Aaliyah's oom blaast platenlabel nieuw leven in, maar weigert fans haar muziek te laten streamen

Aaliyah's oom blaast platenlabel nieuw leven in, maar weigert fans haar muziek te laten streamen
Aaliyah's oom blaast platenlabel nieuw leven in, maar weigert fans haar muziek te laten streamen
Anonim

De oom van wijlen Aaliyah - Barry Hankerson - is meegesleurd nadat hij had aangekondigd dat hij zijn oude platenlabel, Blackground Records, nieuw leven inblaast, dat nu wordt omgedoopt tot Blackground Records 2.0.

Verschillende straten waren zaterdag in Atlanta afgesloten, omdat Blackground Records 2.0's first lady Autumn Marina haar eerste video maakte voorafgaand aan de lancering van het label.

Hankerson's laatste plaat was Timbaland's "Shock Value II" in 2009.

“Het is een goed moment om jong talent te promoten”, vertelde Barry aan The Shade Room.

Hankerson hielp niet alleen Aaliyah's carrière te lanceren, maar ook R. Kelly, Ginuwine, Timbaland en Missy Elliott.

Maar met uitzondering van haar eerste album - dat werd opgenomen onder Jive Records - ontbreekt de muziek van Aaliyah op streamingdiensten vanwege haar oom.

Maar om de een of andere reden (alleen bij hem bekend) zal hij haar muziek niet uitbrengen, waardoor fans boos worden die haar muziek willen kunnen streamen.

"Release Aaliyah's verdomde muziek", schreef iemand als reactie op het herstarten van zijn platenlabel.

"nee zet AL HAAR MUZIEK OP SPOTIFY EN APPLE MUSIC moe van hem het kiezen en kiezen van welke nummers, "voegde een ander eraan toe.

Aaliyah albumhoes
Aaliyah albumhoes

"We geven niets om deze man, tenzij hij Aaliyah-muziek uitbrengt," viel een derde in.

Ondertussen zijn hartverscheurende details over de laatste uren van de "Queen Of R&B" Aaliyah Dana Haughton onthuld.

Aaliyah Laatste Foto
Aaliyah Laatste Foto

Een toenmalige Bahamaanse jongen bracht tijd door met de overleden popster, slechts enkele uren voordat ze omkwam bij een vliegtuigongeluk. De zangeres was in de Bahama's aan het filmen wat haar laatste videoclip zou zijn: "Rock The Boat."

Kingsley Russell was net 13 op 25 augustus 2001. Hij beweert dat de voor een Grammy genomineerde artiest nooit in het kleine vliegtuig wilde stappen en slechts enkele uren eerder een slaappil had ingenomen.

Russell was bij de ster toen zijn stiefmoeder haar team naar het vliegveld bracht voor haar terugvlucht naar de VS. De jonge jongen werkte als bagagedrager dankzij zijn tante, Annie Russell, die een klein horecabedrijf runde op het eiland.

Afbeelding
Afbeelding

Russell beweert dat toen de ster het vliegtuig zag om haar terug te brengen naar het Amerikaanse vasteland, ze weigerde aan boord te gaan. In plaats daarvan ging de Romeo Must Die-actrice weer slapen in de taxi die zijn stiefmoeder bestuurde en vertelde haar team dat ze hoofdpijn had.

Uiteindelijk moest haar team Aaliyah het vliegtuig in dragen terwijl ze nog diep in slaap was, ondanks haar eerdere protesten over reizen.

Uren later zou de getalenteerde entertainer dood zijn.

De in Brooklyn geboren ster en de acht leden van haar entourage kwamen om toen het vliegtuig kort na het opstijgen neerstortte.

Aanbevolen: