Billie Eilish-fans voorspellen haar overwinning bij de komende Brit Awards

Inhoudsopgave:

Billie Eilish-fans voorspellen haar overwinning bij de komende Brit Awards
Billie Eilish-fans voorspellen haar overwinning bij de komende Brit Awards
Anonim

Billie Eilish staat op het punt fans heel, heel blij te maken. Tenminste, daar zijn ze vast van overtuigd en het is de boodschap die ze willen overbrengen.

Onlangs werd aangekondigd dat Billie Eilish een knipoog heeft gekregen van de Brit Awards, en op het moment dat de nominatie bekend werd gemaakt, gingen haar fans onmiddellijk naar sociale media om haar succes te vieren.

Eilish heeft een ongelooflijk loyale en ondersteunende schare fans, en ondanks dat ze bijna 2 maanden verwijderd is van de prijsuitreiking, denken haar fans al dat ze deze in de tas heeft en thuiskomt met wat hardware.

Kijk uit wereld, Billie Eilish gaat voor de overwinning!

Billie Eilish wint de Brit Awards

De Brit Awards vinden plaats op 11 mei in de O2 Arena in Londen, met volledige COVID-19-aanpassingen. Ondanks het feit dat er een beperkte of mogelijk niet-bestaande lijst van gastbezoekers zal zijn, staat er een reeks virtuele prijzen klaar om uit te reiken aan de grote winnaars van de avond.

Billie Eilish-fans gaan ervan uit dat dit een directe verwijzing naar haar is. Het managementteam van Eilish plaatste een bericht op haar sociale media-accounts met de tekst; “Billie is genomineerd voor 2021 International Female Solo Artist bij de BRITs. @BRITs” en dat was alles wat nodig was om een gesprek op gang te brengen over hoe mooi deze overwinning zal zijn en hoe volledig Eilish verdient. Dit is haar overwinning - fans zijn er zeker van!

Het is van haar

Fans zijn er absoluut van overtuigd dat dit een absolute overwinning is voor Billie Eilish, en ze willen dat de wereld weet dat ze het verdient.

Haar Twitter-pagina begon al snel rommelig met dezelfde drie woorden die zich nu als een lopend vuurtje over al haar sociale media hebben verspreid.

Een voor een gaan fans naar het web om te schrijven; "zoals ze zou moeten", trots pleiten voor de overwinning van hun favoriete ster. De andere opmerking die veel aandacht leek te krijgen was: “EN WE ZIJN ZO TROTS OP HAAR!”

Is het mogelijk dat dit positieve denken echt kan werken? Fans lijken dat zeker te denken.

Eilish staat erom bekend de hardware mee naar huis te nemen op de meeste awardshows, maar ze neemt het dit jaar ook op tegen andere zwaargewichten in de industrie.

De tijd zal leren of ze deze prijs zal winnen, maar als fans er iets over te zeggen hebben, staat haar naam er al op.

Aanbevolen: