Madonna, 62, bekritiseerd nadat haar vriend, 26, marihuana in haar mond blaast

Madonna, 62, bekritiseerd nadat haar vriend, 26, marihuana in haar mond blaast
Madonna, 62, bekritiseerd nadat haar vriend, 26, marihuana in haar mond blaast
Anonim

Madonna ligt onder vuur voor het delen van een sensuele clip met vriendje Ahlamalik Williams.

Woensdag deelde het popicoon, 62, een video op haar Instagram-verhalen waarin ze gepassioneerde kussen uitwisselde met de 26-jarige back-updanseres.

Op een gegeven moment blies een wiet rokende Williams marihuanarook in haar mond.

Madonna zag er moeiteloos cool uit terwijl ze een paarse Prada-rits omhoog schudde, terwijl Ahlamalik een zwart windjack en een zonnebril wiegde.

In de video, die bijna een minuut duurde, beet Madonna verschillende keren op de lip van de danseres terwijl ze kusten. Het paar is sinds de zomer van 2019 verliefd.

Eerder op de dag pronkte ze met haar diamanten grill in een reeks nieuwe selfies, waaruit bleek dat ze ook marihuana rookte.

Madonna rookt wiet in de mond van vriend Ahlamalik Williams
Madonna rookt wiet in de mond van vriend Ahlamalik Williams

Terwijl ze een bot tussen haar tanden hield, droeg de Grammy-winnaar een paar lagen kettingen, ringen en een zwarte Piers Atkinson strohoed.

"Purple Reign", schreef ze bij haar Instagram-diavoorstelling, die meer dan een half miljoen "likes" heeft opgeleverd.

Maar sommige fans vonden de foto's 'smakeloos'.

Madonna kinderen
Madonna kinderen

"Mijn grootmoeder is 2 jaar jonger dan Madonna en eerlijk gezegd zou ik ziek worden als ik een jonge homie marajuana-rook in haar longen zou zien blazen en zijn vuile tong tussen haar valse tanden zou steken, het is misselijkmakend. yuk, "een persoon schreef online.

"Degene die haar aanmoedigt om zulke gênante en niet-vleiende foto's te blijven posten, moet haar met passie haten", voegde een tweede eraan toe.

"Triest dat een vrouw van 62 die een enorm succesvolle carrière heeft gehad en rijk is boven de dromen van de meeste mensen, nog steeds de behoefte voelt om zichzelf zo te presenteren. Voor sommige mensen is wat ze hebben bereikt gewoon nooit genoeg, " een derde stemde in.

Afbeelding
Afbeelding

Ondertussen kijken fans reikhalzend uit naar Madonna's nieuwe biopic.

De "Ray Of Light"-zangeres heeft samen met de met een Oscar bekroonde scenarioschrijver Diablo Cody een script geschreven voor haar zelf geregisseerde Universal Pictures-film.

"Ik wil de ongelooflijke reis overbrengen die het leven me heeft afgelegd als artiest, muzikant, danser - een mens, in een poging haar weg te vinden in deze wereld", zei ze in een verklaring. "De focus van deze film zal altijd muziek zijn. Muziek heeft me op de been gehouden en kunst heeft me in leven gehouden. Er zijn zoveel onvertelde en inspirerende verhalen en wie kan dat beter vertellen dan ik. Het is essentieel om de achtbaanrit van mijn leven te delen met mijn stem en visie."

De releasedatum voor haar naamloze film is nog onbekend.

Aanbevolen: