De ongezonde manier waarop Eminem tot 149 pond kwam

Inhoudsopgave:

De ongezonde manier waarop Eminem tot 149 pond kwam
De ongezonde manier waarop Eminem tot 149 pond kwam
Anonim

Natuurlijk, Eminem behoort tegenwoordig tot de rich and famous, maar dat betekent niet dat hij in het verleden geen problemen heeft gehad. Op negenjarige leeftijd verloor Eminem bijna het leven door een pestkop. Hij had niet de gemakkelijkste jeugd en bovendien waren de dingen moeilijk toen zijn bekendheid groeide, omdat hij achter de schermen verslaafd raakte.

Tijdens zijn worsteling met verslaving bevond Eminem zich op een donkere plek. Dankzij de afkickkliniek kon hij mentaal weer gezond worden en bovendien kwam hij in de beste vorm van zijn leven.

Na verloop van tijd werd het echter dwangmatig om in vorm te blijven, waardoor de reis naar gewichtsverlies ongezond werd. We kijken terug op Eminem's reis naar gewichtsverlies en hoe hij erin slaagde het gewicht van 149 pond te bereiken. Het was op zijn zachtst gezegd een wilde rit.

In 2007 woog Eminem 230-pond

Als het gaat om het maken van een grote verandering, heeft iedereen zijn eigen waarom. Voor Eminem, die uit de afkickkliniek kwam, moest hij een nieuwe verslaving vinden en bovendien moest hij een paar kilo afvallen.

In 2007 bereikte het gewicht van Eminem een recordhoogte, namelijk 230 pond. Volgens de rapper had hij slechte eetgewoonten vanwege de pijnstillers die hij slikte.

Nadat hij zijn revalidatieperiode had afgerond, was het voor Eminem het perfecte moment om zich op iets anders te concentreren. "Toen ik uit de afkickkliniek kwam, moest ik afvallen, maar ik moest ook een manier vinden om nuchter te kunnen functioneren. Tenzij ik gek werd, had ik moeite met slapen. Dus begon ik te rennen."

"Het gaf me een natuurlijke endorfine-high, maar het hielp me ook te slapen, dus het was perfect. Het is gemakkelijk te begrijpen hoe mensen verslaving vervangen door lichaamsbeweging."

Hoewel het de goede kant op begon, ging Eminem al snel overboord met zijn nieuwe doel. Hij verloor niet alleen enorm veel gewicht, maar achter de schermen werd het doelpunt een beetje obsessief.

Eminems gewichtsverlies van 80 pond werd obsessief

Dat klopt, Eminem viel meer dan 80 pond af, maar tegen het einde besefte de rapper dat hij de dingen niet op een gezonde manier aanpakte. Plots ontwikkelde hij OCS als het erom ging in vorm te blijven. Eminem ging iets te vaak hardlopen en tegen het einde begonnen de blessures zich op te stapelen omdat zijn lichaam de activiteit niet bij kon houden, vermengd met weinig calorieën.

“Ik werd een hamster. Zeventien kilometer per dag op een loopband', geeft de rapper toe, die naar eigen zeggen tot het punt van blessure rende. Ik stond 's ochtends op en voordat ik naar de studio ging, zou ik in ongeveer een uur acht en een halve mijl rennen. Dan zou ik thuiskomen en nog eens acht en een half rennen. Ik begon OCS te krijgen over de calorieën, en zorgde ervoor dat ik elke dag 2.000 verbrandde. Uiteindelijk kwam ik af op ongeveer 149 pond.”

Tegenwoordig weegt Eminem geen 149 pond, het is duidelijk dat hij wat meer stabiliteit en balans heeft gevonden in zijn nieuwe routine. Zonder twijfel deed het aanhouden van dat tempo meer kwaad dan goed naar het einde toe.

Niet alleen waren zijn cardio-sessies afmattend, maar de trainingen waren ook niet bepaald gemakkelijk.

Eminem trainde niet in sportscholen tijdens zijn reis naar gewichtsverlies

Toen hardlopen geen optie meer was, vanwege de schade die hij toebracht aan zijn gewrichten en gezondheid, legde de rapper meer nadruk op zijn trainingsroutine. Gezien zijn populariteit was naar de sportschool gaan natuurlijk niet in zijn belang, dus in plaats daarvan vertrouwde hij op trainingsvideo's, zoals 'Insanity' en 'P90X'.

“Ik weet dat veel van deze dvd-jongens gek zijn, maar ik ben alleen in mijn sportschool; Ik heb iemand op de tv nodig die schreeuwt om me te motiveren', zegt Eminem. "Bovendien is een deel van deze s- vermakelijk."

“Toen ik voor het eerst met de Insanity-workout begon, wisselde ik mijn routine af, de ene dag hardlopen en de andere dag de Insanity. Toen stopte ik helemaal met rennen omdat het te veel was om ze allebei te doen. De waanzin heeft gewonnen. Na een tijdje heb ik het door elkaar gehaald. Ik heb de P90X een tijdje gedaan (en ik doe die ab-workout nog steeds omdat het de meest uitdagende is). Nu doe ik elke ochtend voordat ik naar de studio ga de Body Beast-workout met losse gewichten, een bank en een optrekstang thuis. Ik ben het maar, dus het helpt dat de Body Beast-kerel over-the-top is.”

Een hele reis naar gewichtsverlies voor de artiest.

Aanbevolen: