Will Smith debuteert trailer voor 'Fresh Prince'-reünie, en fans kunnen niet wachten

Will Smith debuteert trailer voor 'Fresh Prince'-reünie, en fans kunnen niet wachten
Will Smith debuteert trailer voor 'Fresh Prince'-reünie, en fans kunnen niet wachten
Anonim

Op vrijdag heeft Will Smith de aanstaande reünietrailer van Fresh Prince of Bel-Air uitgebracht op zijn YouTube-kanaal.

De reünie markeert de 30e verjaardag van de serie, die in 1990 in première ging en zes seizoenen duurde.

De langverwachte special, die in september werd opgenomen, wordt beschreven als een "grappige en oprechte nacht vol muziek, dans en een blik op de culturele impact die de serie heeft gehad" in de officiële synopsis.

GERELATEERD: De echte reden waarom Will Smith ervoor koos om zijn naam op 'The Fresh Prince Of Bel-Air' te behouden

Naast Smith zullen Tatyana Ali, Karyn Parsons, Joseph Marcell, Daphne Maxwell Reid, DJ Jazzy Jeff en Alfonso Ribeiro tijdens het evenement verschijnen.

De videoclip begint met de cast van Fresh Prince die terugloopt naar het huis van de familie Banks, met het themalied van de show op de achtergrond. Ze begroeten elkaar met een warme glimlach.

Andere opmerkelijke momenten zijn de cast die hulde brengt aan wijlen James Avery, die oom Phil speelde in de serie. Avery stierf in december 2013, op 68-jarige leeftijd.

Smith beschreef hem hartstochtelijk als een 'Shakespearean Beast' en herinnerde zich de iconische scène waarin hij instortte in de armen van Averys tijdens het fotograferen van de iconische scène nadat zijn vader in de show hem in de steek had gelaten.

GERELATEERD: 20 weinig bekende feiten over de frisse prins van Bel-Air

"Ik val in zijn armen aan het einde van de scène, en hij houdt me vast. Het schot verdwijnt en hij fluistert in mijn oor: 'Dat is acteren'", zei Smith.

Ali vertelde ook hoe de show "Black excellence" betekende vanwege de liefde die de cast voor elkaar had.

De clip plaagde een moment waar Fresh Prince-fans lang naar uitkeken, namelijk het gesprek tussen Smith en Janet Hubert, de originele tante Viv. De gelegenheid markeert de eerste keer dat Hurbert met Smith gaat zitten sinds haar vertrek naar de show.

GERELATEERD: Het verhaal achter de herschikking van tante Vivian in Fresh Prince Of Bel-Air

Ik zou 30 jaar 'Fresh Prince' niet kunnen vieren zonder Janet', zegt Smith terwijl de kaken van de castleden openstaan.

In het commentaargedeelte van de video spraken fans van de geliefde sitcom uit de jaren 90 hun opwinding uit over het feit dat de cast weer bij elkaar komt voor het speciale evenement:

De reünie is niet de enige revivalset van Fresh Prince die wordt uitgebracht. Smith heeft naar verluidt getekend voor de uitvoerende productie van een dramatische reboot van de show, waar fans nog meer enthousiast over zijn, maar waar we veel minder van weten.

De reüniespecial is vanaf 19 november te streamen op HBO Max.

Aanbevolen: