Verft Alexandra Grant, de jongere vriendin van Keanu Reeves, haar haar grijs?

Inhoudsopgave:

Verft Alexandra Grant, de jongere vriendin van Keanu Reeves, haar haar grijs?
Verft Alexandra Grant, de jongere vriendin van Keanu Reeves, haar haar grijs?
Anonim

Toen Keanu Reeves voor het eerst uitstapte met Alexandra Grant, wekte het de nieuwsgierigheid van de wereld. Ze was zowel intrigerend als mysterieus. Mensen leerden in de loop van de tijd wat meer over haar, Grant is een ervaren beeldend kunstenaar, auteur en filantroop. Een van de meest opvallende dingen aan Alexandra is haar haar, terwijl sommige mensen haar bekritiseren omdat ze haar zilveren lokken niet bedekte, anderen gaan ervan uit dat ze het grijs heeft geverfd. Alexandra verfde haar haar echter niet grijs; ze stopte eigenlijk met verven om het grijs te maskeren.

Grant's grijze haar is een onderwerp van online debatten geweest, fans vergaten zelfs Keanu's project met de artiest. Ondanks dat ze bijna tien jaar jonger was dan haar beau, ging het publiek ervan uit dat ze ouder was dan de acteur vanwege haar zilveren haar.

Het is gebruikelijk dat sommige van Hollywood's geliefde sterren uitgaan met vrouwen die half zo oud zijn als hun leeftijd, wat verklaart waarom fans geschokt waren over de relatie van Reeves en Grant. Dit is echter geen excuus voor de verachtelijke opmerkingen die online over de beeldend kunstenaar zijn gemaakt.

Het haar van Alexandra Grant werd vroegtijdig grijs

Daten met een beroemde ster als Keanu betekent dat Grant nu onder het toeziend oog van de media leeft. Ze hebben hun relatie grotendeels privé gehouden. Het paar heeft fans vaak de vraag gesteld of ze nog bij elkaar zijn.

Wat zeker is, is dat de discussies over haar haar zijn doorgegaan. Toen de meerderheid van het publiek Grant ontmoette, hadden ze aangenomen dat de kunstenaar veel ouder was dan zij, vanwege haar zilveren lokken. Volgens Grant werd ze voortijdig grijs toen ze begin twintig was.

Grant legde op Instagram uit waarom ze stopte met het verven van haar haar. Ze deelde een screenshot van een artikel over een onderzoek dat haarverf en chemische stijltangen in verband brengt met borstkanker.

De post luidde: "Wauw. Het nieuws van vandaag … De cijfers zijn onthutsend, vooral voor vrouwen van kleur. Ik werd voortijdig grijs toen ik begin twintig was … en verfde mijn haar elke kleur tot ik het niet meer kon verdragen de giftigheid van de kleurstoffen niet meer. Toen ik in de 30 was, liet ik mijn haar 'blond' worden."

Toevoegen: "Ik vind het geweldig en steun dat elke vrouw kan kiezen hoe ze eruit wil zien op elke leeftijd. Maar/en, als vrouwen ten onder gaan aan schoonheidsnormen… laten we het dan hebben over die schoonheidsnormen. Liefde voor alle vrouwen !"

Keanu's vriendin is onderworpen aan gemene opmerkingen

De media heeft een duistere kant die mensen niet willen aanspreken. Sinds ze hun relatie openbaar maakten, zijn Keanu en Alexandra een groot onderwerp van online discussies geweest. Hoewel er niets dan positieve dingen zijn gezegd over de laatste, kan hetzelfde niet worden gezegd over de eerste. Alexandra wordt al jaren onderworpen aan seksistische en leeftijdsgebonden opmerkingen.

Sommige fans vragen zich af waarom Keanu niet met iemand jonger is en heilig is omdat hij met 'een oudere' vrouw uitgaat. Grant is zelfs vergeleken met zijn moeder, die ook grijs haar heeft. Anderen lijken zich zorgen te maken over "haar leeftijd" en vragen zich af of het paar kinderen kan krijgen. Natuurlijk hebben noch Reeves noch Grant publiekelijk verklaard dat kinderen zelfs in hun toekomst zijn.

The Guardian woog mee: "Maar waarom zou Reeves niet uitgaan met Grant? Ze lijkt slim, getalenteerd, leuk, een vangst. Maar dit gaat verder dan één paar - dit gaat over de genderpolitiek van succes en hoe de samenleving vertelt succesvolle mannen dat ze niet alleen een mooie, maar ook een veel jongere vrouw "verdienen".

De artiest heeft geen verlangen om erbij te horen

Misschien is een van de meest fascinerende dingen aan haar dat ze er niet bij wil horen. In een interview met Vogue onthulde Grant: "Ik ben een 1.80 meter lange vrouw met wit haar. Je weet wel, het idee van passen… Als ik op Kim Kardashian wilde lijken, zou ik een operatie moeten ondergaan waarbij ongeveer een voet van mijn benen wordt verwijderd."

Het is geen geheim dat er dubbele normen gelden als het gaat om het uiterlijk van vrouwen en mannen, zelfs in Hollywood. Sommige van de oudere hoofdrolspelers van Hollywood worden vaak gezien met jongere partners, het wordt niet echt afgekeurd. Alexandra Grant is jonger dan Keanu en wordt beschouwd als "passend bij de leeftijd" voor hem. Omdat ze echter niet in een bepaald stereotype en esthetiek past, zijn er mensen die vinden dat de acteur bij iemand moet zijn die 'veel jonger' is.

Toen het paar voor het eerst samen op de rode loper verscheen, gingen sommige fans ervan uit dat Keanu bij Helen Mirren was. Anderen gebruikten dit om de spot te drijven met Grant en haar belachelijk te maken, aangezien Mirren veel ouder is dan zij. Comedian Whitney Cummings plaatste op Twitter: "Het feit dat sommige mensen Keanu Reeve's bij de leeftijd passende vriendin met Helen Mirren verwarren, is wild. In Hollywood, als je geen 24 bent, kun je net zo goed 70 zijn."

Het is bijna zoals voor vrouwen, ouder worden is verwant aan een misdaad, vooral als ze niet ouder worden op een manier die de massa goedkeurt. De verwachting dat vrouwen er altijd jeugdig en parmantig uitzien is schadelijk, het legt de dubbele standaard bloot van hoe mensen naar het uiterlijk van mannen en vrouwen kijken.

Gelukkig gelooft Alexandra niet in de hype, ook al verschijnt ze aan de arm van een van de meest bewonderde mannen ter wereld.

Aanbevolen: