Kourtney Kardashian bekritiseerd terwijl ze het haar van haar negenjarige dochter rood verft

Kourtney Kardashian bekritiseerd terwijl ze het haar van haar negenjarige dochter rood verft
Kourtney Kardashian bekritiseerd terwijl ze het haar van haar negenjarige dochter rood verft
Anonim

Kourtney Kardashian is bekritiseerd nadat ze haar oudste kind, dochter Penelope Disick, toestond haar lange bruine haar dieprood te verven.

De 42-jarige Keeping Up With The Kardashians-ster deelde een foto van haar dochtertje van negen, terwijl ze in het familiehuis in Calabasas, Californië stond.

De oprichter van Poosh ondertitelde de foto met rode emoji's, waaronder een aardbei, vuur, watermeloen, kersen, appel en hart.

Penelope, wiens vader Scott Disick is, droeg een zwart T-shirt met de tekst Slayer op de voorkant.

De enige dochter van Kourtney en Scott poseerde op blote voeten terwijl ze haar ogen sloot en haar hoofd aanraakte.

Hoewel Penelope volkomen gelukkig en tevreden leek op de foto's, vonden sommige louche social media-commentatoren dat het kapsel "ongepast" was voor een meisje van haar leeftijd.

"Een negenjarige zou alleen aan spelen moeten denken, niet aan haar uiterlijk of haarkleur. Wat erg verdrietig", schreef iemand online.

"Voor iemand die zo gezondheidsbewust is en geen snoep toestaat op een verjaardagsfeestje met een snoeplandthema voor kinderen… die chemicaliën in het haar van haar 9-jarige dochter dumpt! Ze is de plot van die vrouw kwijt", voegde een tweede eraan toe.

"Het haar van mijn 10-jarige kleindochter is door haar moeder in meerdere kleuren geverfd. Ik vind niet dat kleine kinderen hun haar moeten laten verven. Mijn kleindochter wilde niet dat het gedaan werd en had er spijt van dat haar moeder het deed. moest haar haar bruin laten knippen om het te bedekken en nu ziet haar haar eruit alsof het gefrituurd is. Het kind is 10, niet 17 jaar oud. Stop met deze rage, " merkte een derde op.

Kourtney Kardashian slaapt met Penelope bijpassende tatoeages
Kourtney Kardashian slaapt met Penelope bijpassende tatoeages

Vorige maand vierde Penelope haar negende verjaardag.

Haar moeder Kourtney ging naar haar Insta Stories om te laten zien dat zij en haar kleine meisje bijpassende tijdelijke rozentattoos op hun voeten hadden.

Tijdens haar social media-updates heeft Kourtney ook schattige video's geüpload waarin ze haar make-up laat aanbrengen door Penelope. Penelope versierde het gezicht van haar moeder met een rij kleverige strassteentjes die langs haar neus liepen en een tijdelijke tatoeage van een kers onder één oog.

Kourtney markeerde de gelegenheid van de grote dag van haar dochter door een foto te plaatsen waarop Penelope haar in bed knuffelde.

De moeder van drie schreef in het bijschrift dat ze "met haar heeft geslapen sinds de dag dat ze werd geboren en vandaag is ze 9."

Aanbevolen: