Fans kunnen niet wachten op Ariana Grande's 'Save Your Tears'-remix met The Weeknd

Inhoudsopgave:

Fans kunnen niet wachten op Ariana Grande's 'Save Your Tears'-remix met The Weeknd
Fans kunnen niet wachten op Ariana Grande's 'Save Your Tears'-remix met The Weeknd
Anonim

Ariana Grande en The Weeknd hebben enorm nieuws over een nieuw nummer dat heel, heel snel komt. Ze werken samen aan een remix van Save Your Tears en plagen het samen op sociale media, waardoor fans absoluut duizelig worden van anticipatie.

Ariana Grande zit op de golf van succes sinds het uitbrengen van haar nieuwste album, Positions, en heeft de levens van haar fans in de kijker gezet door samenwerkingen met Demi Lovato om ze een extra speciale traktatie te geven. Het lijkt erop dat ze het grootste nieuws van allemaal heeft volgehouden - zij en The Weeknd werken samen aan een remix van Save Your Tears en te oordelen naar hoe ze dit tegelijkertijd plagen, staat dit nummer klaar om een absoluut enorme hit te worden.

Save Your Tears Remix komt eraan

Deze enorme single komt binnenkort en zal de muziekscene opblazen.

The Weeknd en Ariana Grande hebben elk dezelfde promotionele teaser op hun Instagram-pagina's geplaatst, om fans te laten weten dat hun geremixte versie van Save Your Tears binnenkort uitkomt.

De clip van 8 seconden bevat het geluid van hun zeer verre, piekerige stemmen terwijl ze een van de beruchte teksten van het nummer uitspreken; "Ik weet niet waarom ik wegloop."

The Weeknd's originele versie van het nummer staat momenteel op nummer 5 in de hitlijsten en blijft een favoriet bij de fans, wat een enorme indicatie is dat deze samenwerking het succes van dit nummer naar een hoger niveau zal tillen.

De twee artiesten hebben eerder samengewerkt aan muziek en fans hebben de zoete klanken van hun gecombineerde stemmen opgeslokt. Het lijdt geen twijfel dat het uitvallen van de single ertoe zal leiden dat wereldwijd records worden gebroken.

Fanfare

Fans wachten met ingehouden adem om dit deuntje te horen, en hoewel dit pas onlangs werd geplaagd, voelt het alsof ze niet kunnen wachten tot het nog een seconde v alt.

The Weeknd en Ariana Grande zagen allebei een enorme respons van fans op hun sociale-mediakanalen.

Gelukkige luisteraars gingen naar de commentaarsectie om te schrijven; "dit wordt een explosie", "screeaaammminggg," en "Daar is het. De magie."

De mensen bij MTV waren zelfs verrast, en ze schreven om te zeggen; "BEN IK DROMEN OF IS DIT ECHTE LEVEN?"

Andere opmerkingen inbegrepen; "Mijn favoriete duo" en "Weer een meesterwerk!! ? Kan niet wachten om te luisteren!" en "omg de harmonieën tussen jullie twee zijn gewoon zo gek, laten we gooooooooooooo!"

Het is nog niet bekend wanneer het nummer wordt uitgebracht, maar fans blijven hun scherm vernieuwen om ervoor te zorgen dat ze het niet missen.

Aanbevolen: