hamilton in het romantische drama uit 2004, geregisseerd door Nick Cassavetes, geïnspireerd op een roman van Nicholas Sparks. De rol ging naar Rachel McAdams, met in de hoofdrol tegenover Ryan Gosling als Noah Calhoun.

Britney Spears spreekt auditie voor 'The Notebook', gutst over het script

Spears was duidelijk verrast door het script van The Notebook, dat een liefdesverhaal beschrijft tussen een rijke jonge vrouw en een man uit de arbeidersklasse in het South Carolina van de jaren veertig.

In antwoord op een vraag die haar vroeg wat haar zou opwinden, legde Britney uit dat ze graag de hoofdrol in deze "geweldige film" had willen krijgen.

"Ze hebben al iemand die het doet, maar ik zou sterven als ik het zou moeten doen," zei Spears.

"Het is het meest verbazingwekkende script dat ik ooit heb gelezen en ik denk dat het, weet je, echt heel goed is, " vervolgde ze.

Spears weigerde te veel details vrij te geven over de film of de actrice die voor de rol was gekozen.

"Het is natuurlijk een liefdesverhaal", zei ze uiteindelijk.

Hoe Rachel McAdams werd gecast in 'The Notebook'

Hoewel het casten van Noah relatief eenvoudig was, werden negen actrices gevraagd om voor te lezen voor die van Allie. Spears deed auditie voor de rol tegenover Ryan Gosling, zoals de beschrijving voor haar nooit eerder vertoonde tape uitlegt.

"The Notebook maakte van Rachel McAdams een ster", luidt de beschrijving van de tape.

Weet niemand dat Britney Spears ook auditie deed voor de rol! Het is nog nooit eerder gezien, tot nu toe. Het werd door mij opgenomen in mijn kantoor op 18 april 2002 op een Sony Hi8mm-camera. Haar auditie (met Ryan Gosling voorlezend) duurt een seconde minder dan 10 minuten. Bezit een stukje GESCHIEDENIS! LET OP: DIT IS ALLEEN VOOR PERSOONLIJK GEBRUIK! NIET OM TE WORDEN VERKOCHT OF VERSPREID Voor degenen die hebben gevraagd: Er zal een toekomstige IN-PERSON vertoning zijn (alleen voor serieuze bieders).”

Terwijl fans misschien nooit de auditietape van Spears in handen kunnen krijgen, is die van Rachel McAdams online te bekijken.

"Elk meisje wilde praten over de scène en het personage en al deze dingen en we praatten er eindeloos over", zei Gosling in een video-interview met Fandango.

Maar Rachel kwam binnen en we zeiden: 'Wil je erover praten?' ze zegt 'Nee'. We zeggen 'Niets? Je wilt niet…' ze is 'Nee nee nee, laten we het gewoon doen.'”

Aanbevolen: