JLo-fans zeggen dat ze 'bezorgd' zijn om haar tienerdochter terwijl ze haar haar blauw verft

JLo-fans zeggen dat ze 'bezorgd' zijn om haar tienerdochter terwijl ze haar haar blauw verft
JLo-fans zeggen dat ze 'bezorgd' zijn om haar tienerdochter terwijl ze haar haar blauw verft
Anonim

Jennifer Lopez fans hebben hun bezorgdheid geuit over haar jonge dochter, Emme.

Het komt na de reünie van de zangeres "Jenny From The Block" met Ben Affleck.

"Bennifer" - zoals ze liefkozend genoemd worden - konden hun lippen niet van elkaar afhouden tijdens een familiediner in hotspot Nobu in Malibu op zondagavond.

De twee A-listers werden ook vergezeld door de 13-jarige tweelingzoon Maximilian en dochter Emme van Lopez. Samen vierden ze JLo's zus Lynda's 50ste verjaardag.

Van het uitje vol PDA's van het herenigde stel, vertelde een Nobu-bron maandag aan People: "Jen en Ben zaten naast elkaar en waren erg aanhankelijk. Ze hielden elkaars hand vast onder de tafel."

"Het was niet alleen zoenen en knuffelen voor de sterren, de twee brachten wel wat tijd door met haar familie."

Maar wat fans niet konden helpen, was dat de dochter van de Selena-ster haar donkerbruine lokken blauw had gehakt en geverfd.

Het zorgde ervoor dat commentatoren op sociale media zich afvroegen of Emme zich "opzette" omdat haar moeder zo snel verder ging met Affleck.

"Het was nog maar een maand geleden dat je Arod kuste in het bijzijn van die kinderen. Ze zien er zo verontrust uit, alsof ze te veel hebben gezien op hun jonge leeftijd. J Lo schaamt zich niet, ze is ijdel, egoïstisch, verwaand, vrouw, " een heel erg schaduwrijke opmerking gelezen.

"Je kunt aan Emme's haar zien dat ze van streek is over de recente gebeurtenissen", voegde een tweede eraan toe.

"Waarom betrekt ze haar kinderen er zo snel bij nadat ze ze had laten spelen met broers en zussen met ARod's kinderen? Rustig aan", merkte een derde op.

Alex Rodriguez viel op één knie en vroeg de Lopez ten huwelijk met de indrukwekkende 15-karaats smaragd geslepen diamanten ring tijdens een vakantie in de Bahama's in 2019.

In april werden Jennifer en Alex getroffen door geruchten over een breuk.

Ze kwamen met een verklaring waarin ze beweerden dat de gesplitste beweringen "onnauwkeurig" waren en dat ze "sommige dingen doorwerkten".

Het uitdagende stel pakte vervolgens camera's op de PDA in tijdens een familie-uitstapje toen ze kussend werden gespot in de Dominicaanse Republiek.

Maar in mei ging het paar voorgoed uit elkaar.

Jennifers tweeling Emme en Max, die ze deelt met ex-man Marc Anthony, groeide dicht bij Rodriguez' twee dochters, Natasha, 14, en de tienjarige Ella, die hij deelt met ex-vrouw Cynthia Rodriguez.

J-Lo's romantische geschiedenis speelt zich al jaren af in de roddelbladen.

In 2001 ontving ze een ring van achtergronddanser Cris Judd ter waarde van zes cijfers. Het paar trouwde een maand later op 29 september 2001 - maar dat huwelijk eindigde in een scheiding in 2003.

Jennifer was in 1997 getrouwd met Ojani Noa en ontving naar verluidt een peervormige diamant van $ 100.000 van de restaurateur. Het huwelijk eindigde het volgende jaar.

Jennifer ontving een indrukwekkend sterretje van $ 4 miljoen van acht karaat van Marc Anthony toen hij in 2004 ten huwelijk vroeg. Dit was haar langste huwelijk, dat duurde tot 2014.

Aanbevolen: