De ongebruikelijke manier waarop John Cena zich voorbereidde op James Guns' 'Suicide Squad

Inhoudsopgave:

De ongebruikelijke manier waarop John Cena zich voorbereidde op James Guns' 'Suicide Squad
De ongebruikelijke manier waarop John Cena zich voorbereidde op James Guns' 'Suicide Squad
Anonim

De eerste film kreeg een aantal harde recensies, maar James Gunn slaagde erin om het tij te keren met de tweede 'Suicide Squad'-film.

De cast heeft er veel mee te maken, natuurlijk staat Margot Robbie nog steeds op de voorgrond, hoewel ze deze keer wordt geflankeerd door Idris Elba en John Cena.

Het spelen van de rol van Vredestichter, John Cena was een interessante keuze, maar gezien de manier waarop hij de rol speelde, was het alsof het altijd al voor hem bedoeld was.

Cena is een beetje een gekke kerel, en de rol speelde zijn persoonlijkheid. Langzaam maar zeker beklimt hij de Hollywood-rangen en deze rol speelde een grote rol.

Hij zal de eerste zijn om toe te geven dat de voorbereiding voor de DC-film anders was dan alles wat hij ooit in het verleden had gedaan. Cena stemde zelfs in met de film zonder zelfs maar te weten welke rol hij zou spelen.

James Gunn is zeker uniek als het gaat om zijn aanpak en John leerde dat al vroeg, vooral als het ging om zijn voorbereiding op de rol, die anders was dan hij ooit had gewerkt.

We zullen naar dat verhaal kijken, samen met nog veel meer van achter de schermen.

John was niet de eerste keuze voor de film

Het draait allemaal om kansen en profiteren, zo zag John Cena de rol.

Volgens de ster was hij niet de eerste keuze om de rol in de film te spelen, maar dat weerhield hem er niet van en het maakte zijn drive zelfs nog veel groter.

Hij besprak om samen met Esquire te worden gecast: "Ik opereer onder de constructie van kansen, ik zal je vinden en sta gewoon klaar om de deur te beantwoorden wanneer dat het geval is. Het is een moeilijke zoektocht om kansen te zoeken. En dit is niet anders."

"Ik weet niet zeker of ik James' eerste keuze was voor Peacemaker. En het kan me niet schelen. Omdat ik uiteindelijk werd gevraagd, en toen je werd gevraagd, doe je het beste wat je kunt leveren."

Cena's harde werk was vanaf het begin duidelijk en het bleek dat hij heel weinig over de rol wist toen hij ermee instemde.

Hij stemde toe zonder te weten wat de rol was

In het land van Hollywood begint het meestal met het lezen van een script en dan wordt de interesse voor een acteur groter of kleiner. Laten we zeggen dat John Cena die stap heeft overgeslagen.

John gaf toe dat hij James Gunn vertrouwde en bewonderde, dus het was niet zo moeilijk om in te stemmen met de rol: "James zegt: 'Oké, dus ik heb dit gedaan. En zou je graag-?' hij kan me zelfs vertellen wat het was, ik zei: 'ja!' Er zijn maar heel weinig mensen met wie ik dat doe, omdat ik het materiaal echt moet lezen. Ik ben niet op een niveau waarop ik die verplichting met vertrouwen kan aangaan. Ik wil om de tools te kunnen lezen en kennen die ik heb en wat ik kan bijdragen. Werken met James was zo'n ervaring dat ik al geïnteresseerd was voordat hij zelfs maar zei wat hij aan het doen was ", zegt Cena.

Het was toen en daar toen Gunn John de rol aanbood: "Nou, oké, we gaan Peacemaker doen voor HBO Max'. En ik was gevleid," verklaarde Cena met Esquire.

Gunn zei tegen Cena dat ze geen onderzoek moest doen naar de rol

Toen hij in de rol werd gecast, was John bekend met 'Suicide Squad', maar niet met het personage Peacemaker zelf. Hij vroeg de filmkop of hij de geschiedenis van het personage moest onderzoeken, maar verrassend genoeg had Gunn andere dingen in gedachten.

"Ik ontmoette James en hij zag meteen een perfecte pasvorm voor Peacemaker, wat geweldig is", zei hij. "En ik vroeg of ik in de mythologie moest duiken, en hij zei nee. En ik denk dat was zodat hij in wezen kon bepalen wat hij wilde, voor zover zijn visie."

John vertrouwde op zijn beslissing en het zou tot groot succes leiden. Cena was onder de indruk van de arbeidsethos van James en hoe geweldig hun relatie was: "Ik streef ernaar een hardwerkend persoon te zijn, hij werkt in cirkels om me heen. En tegelijkertijd is het geen workaholic. Hij is ook een zeer vriendelijke, zorgzame, kwetsbare persoon als dat nodig is, maar hij zal ook voet bij stuk houden als we de klus moeten klaren. Dit is zijn passie, je kunt zien dat hij doet waar hij van houdt."

Ondanks de verschillende benaderingen kunnen we duidelijk zien dat alles ten goede is gekomen.

Aanbevolen: