Fans zeggen dat dit de populairste looks van Megan Fox zijn sinds ze daten met machinegeweer Kelly

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat dit de populairste looks van Megan Fox zijn sinds ze daten met machinegeweer Kelly
Fans zeggen dat dit de populairste looks van Megan Fox zijn sinds ze daten met machinegeweer Kelly
Anonim

Alle ogen zijn gericht op Megan Fox sinds ze met Machine Gun Kelly begon te daten en elke keer dat ze naar buiten gingen hun liefde op scherp zetten. De tortelduifjes hebben zich beziggehouden met een serieuze PDA en staan er altijd om bekend dat ze een goede show voor de camera neerzetten, zowel met hun acties als in het geval van Megan Fox, ook als het gaat om haar mode. De ultrafitte moeder van drie heeft heel veel aandacht besteed aan haar lichaamsbouw, ze draagt consequent nauwsluitende outfits en laat daarbij veel huid zien.

Fans hebben vol ontzag gekeken terwijl Fox haar spullen pronkt in kleding van elke denkbare stijl, kleur en stof. Het is moeilijk om te kiezen welke outfit het populairst is onder haar fans, maar dit zijn de topkeuzes waar veel van haar fans en volgers geen genoeg van konden krijgen…

10 The Black String Thing bij de Billboard Music Awards

Het is moeilijk om deze outfit te definiëren, omdat het niet echt een jurk is, maar eerder een 'string-ding'. De zwarte stof is er nauwelijks, en toen Megan Fox op de rode loper verscheen voor de Billboard Music Awards, raakten de kaken zeker de vloer. Mensen waren opgewonden om te zien wat ze zou dragen, maar wat duidelijker was, was dat de outfit zelf er nauwelijks was. Fox liet heel weinig aan de verbeelding over en slaagde er op de een of andere manier in om deze outfit de hele nacht uit te trekken zonder een kledingkaststoring te krijgen.

9 De bijna naakte 'VMA'-jurk

Fans weten heel goed dat de MTV VMA's een who's-who is in de entertainmentindustrie. Fans over de hele wereld keken naar de mode die op de rode loper zou worden gedragen, en ontdekten al snel dat Megan Fox de lat weer hoger had gelegd in weer een outfit die er nauwelijks was. Deze stof bevat meer stof dan veel andere dingen die ze heeft gedragen en prikkelde fans door naakt van kleur en volledig transparant te zijn. Zij en Kourtney Kardashian brachten een groot deel van de nacht selfies door in de badkamer en verspreidden de foto's op sociale media.

8 Lady In Red op het Met Gala

Met het stylen van haar haar om deze outfit oh zo stijlvol te maken, veroverde Megan Fox het Met Gala stormenderhand in een warm rood nummer met uitsnijdingen die de huid in alle mogelijke richtingen onthullen. Deze slim ontworpen jurk was een echte blikvanger, en fans waren enthousiast om te zien dat ze haar modestijl naar een hoger plan bracht door een risico te nemen met dit soort jurk. Dit zwoele nummer veroverde het gala stormenderhand en liet fans verlangen naar nog meer.

7 De nieuwe definitie van 'zakelijk casual'

Toen Megan Fox deze afbeelding op haar Instagram-pagina plaatste, volgde ze het op met een bijschrift dat de outfit naar een heel ander niveau tilde. Zij schreef; "Jongens, ik had vandaag een zakelijke afspraak. Ik zorgde ervoor dat ik iets subtiels en professioneels droeg." Fans gingen los met hun opmerkingen en merkten op dat haar 'business casual'-outfit gewaagde lingerie eronder bevatte. Waar ze ook heen ging terwijl ze die outfit droeg, het is gegarandeerd dat er geen zakelijke deals zijn gebeurd.

6 Bedekken kan nog steeds stijlvol zijn

Deze outfit lijkt zeker geïnspireerd te zijn door Machine Gun Kelly, en fans waren opgetogen over hoe schattig het was, ondanks hoe dramatisch anders het is dan wat Megan gewoonlijk draagt. De levendige groene en blauwe kleuren op haar nauwsluitende trui pasten perfect bij haar tennisrok met hoge splitten en enorme plateaulaarzen. Dit uniform van Versace Hogwarts was een enorme hit op sociale media en scoorde Megan meer dan 1,5 miljoen 'likes'.

5 Casual vriendin-stijl

Soms ziet er er goed uit als het omarmen van de gezellige, casual opties die mode te bieden heeft. Megan Fox heeft het absoluut genageld met dit ultrahete 'casual vriendin'-nummer. Deze versie van Megan, gekleed in flodderige joggers en kicks, kreeg zeker nog steeds de aandacht van Machine Gun Kelly toen de twee dingen opfleurden met wat PDA aan het einde van deze fotodump. Een verbazingwekkende 2 miljoen 'likes' sisten naast foto's van Fox in deze outfit.

4 Funky en strak bij de AMA's

Een van de meest ultra-strakke looks die Megan Fox heeft gemaakt sinds ze Machine Gun Kelly begon te daten, was haar jadegroene jurk die ze droeg tijdens de American Music Awards. De satijnen outfit zag er strak en glad uit en werd gecompenseerd met gedurfde lijnen en hoekige snitten in de outfit die het ontwerp echt deden opvallen. Megan en Machine Gun Kelly trokken veel aandacht op de rode loper, en nog eens anderhalf miljoen mensen lonkten naar deze foto toen MGK deze op zijn Instagram plaatste.

3 Bloedige Valentijn

Er is iets aan het kijken naar Megan Fox en Machine Gun Kelly die griezelig rondglibberen in de badkamer, wat echt werkte voor fans. Megans nauwelijks aanwezige outfit was even prikkelend als angstaanjagend, terwijl de twee zich bezighielden met wat plezier in het bad. Dit was de perfecte outfitkeuze voor het opnemen van deze muziekvideo en fans gingen naar sociale media om ervoor te zorgen dat Megan Fox new ze echt goed scoorde met deze outfitkeuze!

2 Perfect roze bij iHeart

Zacht pastelroze is niet een kleur die veel vrouwen kunnen dragen, maar Megan Fox scoorde hoge punten bij fans toen ze deze prachtige jurk droeg. Haar roze outfit verscheen echt op de rode loper en iedereen deed een dubbele take om er zeker van te zijn dat dit echt Megan Fox was die ze zagen. In Style meldt dat de zachte roze tint een dramatisch verschil was met haar gebruikelijke gewaagde kleurkeuzes, en natuurlijk liet ze het perfect werken. Dit broekpak met bustiertop was even sexy als schattig, en natuurlijk pronkte het de hele nacht met Megans fitte figuur.

1 Frisky worden bij de Air Bnb

Last but zeker not least, fans zaten te kwijlen toen Megan Fox deze zeer suggestieve foto van zichzelf plaatste nadat ze een nacht in een luchtbnb had doorgebracht met Machine Gun Kelly. Perfect geposeerd voor een oversized tafel, droeg Fox niets meer dan een beha met een klein jasje erop, en een zeer korte, bijpassende minirok maakte de outfit af. Haar kleding was al een hit bij fans, en het bijschrift bezegelde de deal echt, terwijl ze het bijschrift plaatste; "Als ik je vertel dat de tafel bij deze luchtbnb een aantal dingen heeft gezien…"

Aanbevolen: