Twitter biedingen voor Addison Rae en Finneas om Meghan en Harry te spelen in nieuwe film

Twitter biedingen voor Addison Rae en Finneas om Meghan en Harry te spelen in nieuwe film
Twitter biedingen voor Addison Rae en Finneas om Meghan en Harry te spelen in nieuwe film
Anonim

De hertog en hertogin van Sussex die op sensationele wijze de koninklijke familie verlaten, zal worden gespeeld in een nieuwe Lifetime-film, zo is aangekondigd.

Harry & Meghan: Escaping the Palace heeft tot doel om te onthullen "wat er werkelijk is gebeurd in het paleis dat Harry en Meghan ertoe bracht alles achter te laten om een toekomst voor zichzelf en hun zoon Archie op te bouwen", aldus Deadline.

De film bevat acteurs die senior leden van de koninklijke familie spelen, waaronder prins William en Kate Middleton en prins Charles en de hertogin van Cornwall.

Meghan Markle Prins Harry Film
Meghan Markle Prins Harry Film

Het is de derde in een trilogie van Lifetime-films over het paar. Het volgt Harry & Meghan: A Royal Romance uit 2018, die de begindagen van hun relatie bestreek.

2019's Harry & Meghan: Koninklijk worden gericht op het koninklijk huwelijk.

De cast voor de derde film is aan de gang en de productie is gepland om dit voorjaar te beginnen voor een release later dit jaar.

Parisa Fitz-Henley en Murray Fraser speelden respectievelijk Meghan en Harry in de eerste film. In de tweede aflevering speelde actrice Tiffany Smith de hertogin van Sussex, terwijl de Britse ster Charlie Field de rol van de hertog van Sussex op zich nam.

Addison Rae
Addison Rae

Nadat de nieuwe film was aangekondigd, maakte Twitter grapjes over wie Harry en Meghan in de nieuwe film moest spelen. Tik Tok-ster Addison Rae en singer-songwriter Finneas waren populaire keuzes.

"We willen Addison Rae als Meghan", twitterde een fan.

"Iedereen is opgevallen dat Finneas veel op prins Harry lijkt?? Je hele leven moet je hem bellen", voegde een tweede eraan toe.

Finneas
Finneas

De nieuwe biopic komt nadat The Sussexes een reeks explosieve beweringen hadden gedaan over hun tijd als werkende royals tijdens hun interview met Oprah Winfrey.

Deze omvatten claims van racisme in het paleis, waar een lid van de koninklijke familie naar verluidt "bezorgdheid" uitte over Archie's huidskleur.

Buckingham Palace gaf als reactie een zeldzame verklaring af, waarin stond dat de problemen die naar voren werden gebracht "betreffend" waren en "privé zullen worden behandeld".

In een grote kijkcijfers voor CBS spraken Harry en Meghan over de meedogenloze aanvallen van de Britse roddelpers.

Prins Harry en Meghan Markle Oprah interview
Prins Harry en Meghan Markle Oprah interview

Meghan voerde aan dat Archie, in tegenstelling tot zijn eerste neven, haar zoon Archie geen HRH-titel heeft.

Meghan onthulde dat tijdens discussies over de titel van Archie, sommige leden van de familie "zorgen en gesprekken hadden over hoe donker zijn huid zou kunnen zijn als hij geboren wordt."

Meghan, net als Harry, weigerde het familielid te identificeren en zei:

“Ik denk dat dat erg schadelijk voor ze zou zijn.”

Aanbevolen: