Is Jennifer Aniston op zoek naar een date met iemand die niet beroemd is?

Inhoudsopgave:

Is Jennifer Aniston op zoek naar een date met iemand die niet beroemd is?
Is Jennifer Aniston op zoek naar een date met iemand die niet beroemd is?
Anonim

Jennifer Aniston is geen onbekende in de schijnwerpers, dus als het erom gaat haar liefdesleven volledig te laten zien, is het niets nieuws voor de actrice. Na haar debuut op het scherm in de late jaren 80, is Jennifer naar een van de grootste namen in de industrie gekatapulteerd, met rollen naast Reese Witherspoon, Adam Sandler, Jim Carrey en talloze anderen!

Ondanks haar succes in de entertainmentindustrie, lijkt het alsof Aniston niet zoveel succes heeft gehad als het gaat om haar persoonlijke leven. Na haar favoriete huwelijk met Brad Pitt in 2000, ging het duo in 2005 uit elkaar. Jen slaagde erin single te blijven tot haar huwelijk met Justin Theroux in 2015, maar daar kwam twee jaar later een einde aan.

Nu lijkt het alsof Jennifer's liefdesleven weer actueel is, aangezien het gerucht ging dat ze een relatie had met de voormalige Friends-co-ster David Schwimmer. Hoewel de geruchten misschien gewoon … geruchten zijn, vragen fans zich af of Jennifer ooit voor iemand zou gaan die niet beroemd is. Dus, zou Jen een niet-celeb kunnen daten? Laten we erin duiken!

Een tijdlijn van de datinggeschiedenis van Jennifer Aniston

Jennifer Aniston heeft een behoorlijk openbaar leven geleid als het gaat om haar romances. De eerste grote relatie van de ster kwam tot stand in 1998 toen zij en Brad Pitt begonnen te daten. Het duo was het enige waar iedereen over kon praten en gezien hun status in Hollywood en hun onstuimige uiterlijk, is het geen verrassing dat ze zo'n hot topic waren. Ondanks dat Brad en Jen in 2000 in het huwelijksbootje stapten, stopten Brad en Jen in 2005 toen geruchten de ronde deden dat Brad Aniston bedroog met collega-actrice Angelina Jolie.

Jennifer ging snel verder met co-ster Vince Vaughn in hetzelfde jaar dat haar scheiding werd afgerond, maar Aniston en Vaugh eindigden een jaar later. Hoewel de Friends-actrice een tijdje vrijgezel bleef, ging het gerucht dat ze een relatie had met zanger John Mayer. Nou, het blijkt dat de geruchten waar waren, maar, net als haar eerdere romances, kwam er ook een einde aan die van hen.

In 2011 begon Jennifer Aniston met Justin Theroux te daten en fans hadden een goed gevoel bij deze twee. In 2015 stapte het duo officieel in het huwelijksbootje en er werd gezegd dat het de perfecte match was, maar ook dat werd ontkracht na hun breuk in 2017. Gelukkig zijn Jen en Justin goede vrienden gebleven, ondanks hun breuk, wat duidelijk maakte dat ze misschien waren om te beginnen beter af als vrienden.

Nu onthult Jennifer of ze al dan niet klaar is om weer te gaan daten, en voor wie ze precies zou gaan. Hoewel ze daar is geweest en dat heeft gedaan als het gaat om het daten van andere beroemdheden, is het misschien tijd dat ze voor iemand gaat die niet beroemd is.

Kan ze uitgaan met een man die niet beroemd is?

Nou, het blijkt dat Jennifer Aniston niet alleen klaar is om weer naar buiten te gaan, maar ze is zeker van plan om met iemand te daten die geen publiek figuur is. Tijdens een interview met People werd Aniston gevraagd of ze ooit voor een onbekende zou gaan. "Natuurlijk!" ze zei. "Absoluut. Ik bedoel, het is gebeurd. Dat is waar ik op hoop, niet per se iemand in de branche zelf."

Jennifer onthulde verder dat het "leuk" zou zijn om met iemand te daten die niet beroemd is. De actrice werd ook gevraagd naar de aanhoudende geruchten over haar relatie met David Schwimmer, maar dat waren uiteindelijk slechts geruchten. "Ik kon dat eigenlijk niet geloven. Echt waar? Dat is mijn broer!" zij antwoordde. Dus hoewel ze niet met David uitgaat, lijkt het alsof ze haar zinnen heeft gezet op iemand die niemand van ons kent.

Aanbevolen: