Kourtney Kardashian tagt samen met BFF Addison Rae voor remake van 'He's All That'-film

Kourtney Kardashian tagt samen met BFF Addison Rae voor remake van 'He's All That'-film
Kourtney Kardashian tagt samen met BFF Addison Rae voor remake van 'He's All That'-film
Anonim

Tik Tok-ster Addison Rae voegt actrice toe aan haar lange lijst van prestaties, nu ze zal schitteren in de aankomende film He's All That. Bovendien verschijnt haar BFF Kourtney Kardashian ook in de remake van She's All That.

He's All That is de heruitvinding van Freddie Prince Jr.'s tienerklassieker She's All That uit 1999, waarbij de geslachten van de hoofdpersonages zijn verwisseld. Addison zal de hoofdrol spelen in de film, een meisje genaamd Padget dat probeert van een nerdy tienerjongen een balkoning te maken.

Kourtney Kardashian onthulde dat ze ook samen met haar beste vriend zal schitteren in de aankomende film. De Keeping Up With the Kardashians-ster deelde meerdere foto's op Instagram van zichzelf terwijl ze een script aan het lezen was terwijl ze over een bed lag. Ze onderschrift haar foto, "studeren."

Kardashian heeft eerder geacteerd, maar dit wordt haar eerste filmrol. In 2011 speelde ze in een aflevering van One Life to Live, waarin ze Kassandra Kavanaugh speelde.

Addison vertelde onlangs aan People dat acteren een van haar passies is, en ze is erg enthousiast om in haar allereerste film te spelen.

"Toen ik jonger was, zat ik constant in acteer- of dansles op school. Een van de gekste delen van dit jaar was het vermogen om zoveel van mijn passies na te jagen - en dat af te sluiten met de hoofdrol in mijn eerste film!" De influencer heeft grote dromen om een succesvolle actrice te worden en deelde zelfs dat ze "heel graag een carrière als Natalie Portman zou willen hebben."

Er is nog geen releasedatum voor de film gespecificeerd - de productie begon in november.

Aanbevolen: