Fans zeggen dat wanneer Kim Kardashian klaar is om te daten, dit de man is die ze nodig heeft

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat wanneer Kim Kardashian klaar is om te daten, dit de man is die ze nodig heeft
Fans zeggen dat wanneer Kim Kardashian klaar is om te daten, dit de man is die ze nodig heeft
Anonim

Hoewel het bedrijf van haar ex publiek voer is geworden, houdt Kim Kardashian zich de laatste tijd wat minder op de voorgrond.

Hoewel fans in paniek raakten over Kim Kardashian's foto's van haar poseren in Italië, was het niet om dezelfde redenen dat ze naar Kanye gluurden in Frankrijk. Ze was namelijk niet met een nieuwe romantische partner (terwijl Kanye tegenwoordig naar verluidt verbonden is met Irina Shayk).

Het is duidelijk dat zodra Kim Kardashian de datingwereld betreedt, fans het zullen weten. Maar onlangs beweren bronnen dat Kim onthulde dat ze er nog niet klaar voor was om erin te duiken en zich in plaats daarvan te concentreren op haar kinderen en haar eigen leven en werk.

Als ze klaar is om met iemand nieuw te daten, zeggen fans, is er een bepaald type partner waar Kim voor zou moeten gaan.

Fans zeggen dat Kim iemand nodig heeft die zakelijk is ingesteld

Op een post waarin fans de verklaring van Kim bespraken dat ze nog niet klaar is om te daten, speculeerden velen over wat voor soort partner ze zou moeten kiezen. Hoewel sommigen zeggen dat Kanye al langer met Irina omgaat dan is gepubliceerd, is het logisch dat de twee creatievelingen in dezelfde kringen liepen.

Voor Kim zeggen fans echter dat ze buiten de modellen-, muziek- en reality-tv-wereld moet kijken. Of ze zou in ieder geval achter de schermen in die werelden moeten kijken.

Fans vinden dat Kim Kardashian moet uitgaan met iemand die diep in de zakelijke kant van de wereld van beroemdheden zit. Kortom, ze willen dat ze een man zoekt "die niet in de schijnwerpers staat en die haar zal begrijpen en steunen door haar nieuwe ondernemingen."

Moet Kim Kardashian uitgaan met een andere Hollywood-persoonlijkheid?

De algemene consensus van fans is dat Kim niet met een andere beroemdheid moet uitgaan, of in ieder geval niet met iemand die zo beroemd is als zij en Kanye.

Terwijl sommigen speculeren dat Kim niet eens een man wil die "uit de schijnwerpers" staat, redeneren anderen dat er een middenweg is die voor de ster zou werken. Ze wijzen naar de nieuwe echtgenoot van Ariana Grande, die een "normale baan" heeft als makelaar, maar al voor het huwelijk met een paar beroemde vrienden over de ellebogen wreef.

Dat is een goed compromis, suggereren ze, want op het moment dat ze met een man uitgaan, wordt hij er beroemd door. Dat betekent dat iemand die "oké is met en gewend is aan de roem en controle" een slimme zet is - zoals Ariana's celeb-aangrenzende man.

Terwijl sommige fans uitkeken naar een verzoening met Kimye en opmerkten dat ze dachten dat het paar "eindspel en een goede match" was, zullen ze ook gemakkelijk toegeven dat Kim haar vrijers zal kiezen zodra ze er klaar voor is.

Ze hopen gewoon dat ze haar tijd neemt en iemand kiest die op elk niveau goed voor haar is -- en niet in de weg staat van haar spotlight.

Aanbevolen: