Khloé Kardashian bekritiseerd nadat ze haar peuter had aangekleed in een Dior-outfit van $ 1500

Khloé Kardashian bekritiseerd nadat ze haar peuter had aangekleed in een Dior-outfit van $ 1500
Khloé Kardashian bekritiseerd nadat ze haar peuter had aangekleed in een Dior-outfit van $ 1500
Anonim

Khloé Kardashian was een jumelage met haar dochtertje in een schattige diavoorstelling die zondag op het Instagram-account van de Keeping Up With The Kardashians-ster werd geplaatst.

"Dior Darling (stem van Mariah Carey), " de 36-jarige ondertitelde de foto's van hen die poseerden in bijpassende looks van het weelderige modehuis.

Moeder van één Khloé droeg een marineblauw shirt met lange mouwen en een trainingsbroek met een Dior-logoprint. De zakenvrouw droeg een gigantisch paar zwarte tinten en oorringen en pronkte met haar frisse roze manicure op de foto's.

De realityster maakte haar look af met een paar witte en grijze Nike-sneakers. De jongste Kardashiaanse zus bukte zich voor de foto's en hield zich stevig vast aan True, 3, terwijl ze poseerde.

Baby True had een buik-ontblotend topje aan en een short met daarop de kenmerkende print van Dior. De peuter had witte sportschoenen en sokken, evenals een duur uitziend zilveren horloge, met haar haar opgestoken in een chique knot.

KHloe Kardashian True Thompson
KHloe Kardashian True Thompson

De foto's zijn genomen tijdens een bash eerder deze maand, gehouden voor de tweede verjaardag van haar neefje Psalm. Maar fans maakten zich zorgen over de reden waarom True een Dior-outfit droeg - met een verkoopprijs van rond de $ 1500.

"Ik zag de prijs van die broek en schrok. Waarom zou iemand zoveel geld betalen. Mensen zijn gek", schreef een fan online.

"Dior voor een driejarige? Ik betwijfel of een driejarige om het merk van haar kleding geeft", voegde een tweede eraan toe.

"Drie jaar oud en al 'haar buikje bloot'. Wat nu, een stringbikini???" een derde stemde in.

Khloe Kardashian en True Thompson
Khloe Kardashian en True Thompson

Ondertussen krijgt True binnenkort misschien een nieuw broertje of zusje.

Haar mama ging op volle kracht vooruit terwijl ze zich voorbereidde om nog een baby te krijgen met Tristan Thompson in de aflevering van KUWTK van donderdag.

Khloé heeft al embryo's gemaakt met de aanvaller van Boston Celtics nadat ze door artsen te horen had gekregen dat ze te "hoog risico" had om een zwangerschap te voldragen.

De realityster legde haar frustratie uit toen ze een 'surrogaatagent' probeerde te vinden die goed bij haar gezin zou passen. De oprichter van Good American wees sollicitanten af voor kleine dingen, zoals de muziek die ze leuk vonden, omdat ze bang was dat de energie van de draagmoeder de baby zou aantasten.

True Thompson - Vriendelijkheid is macht
True Thompson - Vriendelijkheid is macht

"Ik ben er gewoon van overtuigd dat wie je bent als je zwanger bent, echt een rol speelt, de energie die je doorgeeft aan een baby", vertelde ze aan Kim.

Kim, 40, heeft twee kinderen gekregen met een draagmoeder en heeft tegen haar zus gezegd dat ze zich geen zorgen hoeft te maken over dat soort dingen. De oprichter van SKIMS onthulde dat ze alleen met haar tweede surrogaat aan de telefoon had gesproken, en Kanye ontmoette haar pas toen ze hun baby ter wereld bracht.

Aanbevolen: