Kim Kardashian v alt in de oceaan, en haar 'plastic' persona wordt hard getrolld

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian v alt in de oceaan, en haar 'plastic' persona wordt hard getrolld
Kim Kardashian v alt in de oceaan, en haar 'plastic' persona wordt hard getrolld
Anonim

Kim Kardashian probeerde een leuke zomerdag op het water te hebben en besloot haar wakeboardvaardigheden uit te proberen. Ze was er eigenlijk best goed in en vond een behoorlijk ritme voordat ze het volledig wegvaagde. Dit werd natuurlijk allemaal vastgelegd op camera en fans genoten enorm van het kijken terwijl ze in het water dook. Het is niet elke dag dat fans te zien krijgen dat het wakeboard van een beroemdheid fa alt, dus het leek logisch dat deze video zijn ronde begon te doen op internet.

Fans konden het gewoon niet laten om Kim Kardashian te trollen voor al het plastic in haar lichaam, en maakten een reeks opmerkingen over hoe ze gemakkelijk konden lachen om deze herfst sinds ze " zal zeker drijven."

Kim Kardashian's Wipe Out

Een aangename dag op het water in Idaho inspireerde Kim Kardashian tot plezier.

Iemand begon met opnemen toen ze de lijn pakte en begon te pronken met haar bewegingen op het wakeboard. Na enkele ogenblikken slaakte ze een korte, krijsende schreeuw en viel zijwaarts in het water met een enorme plons.

In ware Kardashiaanse geest stond ze meteen weer op en probeerde het opnieuw.

Deze keer is het haar gelukt.

Behalve het feit dat het een enorme beroemdheid was die wegvaagde en in het water spetterde, was de rest van dit een vrij normale wakeboard-ervaring… totdat de reacties binnenstroomden.

Kim's plastic persona wordt getrolld

De zeer plastische persoonlijkheid van Kim Kardashian heeft geleid tot serieus online trollen.

Fans konden het gewoon niet laten om grapjes te maken over het vermogen van de ster om te 'zweven' nadat ze van het wakeboard zijn gevallen, en ze sleepten Kim Kardashian meedogenloos mee.

Met duidelijke verwijzing naar de overvloed aan plastische chirurgie die ze heeft ondergaan, inclusief opmerkingen van fans; "Nou, ze zou zeker niet naar de bodem zinken, lol" "Arme vissen, ze zullen besmet raken met plastic ????," en "OMG zie je hoe snel plastic naar de oppervlakte stijgt?"

Fans hadden veel plezier terwijl ze de draak staken met Kim, zelfs zo ver als te zeggen; "haar drijvende apparaten kwamen echt in actie", en "Ik dacht dat plastic slecht was voor de oceaan."

Trollen sloegen meedogenloos neer door te zeggen; "zoveel plastic, geen reddingsvest nodig", en "haha, ze zal toch naar de top drijven."

Als Kim een echte pauze wilde nemen terwijl ze op het water was, had de camera waarschijnlijk niet moeten opnemen, en dit had ook nooit mogen worden gepost.

Aanbevolen: