Bam On The Lam: politie op zoek naar Bam Margera nadat hij was gevlucht uit afkickkliniek

Inhoudsopgave:

Bam On The Lam: politie op zoek naar Bam Margera nadat hij was gevlucht uit afkickkliniek
Bam On The Lam: politie op zoek naar Bam Margera nadat hij was gevlucht uit afkickkliniek
Anonim

Bam Margera is naar verluidt op de vlucht nadat hij als "vermist" werd opgegeven in een afkickcentrum in Florida, waar hij op bevel van een rechtbank verbleef. De facilitair manager meldde naar verluidt dat de Jackass-ster maandag het revalidatiecentrum was ontvlucht nadat hij "niet tevreden was met de plaats en hun diensten", terwijl de politie nu op zoek is naar de verontruste ster.

Bam Margera verliet afkickkliniek ondanks gerechtelijk bevel

Er wordt beweerd dat de Viva La Bam-ster een paar dagen geleden uit de afkickkliniek is verdwenen, volgens een door TMZ geciteerd politierapport van Delray Beach. De outlet beweert dat de realityster niet bevoegd was om de faciliteit te verlaten, maar besloot te duiken nadat hij de manager had geïnformeerd dat hij de plaats niet leuk vond.

Bam was klaarblijkelijk erop gebrand om zijn behandeling ergens anders voort te zetten en verliet de zaak in een zwarte sedan. In het rapport staat dat de realityster tegen de manager zei: "Hij zou zichzelf inchecken bij een ander revalidatiecentrum in de omgeving." personeel "bezorgd dat hij leek te vertrekken zonder toestemming."

De outlet meldde dat het personeel zei dat Bam "geen gevaar voor zichzelf of anderen leek te zijn", maar dat de politie hem hoe dan ook zoekt.

De ster heeft een geschiedenis van alcoholmisbruik

Bam heeft een geschiedenis van alcoholmisbruik en verscheen vaak dronken in zijn MTV-show Viva La Bam en in beelden van achter de schermen van de Jackass-films. Zijn strijd culmineerde in zijn ontslag uit de film Jackass 4 in 2021.

De realityster heeft later een rechtszaak aangespannen tegen Jackass-medebedenker Jeff Tremaine, co-ster Johnny Knoxville, Paramount Pictures, MTV en een hele reeks anderen - bewerend dat hij ten onrechte uit de film was verwijderd. De rechtszaak werd eerder dit jaar beslecht.

In 2019 deelde de voormalige pro-skateboarder een lange notitie op Instagram om uit te leggen waarom hij de afkickkliniek verliet na een eerdere stint: "In de afkickkliniek verveel ik me 50 procent van de tijd, dus toen kwam ik erachter dat wanneer verveling slaat toe en alcohol is verboden terrein, dan word ik zo creatief als f--k, een explosie van goede ideeën, sporten, skaten, trainen, yoga, wandelen, fietsen, veel meer, want ik hou er niet van om stil te zitten! (TENZIJ IK DRONKEN BEN)."

Aanbevolen: